Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
716 Адказаў
|
13,906 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
бачылі ў крыптаботе дадалі аплату QR СБП?
@andrey_777 у мяне тое ж самае было ў Сберы і Тіньке, прадавец дзіржавы і рыкі ў яго х*равыя, можна на іх наехаць калі Bestchange юзаў з скаргай тыпу што ў іх што за х*рня адбываецца і чаму заблякавалі.
@dvk12 з Тыньковым у мяне было таксама, вось якраз сышоў на тым што пераводзіў прадаўцу праз Avito:))) тыпу ноўтбук хацеў купіць:))) яны мне лекцыю чыталі паўтары гадзіны што там купа махляроў, не рабіце так, давялося выслухоўваць і зрабіць выгляд поўнай тупіцы! Ой дзякуй вам ой дзякуй, я б без вас страціў грошы і г.д. …..
Якім цяпер лепш за ўсё карыстацца крыптакашэльком? Я Пайеер карыстаюся, але там камісія за USDT BEP20 – адзін USDT!
@amernmes самая мінімальная камісія на біржах, кашалёк усюды прысутнічае ………
@amernmes на бінансе ад 10$ вывад USDT BEP20 і кайф у тым, што не бяруць комсу, т.е. перавёў напрыклад у тоне або лтц, трх або нават у самім USDT, а далей ужо без комсы можна адпраўляць у казікі або куды табе трэба, там апроч bep20 яшчэ і купа розных тыпаў выводу тыпу CELO, polygon, AVAXC, увогуле комса пару цэнтаў.
У мяне ўсе карты ў локу( ратуе што можна плаціць па QR-коду каметай. Але курс канскі
@andrey_777 гэтай камісіяй ты аплачваеш сабе “спакайней”, каб табе не заблакавалі рахункі банка пры вывадзе і г.д.
Вітаю!
Падкажыце, калі ласка, у каго Траст кашалёк – у вас усё нармальна з ім ці гэта толькі ў мяне🫣(-100%) і на балансе нуль🙈
@marusik94 У ўсіх такія лагі.
@robingood ну капеееееец🤦🏼♀️ А я заходжу, а там нуль🤷🏼♀️я трохі афігела ад жыцця))) спадзяюся, што гэта ад лагаў…
Ой, непрыемная навіна, а ж быў надзейны кашалёк. Напэўна, пасля заяваў Трампа крыпту пачало трошкі кашмарыць, паглядзім)
@thee4
Усё будзе нармальна, напішуць абнаўлення або быў тэст на ўразлівасць сістэмы, кашалёк, за якім стаіць Бінанс, там усё будзе добра, а калі тэрмінова трэба вывесці, можна сид-фразу на іншы кашалёк закінуць.
@thee4 Вельмі спадзяюся, што гэта проста лаг, і ўсё наладзіцца…. Калі пару дзён таму ўпала да мінус 6% – гэта яшчэ цярпім…. Але калі ўвайшла, а ў кашальку нуль🙈 – гэта ўжо піпец 🤦🏼♀️
@marusik94 Правярай , працуе trast
Ваша праблема вырашаецца ўключэннем квн на любы іншы рэгіён, адрозны ад РУ, таксама заўважаў, што бываюць праблемы з адлюстраваннем баліка.
Дзякуй🙏💕 Усё аднавілася!
@marusik94 рэкамендую кашалёк Эксодус выкарыстоўваць і зусім не ведаць праблем ад слова зусім.
@pavel555 Я тут з гэтым доўга разбіралася 🤣 а вы мне новы прапануеце)))
Але ўсё ж дзякуй🙏 пагляджу сёння, што гэта за кашалёк
блін, на биннс нешта дрэнна дэпазіты заходзяць, зараз 320$ чакаў хвілін 15, хоць напісана, што ўжо і ўсе пацверджанні прыйшлі і тыпа ўсё ок, але на балик не залічваецца, бесіць такое.
ад PAYEER прыйшло вось такое паведамленне:
Паважаныя карыстальнікі! У сувязі з увядзеннем 19-га пакета санкцый ЕС мы спыняем абслугоўванне карыстальнікаў з Расіі і Еўрапейскага Саюза. Вывад сродкаў з рахункаў карыстальнікаў з гэтых краін будзе даступны да 24 лістапада 2025 года. Звярніце ўвагу, што для некаторых карыстальнікаў нам неабходна правесці дадатковую праверку AML/KYC. З павагай, PAYEER.
які кашалёк параіце?
@babay29
Вось гэтыя праклятыя піндосы, вырашылі праз бабая ўдарыць.
@misha55 лепш скажы, чаму я не магу перавесці ЛТЦ з трасту?))) ўводжу кашалёк і суму, а кнопка неактыўная
@babay29 ну калі прама з альтэрнатыў, то толькі fk wallet. А ў цэлым карыстаюся сувязкай халодны кашалёк Mytonwallet + CryptoBot p2p і ўвогуле ўсё нармальна