Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,903 Прагляду
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@babay29 значыць вінаваты гавёны, у мяне ўсё атрымліваецца. Тым болей пры перакладзе там падгружаецца і комса таксама.
@goldking ну вінніпух – звычайнае бясплатнае пашырэнне, значыць, відаць, у гэтым і справа
@ingibordadapkuna.У Пауэра камісія канская, ды год таму дзе-то можа крыху раней не было на карту РФ, можа цяпер зноў дадавалі не ведаю .
@akop591 ну сам з МСК, але не чуў, дзе тут
@babay29 100% у гэтым! У мяне падгружаецца нават з Расіі.
@ingibordadapkuna На bestchange заходзь, там выбіраеш абмен на наяўныя і горад , і ўсё глядзіш падыходную суму 😉, там і гарадоў куча…..
@ingibordadapkuna Варонеж ёсць там…
@galy1959 буду ведаць
@ingibordadapkuna.У Маскве-Сіці былі і ёсць, па-мойму
@galy1959.Ну глядзі, якая бабуля )Усё ведае )
@akop591 ну туды ж трэба ехаць 😂
@akop591
Дык там, напэўна, зусім крупняк мяняюць
@galy1959.Я зразумеў )скачаю тое, што параіла )праверу абавязкова)
@arthur89 куды нам дробным))
@akop591 Гэта ты дзедуля 🤣🤣🤣
@babay29 Сам на “PAYEER” на ім спачатку сядзеў, усё было вельмі зручна. А цяпер што засталося з старых – Вебмані. Але і там таксама пасе РФ, як аказалася.
@arthur89 Так, згодзен з вамі, шмат бярмудаўскіх трыкутнікаў хутка стануць супраць нас. Нейкае “Відавочна неверагоднае” проста)
@akop591Payeer мне быў прывабны тым, што ў адным месцы яны змаглі ўсё адразу, канкурэнтаў не было на той час. Біржа, абменнік і кашалёк у адным флаконе)
@akop591 Камісію можна было кампенсаваць абменам на біржы, хто шарыць. Проста чакаць даўжэй, а не як у аўтаце зрабіць абмен па іх умовах)
@ingibordadapkuna.Што 2-3т баксаў не памяняюць што ці ?
@amernmes.Ну я не разумеў, і год таму з 250т страціў 30т, па-мойму …
@akop591 Усё залежыць ад горада! Наогул можна нават 100 баксаў наяўнымі атрымаць. Масква, Пітер, Краснадар – самыя зручныя гарады.
@goldking
Дык там, напэўна, і курс будзе ніжэй з такой дробяззю
@arthur89 Вышэй нават чым зараз курс долара, я, напрыклад, правяраў USDT Bep-20.
@goldking
Ну калі так, тады шыкоўна
@arthur89 Ну там атрымліваецца не зусім 100 баксаў (а 10К рублёў), хоць і такія з’яўляюцца зрэдку гэта калі менавіта ў баксах атрымліваць.
@goldking
Не, ды ўсё роўна нармальна. Менавіта тое, каб мяняць. Якраз часта такія сумы і даводзіцца прадаваць на п2п з рызыкай атрымаць ФЗ
@arthur89 Я ўвогуле большасць лудзікаў не разумею, чаму, жывучы ў гэтых гарадах, яны не карыстаюцца гэтымі метадамі. Зручна і ўвогуле без якога-небудзь кантролю!