Крыптабос: шлях на дно.
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
19 лістапада 2024 г.
ад
lopata999
|
425 Адказаў
|
11,569 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну і нязначныя стаўкі трэба рабіць,ўсяго-то,якія-то там 4.000 за спін……….а лепш адразу па 10.000 за стаўку катайце,чаго ўжо там……..
А кубікі там будуць, напэўна, як у слотах… І вынік іх выпадзення, ну вельмі выпадковы)
Кубікі там напэўна ў мазгах у сае менеджара па (не)прарушэнню…..у ахвяры ЕГЭ па Булонскай сістэме адукацыі і не іначай,т,к калі б былі шарыкі ,то падобнага б не пісалі…,..🤮🤮🤮💩🕳️,згодзіся.
У мяне вось пытанне?!А чаму не шарык?!😁
Не шарыкі, напэўна таму што, калі кінуць выпадковым чынам шарык, ён будзе вельмі далёка і доўга каціцца… І пытанне будзе, а як даведацца вынік? Гэта што трэба будзе за шарыком бегаць,…)
Так шарік жа ў лунку можна закатаць! Гэта як у гульні ў луўзу, то бок у гольф! Ну і шарікі можна было б закатаць у імправізаваную мультфільмную галаву сае (не)прасоўвальніку сеткі КБ і ауф Анлім, напрыклад, можа паўзразумнелі б трохі… ну так.., злёгку. Гэта як героя кампутарных гульняў накачваць і ўдасканальваць, купляць за манеты дапоўненні, я пра гэта. Пагадзіся, што пракачваць разумовыя магчымасці менеджэраў сае ад цэнтрарыптабосса🤣 і іх сеткі было б даволі дарэчна!!!Шарікамі!
Таму што кубікі ў іх у мазгах ужо паказалі нам вынікі!
Кубікі, разам з маргарынам – гэта страшная сумесь!!!!!
Вярна!!Ёсць здагадка………
Ну тады трэба не кідаць шарык, а біваць клюшкай, як у гольфе і не адзін, а некалькі… І не абавязкова забіваць у лузы пад пэўнымі нумарамі… І пажадана з першай спробы, адзін ўдар – адзін вынік, тут не толькі пракачаць разумовыя здольнасці, але і фізічныя)…
А калі гэтага не зрабіць, то будзе ну ты зразумеў, абЫр абЫр абЫрвалг ,абырвалг… І за одно гаварыць з кліентамі ў падтрымцы навучацца)
Тут і каментаваць няма чаго, асабліва калі ўлічыць колькасць каментараў у іх «тэлеграме», то, відаць, народ масава разбегся. Апошнім аргументам, відаць, стала павышэнне(тайком) адыгрышу па дэпазіце з х3 да х5.
Так там і без гэтага падвышанага вагера слоты скручваюць у нуль з іх максімальнымі ртп на рынку.
Проста за кошт лайва можна было рабіць х3, не выкідваючы грошы ў слоты, а цяпер у лайве х10.
А быў які вейджар на дэп у лайве да павышэння?
Стандартны і звычайны, як і ўсюды практычна х3.
Прывітанне, максімальны RTP у Крыптабос – 94%, хоць я знайшоў гэты слот з 96%)) атрымліваецца, што і не такое ўжо максімальнае RTP у гэтай гілцы, а дзе яшчэ ён будзе заніжаны – вельмі цікава, ды ў многіх слотах гэта і не праверыць.
На пачатку ўсё быццам нармальна – і выплаты, і бонусы, нават бездэпазітныя, але з часам усё скочваецца на дно
Жэсь якая, а!! Па факце яны яшчэ і мэтанакіравана падманвалі народ!! Заяўляючы ўсім і кожнаму гульцу, што на рынку ў іх самы вялікі RTP, а менавіта не менш за 96.6-.97% на ўсе слоты, што ўжо з’яўляецца ўвядзеннем у зман і падманам спажыўцоў, па сутнасці адкрытым махлярствам!!!!!!
Цікава, што нам на гэта зможа адказаць іх менеджмент?!
Усе казіно працуюць не сумленна. Калі б там было ўсё сумленна, яны даўно б ужо абанкруціліся і зачыніліся
Раскажыце, а то я не ў курсе.
Як змяняюць RTP? Якімі спосабамі?
Рукамі бяруць і змяняюць, толькі табе гэта не пагражае, ты ж у любым казіно на слотах выйграеш)
І амаль усюды за пару секунд табе выводзяць, паспрабуй дарэчы ў рускае лато сыграць з такой удачай, можа ярд занясеш.
Я не выйграю, ніхто не выйграе на дыстанцыі.
За пару секунд не выводзяць. Суткі і больш, але галоўнае выводзяць.
Тэхнічную бок, калі не ведаеш, так і скажы.
P.S.
Дарэчы Pavel555 кажа, што выйграе. 😉
Няўжо зноў прыйшлі да здаровага сэнсу)
Увогуле, лепш было б пакінуць гэта навечна.
Гэта і застанецца назаўжды, і гэта будзе на ўсіх праектах акрамя скрыптобосса, з-за сітуацыі з картамі. Інакш хто будзе дэпаць, не маючы потым магчымасці зрабіць вывад.
Але вагер на дэпазіт так і не вярнулі да папярэдняга ўзроўню.
Наогул як я гэта бачу ў будучыні, калі карты канчаткова сыдуць у нябыт, дык дэпазіт і вывады будуць з крыпты.
Ты плаціш камісю за дэп, плаціш камісю за вывад, вагер на дэпазіт мусіць быць х0, вагер на дэпазіт можа быць у выпадку калі ты ўзяў бонусам нейкія фрыспіны, то справядліва і лагічна тады рабіць х3. Але на чысты дэпазіт без нічога, вагера быць не павінна.
У гэтым ёсць вялікі мінус – калі цябе ўзламаюць, то вывядуць усё на крыпту) тут патрэбна яшчэ верыфікацыя адрасу вываду, для абароны калі выводзіць на новы. Ну зноў жа нікому не падабаюцца верыфікацыі. Ну так гэта не нешта новае – у Рио даўно можна выводзіць куды заўгодна)
А дзе-небудзь ёсць верыфікацыя крыптакашалька?
Як яна выглядае?
Ну не зусім верыфікацыя, а пацверджанне адраса вываду.Такое ёсць