Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,899 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Параўноўваць Еўропу і РФ (у розных пытаннях а не толькі ў гэтым) гэта ўсё роўна пра параўноўваць піську з пальцам 😀
@max777a777 ну да загніваючая европа рядом не стаяла ……………..
@chapman43 аналагічны сусветнаму курсу, нават камісій няма пры аплаце…….
@luda010676
а карта бясплатная напрыклад віртуальная?
@luda010676 хутчэй за ўсё ёсць, проста ён такі мізерны, што незаўважны.
@ident Binance і Bybit усе карты бясплатныя………
Цікава, біток яшчэ вырасце ці пачне падаць?)
Я часцей карыстаюся ТРС 20, як па мне, ён больш зручны
@artem2801
@akop591
@akop591 што вы ўдваіх нясеце?Ідзіце ў тэме флудилка, пагутарыце.
@robingood падтрымліваю, але марна. Там жа поінтаў няма (быццам) 😀
@luda010676.А карту як замовіць?
@artem2801.Я думаю яшчэ як вырасце )
Хто можа праверыць, у трасце яшчэ засталіся халявныя пераводы BEP20? Binance сёння падняў камісю за перавод да $0.3, меркаю, што траст таксама павінен прыбраць халявныя пераводзікі.
@dvk12
Не, не, ды і 0.3 гэта ж ерунда
відаць, нейкая нагрузка на сетку была, зараз вывад 0.01$
@artem2801
Калі выводзіць, то так, а адпраўляць камісія стала не маленькая: раней памятаю 1 TRX, зараз 10
Ніколі не карыстайцеся на бестчендеж абменнікам CyberMoney (скрын)
Быдлавая падтрымка, завяршаюць невыкананыя аперацыі як завершаныя, цягнуць пераводы, ашукваюць.
Кароч мой любімы Finex24 чамусьці не прадастаўляў абмен па патрэбным напрамку і вырашыў праверыць гэты. Па рэгламенту ў абменнікаў заўсёды ад 15 хвілін да сутак. Адразу з’явіліся сігналы, я адправіў крыпту літаральна праз 30-40 секунд пасля стварэння заяўкі, але пазнака “аплата атрымана” не з’яўлялася каля гадзіны. Ок, дачакаўся і тут самае цікавае пачалося, роўна праз 24 гадзіны яны пачалі рухацца і ладна б усё адразу прыйшло, АЛЕ яны адправілі 17 ПЕРАВОДАЎ, КАРЛ, 17. Пры гэтым крайні пераклад быў атрыманы праз 33-34 гадзіны. Першы раз з такім сутыкнуўся за шмат гадоў, проста лютае лайно, а не абменнік. Тэрмінова патрэбныя былі грошы і я дадаткова зрабіў яшчэ адзін абмен у іншым абменніку. Для параўнання заяўку выканалі за 7 хвілін.
Ніколі тут не мяняйце.
@misha55 Падае, я іх на біржы сустракаў, у іх у нікаx вось гэтае cyber назва ёсць. Гэта да таго, што вельмі шмат абменнікаў сустракаў, сядзяць таксама на біржах тыпу Bybit спакойна трэугольчаць звычайных людзей. На бестчейндж скама таксама хапае, хоць яны, вядома, робяць выгляд, што разбіраюцца.
@dvk12
Яны працуюць больш за 8 гадоў, але на БЧ каля года.
Хз што да скама на БЧ, я ні разу не сустракаў падобнага, а выкарыстоўваў абменнікаў паўсотні, калі не больш.
@misha55 Ну так любы такі абменнік можа прадацца, як гатовы бізнэс, вось табе, калі ласка.
узнікла такое пытанне: як думаеце, што “шкодней” для карты, уваходныя пераводы ці зыходныя?
я думаю ўваходныя…
@babay29 і тое шкодна, галоўнае хто дасылае, ёсць такое правіла: калі СБП карыстаешся, 2 агенты ў гадзіну, 10 у суткі і не больш за 60 у месяц, будзеш яго прытрымлівацца – праблем не будзе.
Вельмі цікавае пытанне, калі ёсць знаўцы – падкажыце, калі ласка, дзе лепш купіць, каб камісія не склала 20-30%))
Ну і як абналiчваеце, а то гаварыў з адным гульцом, кажа, я праз крыпту ўсё раблю, пытанне як абналiчваеш паставіла ў ступор)))
(Відавочна гоняецца з казіно ў казіно пакуль не сольецца)
Пагугліў, што ёсць абмен на наяўныя, але сумы даволі прыстойныя)
Ну ўвогуле, калі хто падкажа – буду ўдзячны, праз які рэсурс больш выгадна завесці
@selivan1990 ну мы праз Bybit мяняем крыпту, канешне вельмі доўга і раздражняе, што не адным плацяжом
@selivan1990 P2P на байбите – я там усё зліваю, мінімалку сам ставіш….