Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,901 Прагляд
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking
Дык лянота напэўна проста або баяцца чаго. Што на выходзе бабкі адабяруць).
@arthur89 Там нават за тысячу даляраў не будуць так замарачвацца.
@goldking.Ну ды ) Я так па-спытаў, у нас не знайшоў )
@goldking
@arthur89.За 1-5 тыс. баксаў ніхто нічога не зробіць )Ладна, калі 10-100 мільёнаў рублёў) гэта ўжо іншая гутарка.
@barondopampum.Ды хутка ўсё так і будзе)Закон ужо хочуць прыняць)
@akop591 было б цудоўна
@barondopampum.Прачытай навіны )Калі закон прымуць )значыць і ў крыпце балты закруцяць (
@barondopampum
Чаму нельга – можна выпусціць віртуальную картку і аплачваць як звычайнай карткай – цяпер знайду сэрвіс – дасылалі – знаёмы карыстаецца
@ident.Гэта ў нас так можна ?
з крыптай у апошні час увогуле шмат прыколаў….
@didi88
Якіх прыколаў? Назаві хоць пару з многіх
@ingibordadapkuna
bestchange заходзіш на bestchange, выбіраеш абменнік і глядзіш у сваім горадзе! А так – ставіш напрамак, што мяняеш на наяўныя! Пішуць у ТГ, абмяркоўваеце суму абмену, прыязджаеш, перакладаеш ім крыпту, яны выдаюць наяўныя! Сумы мяняюць амаль любыя! Ад 1000 баксаў да вельмі шмат, усё залежыць ад абменніка!
@akop591
Паменяюць колькі хочаш! Проста пры выбары абменніка глядзі на мінімальную суму абмену, чым меншая сума тым меншы курс абмену! А абменнікаў гэтых купа і ў любым горадзе! Я з Крыму, у нас у Сімферопалі толькі каля 52 абменнікаў! Ах да, перад заяўкай глядзіце рэзерв абменніка, каб потым не чакаць суткі-дзве. Выбраў абменнік, звязаўся з аператарам у тэлеграме, дамовіліся аб сустрэчы, прыехаў, скінуў ім на кашалёк, яны адлічылі табе наяўныя і паехаў задаволены! Курс фіксуецца ў момант стварэння заяўкі!
@sharovoi13 Я таксама! Дадайся ў сябры і скажы, калі ласка, пару адрасоў.
@barondopampum наколькі я ведаю, менавіта крыптай толькі ў некалькіх краінах свету толькі можна аплачваць
хутчэй за ўсё трэба на біржы перавесці крыпту ў баксы/еўра і тады плаціць можна
@babay29
Так, ужо амаль ва ўсёй Еўропе можна аплочваць карткай! Найбольш папулярны зараз USDT Tron. Прывязаны да курса даляра! У мяне сябар у многіх месцах у Еўропе расплачваецца з траста
@sharovoi13 ну а, дапусцім, расплаціцца літком або эфірам, дапусцім, нельга ж? юсдт то зразумела, што = даляр
@babay29
Ну вось тут я не асабліва інфармаваны! Ну можна таксама пайсці ў абменнік і памяняць на наяўныя або што заўгодна! У мяне сябар так мяняе і ў Грузіі і ў Арменіі і ў Вене. Таксама праз best change
@sharovoi13 ну вось я пра гэта і гавару, а карты ад бірж – гэта па сутнасці тое самае, як карты ад Skrill або Neteller раней былі
USDT гэта па сутнасці і не крыпта, хоць і крыпта)))
@goldking
Дадаўся. Цяпер у сімфе абмен usdt на наяўныя працуе 31 абменнік! Я мяняў на гэтым.
@sharovoi13 якія сумы ў рэзервах, мама мія.
Раней рабавалі банкі, абменнікі, а тут глядзі, пішы ў тг, замаўляй 1.500.000.000 нала і едзь туды са стволамі 😀
*Не з’яўляецца заклікам да дзеяння. Выключна гумарыстычны характар.
@max777a777 ну такія сумы відавочна будуць перадавацца пры іншых умовах)))
@babay29 ну я мяняў 55000 usdt. Сябар у мяне без праблем мяняе па 50-70 к у Еўропе.
Якая б ні была крыпта-картка, пры аплаце ёю курс будзе відавочна невыгадны, чым калі б сам абмяняў праз p2p на біржы.