Крыптабос: шлях на дно.
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
19 лістапада 2024 г.
ад
lopata999
|
425 Адказаў
|
11,602 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пра тую новую, якую на днях запусцілі, на форуме яшчэ няма, напэўна ў панядзелак на форуме з’явіцца, але яны ўжо эмблему форума дадалі ўнізе ў лога)
на…я, прабачце, навошта? Хіба іх мала? Ну і навошта яны іх плодзяць?
Хз спытай у Желемара, але гэта з іншага боку і на лепшае, на НГ задэплю пад бонусы.
Кожны год у любых казіно на НГ, дзе не гуляў, паўсюдна былі заносы, а тут якраз у тэме будзе. Узровень удачы ў крыві падымаецца, выпадкова.
Хз, я зараз у “Хайпе” пакруціў, усё мёртва. Мабыць рана пачаў, да НГ яшчэ далёка. Фальстарт.
Унёс дэпазіт у новую лоханку скрыптабосаўскую, паўгадзіны грошай няма) Сказалі, што за 45 знойдуць, нешта падказвае, што не.
Ну пайшло 2 гадзіны – няма нічога, проста грошы скралі і ўсё.
Гэты нейкі Гелемар эканоміць на ўсім, на дропах, на плацяжах, вось і вынік.
Мяне заблакіравалі ў чаце гэтага казіно, я нікога не абражаў і не пісаў матам.
Уся сутнасць гэтага праекта.
А дзе ты ўласна праект тут убачыў?!так….🕳️🕳️🕳️💩💩💩🤮🤮🤮📥
Тут яго яшчэ няма, у панядзелак з’явіцца напэўна.
Неплоха пачалі і скочыліся ў такую попсу…. Чэсна кажучы вельмі шкада((
Лаханка круціцца, шкада, што яна не пракруцілася да канца
Дэпнуў у новую памойку. Куды грошы падзеліся – не зразумець. Убачыў 50 бонусаў у Афіне ад тандэркика новай, у якой ні разу не прабіў стол х80, а таксама касмічныя заносы ў 1 выбітым і адным купленым бонусе на х10 і х15. Астатнія слоты ж увогуле пустыя.
Дык бы гэта адзін раз здарылася, але ж 99% дэпазітаў (пачынаючы з кастрычніка, прыкладна) у скрыптобосс і іншыя яго скрыпта-дэтшчы(днішчы) знікаюць дакладна так жа ў слотах з нулявой аддачай.
Паўтаруся, нават у памойках тыпу котаў і рояляў я выйграю. Буквальна нядаўна вось у двух котах адыграў бездэпы, выводзіў з капейкавых дэпазітаў з Ірвіна і Лекса. У памойным 1хСлотс, адкуль на карту вывесці немагчыма, выйграваў… Але АУФ не паддаецца (ні разу, нават у моманце не мог падвоіць дэпазіт), цяпер яшчэ і ХОНИМОНИ пад’ехалі. Бяда, гаспадзі.
Блін, ну не разумею я! Зрабіў ты адно казіно, адладзь у ім усё, каб працавала, як добры гадзіннік (дэпазіты, вывады, кваліфікаваная падтрымка) і людзі самі да цябе пацягнуцца! Не, будзем ствараць адно за адным, прычым акрамя абкладкі нічым не адрозніваюцца адзін ад аднаго! Навошта?!
Відаць, таму рубільнік дзернулі і ўсе пісалі пра максімальную аддачу і як яна ўсім спадабалася.
Касу збіралі на новы праект)
Дзякуй Крыптабоссу, падкінуў на каўбасу)
Шмат там зліта?
у плюсе прыкладна на 45 тысяч баксаў +/-
Дзіўна што накінулі,мяне ад усіх бонусаў адключылі пасля выводу 200 баксаў 😂
Як казаў мой знаёмы, жыццё няроўнае і нах** яго выраўноўваць)
Згодны, сябра. Памылак у ўсёй сетцы – мора – а яны штампуюць адну какашку за другой.
Шкада, Валерыч нас пакінуў, няма каму сказаць, што намаляваў і гэты бонус ахах
так (Слова выдалена сістэмай) хто што скажа, факт ёсць факт. Мне (Слова выдалена сістэмай) 40 гадоў, (Слова выдалена сістэмай) мне што маляваць
У мяне мінус за 200.000 тыс за месяца палова,нічога не ўбачыў у 🐖🐖🐖🐖🐖 да і не трэба,я туды і не заходжу больш
Даўно я не бачыў такі вэйджар)
Можам толькі сказаць усе разам:
“-ГАНЬБА цКРиптобоссу!!”
Ты ж там часта гуляеш, у тэме Рио казаў. У іх два гады такія вэйджэры. Заўсёды былі, і меншыя – вельмі рэдка. Гэта звычныя ўмовы ў іх, яны з імі прыйшлі на рынак! Навошта вось пісаць пра тое, што было спачатку?!