Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,903 Прагляду
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@babay29
З КВНам паспрабуй, у мяне без яго ўжо тыдзень нават баланс не адлюстроўваецца.
@babay29 ты глядзі, кашалькі ў траста і бірж, напрыклад, трохі розныя па ідэнтыфікатару, звычайна казікі прымаюць з біржаў, можа не падысці кашалёк, з траста на траст атрымаецца, з біржы на біржу таксама, а вось з траста на біржу можа не прайсці, там па функцыянале яны выкарыстоўваюць рознае.
@dvk12 тут ты не зусім правы , з любога кашалька і на любы кашалёк , траст проста глючны , як ён стаў глючыць з яго ўсё пераклала сабе на біржу……..
@amernmes Байбіт – самае тое))
@ingibordadapkuna Я думаю пра 115,161 ФС. Барацьба з махлярствам. Адкуль ты ведаеш, чыі грошы ты адмываеш! Як яны пішуць, трэба на каго-небудзь зваліць. Таму ў Расіі лепш карыстацца толькі крыптай у казіно, тым больш што афіцыйна ў анлайне нам ужо даўно забаранілі гуляць. Крыптавалюта – варыянт, ім складана будзе адсочваць, за ўсімі лудзікамі ў іх магутнасцяў не хопіць.
@amernmes Але потым пры абмене падзяляюць на часткі і проста так можна атрымаць блок ад банка
@dvk12
Калі ты выводзіш у правільнай сетцы, то ўсё там дойдзе. Няма розніцы – кашалёк гэта ці біржа. Я за 7 гадоў у крыпце такога не бачыў
@ingibordadapkuna
Дык выбірайце тых, хто не кідае часткамі. У тых, хто пераводы робіць часткамі, звычайна курс завышаны і гэта напісана адразу
@arthur89 ну я лтц спрабую перавесці, у іх жа адна сетка… спрабаваў і ў казіно, і на біржу, і ў іншы траст – кнопка неактыўная і ўсё
@babay29
Ну гэта дзіўна. Ты цалкам усё выводзіш? Можа там з улікам камісіi не хапае
@arthur89 я колькі разоў з байбит абменьваліся, заўсёды трапляў і не знаходзіў таго, хто цалкам адной сумай выводзіў
@ingibordadapkuna
Байбит я ўжо даўно не карыстаюся, там шмат розных оглы і трохвугольнікаў. На bitget як бы лепш або криптобот, яшчэ xrocket
@arthur89 баланс 0,3 лтц, спрабаваў і 0,2 і 0,1 ці там камісія такая конская што лі? хаця пра камісію нічога не паказваецца калі ўводзіш дадзеныя
@arthur89 дзякуй, што падказаў. Там таксама трэба праходзіць верифікацыю?
@babay29
Можа нейкі баг. Не спрабаваў імпартаваць свой адрас у іншы кашалёк? Адтуль можа атрымацца перавесці
@arthur89.А ў битгет па-руску як і ў байбіце ?
@ingibordadapkuna Капіце грошы, а потым проста выводзьце гатоўкай з правераных часам абменнікаў і будзе вам шчасце, больш бяспечнага метаду ад блакаванняў пакуль няма.
@arthur89 а я вясковы, спрабаваў і не атрымалася… ну спадзяюся, што гэта баг і пазней пералічыцца
@goldking Тэж чуў зараз, што можна налом, толькі знайсці дзе
@akop591
Ну канешне па-руску, любую можна выбраць. Галоўнае што рублі ёсць у п2п
@arthur89 дзякуй за параду )
@babay29 Тэбе Міша ж сказаў, як перакласці, у мяне таксама траст падгружае пераклады толькі праз віні.
@goldking не канае, спрабаваў розныя краіны
@arthur89.Зразумеў )Ну ёсць сайты толькі на англійскай .
@ingibordadapkuna.Гэта толькі ў Маскве мне здаецца.Я ў Воронежы не знайшоў .