Крыптабос: шлях на дно.
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
19 лістапада 2024 г.
ад
lopata999
|
425 Адказаў
|
11,485 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ох уж гэтыя кампраархівы) адкуль жа столькі месца на хардах? А можа воблачны сэрвіс за тваімі плячамі? Баюся, што яны наймуць якога-небудзь беднягу, каб скрасці іх у цябе 🙃🤓 ужо занадта многа назбіраў🤝
Такі даа… Ім ўсім яшчэ адгукнец@ усе нашы “слёзы” і няхай будзе так- “стой постой кішэню пустую”. “Бабкі” жа для іх гэта самае балючае, так што будзем пачакаць)
Прыйшло значыць час і з гэтым праектам развітацца.
Упэўнены, што без сляз шкадавання) магчыма на старце і пры раскрутцы шанцы былі даволі нядрэнныя, але дыстанцыя, як правіла, расстаўляе ўсё на свае месцы і месца гэтага праекта дзесьці побач з Тытанікам 🤓
праверыў, яны х5 на дэпазіт па ўсёй сетцы зрабілі 😁
відаць, усё там зусім дрэнна
Таму, робім высновы і граем у нармальных казінах
Напрыклад у якіх?
Тут дакладна хз, быццам платформа адна,але наогул іншыя стваральнікі.
Толькі ў вулкан)
Што, зноў па 10 рублёў не надоўга хапіла ці нейкая памылка?
Так ужо зразумела стала,што крыптабосс апусціўся да ўзроўню нішчабродаў,як толькі пачаліся праблемы з плацяжамі па картках і сбп і з-за адсутнасці навыкаў “плаваць” у нашай фінансавай асяроддзі ў ру-сегменце і немагчымасці нармальна падладзіцца,страцілі вялікую частку гульцоў,якія да іх прыйшлі,таму тут усё ясна,з імі ўсё зразумела,гульняў яны ў гэты момант не дадуць і лезці туды небяспечна.
Павел яны так вырашылі праблему з плацяжкамі і вывадамі, нету отдачы постоянно, значыць няма чаго выводзіць, а раз няма чаго выводзіць, то і няма праблем з вывадамі)
Прызавыя урэзалі за турніры ў 2 разы – з ляма да 500к, і скарацілі колькасць турніраў у выхадныя дні з 3 дзён да 2 дзён.
Але пры гэтым стаў прыходзіць кешбэк за дэпазіт пад бонус, можа хоць і вагер на дэпазіты вернуць на першапачатковы і стандартны х3?
мяне вось цікавіць, там 1000р давалі за другі ўзровень, мне 5 поінтаў заставалася добіць,каб атрымаць бонус. Зараз паглядзела а там прыз ужо памянялі на 50 фс з вагерам х35… а 1000р хаця без вагера давалі?
Так, зараз пачнуць паступова рэзаць усю гэтую палітыку бонусных узнагарод і ў выніку нічога ад яе не застанецца. Ёсць такі праект слотум было там нешта спачатку падобнае, а цяпер усё цалкам прыбралі і перарабілі.
4 к рублёў за спін – гэта мінімальная стаўка!😀 Шмат тут народу па 4 к за спін слоты круцяць? Цікава, хто ім тэксты піша?!
Та ўсяго толькі 4 касара ставочка))) і ўсяго х1000 заносішча, там па ходу зусім нічога не выйграюць, вось і пішуць)
Там у іх “тэлегу” народ абмяркоўвае гэтую навіну і як яны яе прадставілі. Усе ў ах…е ад таго, што 4 к – гэта тыпу мінімальная стаўочка, ну і пра тэкст хто-то напісаў, што гэта напэўна сам гелемар такую хню піша!😁
Ліст прыйшоў: заўтра стартуе нг акцыя, нейкая лавіна прызоў) Кубікі якіясьці кідаеш, нешта мне падказвае, што гэта будзе чарговы трэш)
У Рио ідэю скралі з іх “марафона” ў гонар днюхі!😁 Дзякуй, ну вас нафік з вашымі прызамі і падарункамі!
У ауфе апошніх дэпазітаў штук 15 па 3-5к пад бонусы. Ніводзін не адыграў, вывадаў з казіно ўвогуле не было.
Без бонусаў таксама нічога не выйграў. Кароч вывадаў проста 0.
Так я да чаго, сёння заўважыў, што бонусы адключылі. За што і чаму я не зразумеў)
Гуляў у асноўным у анліме, бо статус лягчэй набіваецца. Дэпаць ва ўсе іх казіно, з іх сістэмай лаяльнасці проста не хопіць грошай.
Так хоць час ад часу пад бонусы дэпаў у ауф, цяпер увогуле дэпаць не буду) Дзіўная логіка ў іх.
Яны звычайна адключаюць бонусы, калі сума атрыманых бонусаў перавышае суму дэпазітаў.
Калі многа дэпіў пад 100-150-200%, лёгка мог перавысіць, калі не ляніся падлічы ў гісторыі, хоць гісторыя ў іх з інфай зроблена дрэнна і там вочы пабегуць лічыць. Ну і фрыспіны маглі браць з крамы, яны звычайна валяць мінімум 5к.
Спіны калі і браў у магазіне, ужо не памятаю, то іх жа, здаецца, адзін раз толькі можна.
Можа, ты і правы пра дэпныя бонусы, але ўсё роўна мне гэта незразумела. Я нічога не выйграў, так хаця б дэпну часам, які сэнс бонусы адключаць)
Зноў замывацца без кешбэку не хачу, лепш у анлім депну.
Хутка ў іх выходзіць новы казік, відаць таксама падепну пад бонусы і забуду.
Сістэма лаяльнасці занадта драўляная і нічога не дае. Кешбэк з’яўляецца пасля праліву даволі вялікай сумы. Туды ты авансам прайграеш грошы, а кешбэк атрымліваеш значна пазней. І іх мізэрны вяртанне зусім не пакрывае прайгрышы, улічваючы час, пакуль ты гуляў з нізкім статусам без кешбэку.
Не, там ёсць спіны – 100 спінаў раз у 14 дзён, яны звычайна давалі 5к, і 20 фрыспінаў раз у 14 дзён – яны звычайна давалі 1к.
Ад іх быў понт, калі на турніры ўлічваліся бонусныя грошы, але хітры Джелемар усё ўбачыў) І нядаўна зрабілі нерф на турнірах.
100 спінаў дакладна не браў.
Так, у турнірах была такая халява, але там, дзе я гэта выкарыстоўваў і забіраў прызы, ніякіх абмежаванняў не далі і не адключылі бонусы. Відавочна з-за вялікай актыўнасці.