Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 сакавіка 2025 г.
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
22,150 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прачытала на адным дыханні, усё граматна растлумачыў
Падаецца, яны цябе марынвалі да жарту першага красавіка 😁
Толькі першае красавіка затянулася з 26 лютага)
а ўвогуле нешта іх прадстаўнік згубіўся, у іншых скаргах не рэагуе і не адказвае . Паходу, у іх усё сумна і тое, што гэта скам-помыйка, зразумелі ўсе на гэтым форуме, уключаючы Вячаслава
А я вось іншую першапрэльскую шутку для банды прыдумаў – кстатi, банда, калі чытаеце, бярыце бясплатна, для вас не шкада.
!! Мгнённыя выплаты без лімітаў і скаму.
Прычына : Мы цяпер не жлобы і ў нас змянілася кіраўніцтва .
Дадатковая інфармацыя адпраўлена на ваш e-mail
Ну так, вядома! Выплаты мгнённыя і без скаму?! Мы ж СЯБЕ абажаем!
З 1 красавіка! Усё як і раней – скамім, грошай не чакайце і ідзіце рабіць дэпазіт.
Выдыхай і нават не думай націснуць кнопку выплата.
Грай на BANDA, вы (гэта значыць вашы грошы) важныя для нас!
Ніколі не верифікаваліся тыдзень? Тады табе ў банду.
Ніколі не выводзілі па ніщэнскіх лімітах 300к за тыдзень? Тады табе ў банду.
Ніколі не гуляў з бонусам з максвіном 25 долараў? Тады табе ў банду.
Ніколі не чакаў праверку правайдэра 2 месяцы? Тады табе ў банду.
Шануюць сваіх кліентаў і такім чынам хацелі павіншаваць адразу са ўсімі святамі.
Да Дня абароны дзяцей мб выведуць 😁
Мне ўжо сказалі што ніколі не выве́дуць , хацелі яны піську пакласці на ўсе вашы рэйтынгі і латест у тым ліку , так і напісалі
Каб хто-небудзь іх рэкламаваў, я даўно не бачыў.
На латест болт паклалі, на гульцоў таксама.
Класная палітыка 😁
Ім на рэкламу нават бабкі шкада.
Я іх нават у фільмах і г.д. не бачыў рэкламы, пры тым што не менш скамны 7К рэкламуецца пастаянна
Банда толькі спамам, па-мойму, рэкламуюць сябе – на пошту, у тг і г.д.
Я ўвогуле не разумею, які сэнс так працаваць!?
Такі вялізны рынак, усяго 3-5 казіно, можа годных, існуюць, астатняе проста сметнік.
Ну адчыні ты нармальны казік(сетку) і працуй нармальна, у цябе будуць гуляць і прайграваць. Не – яны будуць упіхваць свалку, на якой у выніку ніхто гуляць не будзе.
Хочацца ў твар гэтым хлопцам паглядзець з «аддзелаў» фінансаў і бяспекі )
пазіцыянуюцца, што ў іх там штат такі, аддзелы ) усё так прыгожа гучыць )
Ну відаць ёсць пастаянная новая кроў, хто ім грошы падкідвае час ад часу да першага буйнага вываду, канешне, вось і працуюць. Ідэальны бізнес жа – праплаціў ліцэнзію, правайдэраў і г.д. і ўсё, працуеш чыста на дэпазіты… 100% акупіцца ўся гэта дробязь хутка, бо 95% выдаткаў казіно (а то і 99) – гэта рэклама і выплатцы гульцам, а тут такіх выдаткаў і няма
Я не ведаю , я ў аднаго калі мільён выйграў , я думаў зараз таксама пачнецца такая ж тэма як з «шайкой» ой бандай, што верифікацыя , ліміты на вывады і прочая шляпа . Там проста без усялякіх пытанняў вывелі , я спачатку нават не паверыў у ўсё гэта ) не рэклама , проста як параўнанне
Ну хз, я не бачу ў гэтым нічога прыбытковага.
У казіно і абманваць не трэба, гульцы ў выніку ўсё роўна прынясуць ім грошы і прайграюць. Ды і выйгранае зліюць з цягам часу.
Казіно, якія па 5-10 гадоў працуюць – яскравы таму прыклад. Тыпа ПФ, вавады, риобет і г.д.
Іх мы ніколі не ўбачым і не даведаемся, толькі яны могуць у нашыя вочы глядзець і нахабна не плаціць)
Так, канешне, сума па мерках нармальнага казіно не прама велізарная. Нармальныя казікі такое выплацяць на крыпту за некалькі гадзін.
Разумееш, што такія казікі вялікія – яны спачатку адкрываліся з велізарным бюджэтам (ці былі спачатку скрыптамі, як тая ж вавада ці ПФ – але людзі, канешне, альбо не ведаюць гэта, альбо забываюць). Той жа драгон быў скрыптовы і кідала людзей на права і на леў, у агульным я да чаго гэта
Пры адкрыцці анлайн-казіно альбо ў казіно быў ВЕЛІКІ БЮДЖЭТ і яны былі гатовыя на тое, што іх нейкі час (магчыма і год, і два) будуць выносіць наперад нагамі, альбо гэтыя казіно ў свой час наворавалі бабло і потым зрабілі рэбрэндынг, калі з’явіліся грошы, і цяпер працуюць адносна сумленна.
Я да таго, што так – казік у плюсе на дыстанцыі, аднак гэтую дыстанцыю трэба яшчэ дасягнуць! Умоўна, у цябе 2кк $ бюджэт і здаецца, што ўсё крута, і гульцоў шмат і прайграюць шмат, АЛЕ ЎВОДЗІЦЬ ПРОСТА 1 шалёны хайролер і заносіць як назло 1-1,5 ляма баксаў і вывёў, і такая скатіна больш не гуляе! вось не гуляе ў цябе і ўсё… і што рабіць? ты страціў аж 75% усяго свайго БЮДЖЭТУ – вось так і банкруціліся многія казікі…
А тут увогуле схема простая – сядзім і лутаем дэпазіты і не выводзім, ды і, дарэчы, цалкам рэальна, што ў банду і хайролеры залятаюць не ведаючы, што гэта каша, і прайграюць шмат, а калі выйграюць – іх проста кідваюць… між іншым сярод такіх хайролераў таксама дурняў многа (ці груба кажучы, можна сказаць, не вопытныя)
Блін, я, можа, не вельмі зразумела напісаў, але спадзяюся, ты мяне +- зразумеў) галава сёння нейк не працуе 😀
Ну, вось, напрыклад сетка “Криптобоса”. Адкрылі пяць казіно, усюды была рэклама – максімальны RTP, максімальная аддача і г.д. Спачатку так і было: і бонусы нармальныя, і RTP. А цяпер: бонусы з макс выйгрышам х10, RTP у многіх слотах ужо не максімальны, у тых жа рыбалках ад Прагмата ўжо па 94% замест 96%. Гэта ў “Хани Мани”, прычым без аўтарызацыі, г.зн. на фанцікі RTP паказвае 96,71%, а ўжо на сапраўдныя грошы 94,6% – г.зн. адкрыты падман гульцоў, а на галоўнай старонцы ўсё гэтак жа пышна вісіць банер – “Максімальны RTP”. І гэта адбылося яшчэ да продажу (мабыць) усёй сеткі новым уладальнікам.
Каб не быць пустагаворкам – два скрыншоты з “Хани Мани”. Першы без аўтарызацыі, другі ўжо з уваходам у акаунт.
Ага, чытаў пост Гелемара пра нібыта продаж брэнда іншым уладальнікам.
Пісаў ужо ў абмеркаваннях пра гэта пад адным з казіно.
На мой погляд, ён проста чарговы раз падмануў аўдыторыю. Ніхто і нічога не прадаваў, а гэты пост быў каб зняць з сябе адказнасць за праекты і людзі не задавалі пытанняў.
З усяго ім напісанага, праўда толькі, што такія праекты працавалі ў мінусы. Таму маўляў змяніўся ўладальнік, з’явіліся максвіны і РТП 94.
Трэба да Славы гэта давесці, ён казаў, што на сувязі з імі і з форума даходзіць інфармацыя да работнікаў сеткі КБ. Што яны адкажуць – цікава.
Напрастую) потым будуць казаць, што “проста ў ўсіх казіно ртп яшчэ меншы, таму нашы 94% максімальны ртп!”))
Перадала інфармацыю Вячаславу!
Бандыты канкрэтна на дно залеглі)
Дзякуй, сапраўды пытанне вельмі цікавае
У тым і справа, што гэта толькі тое, што мы бачым і тое, што нам паказваюць! А які рэальны РТП усталяваны мы можам і не даведацца, што перашкаджае ім такую ж карцінку мне паказаць з РТП 96,71% пры ўваходзе ў слот на рэальны баланс, а не фанцікі. У тым жа РИО “почекал” слоты і ўсюды стаіць тыпа максімальны РТП, але я ў гэта не веру, т.к. РИО ў мяне не грае ўжо хз колькі гадоў. Я ў ім нават перапынак рабіў гады на два і зараз апошні деп летам уносіў.
Я заўважаў у іх братах лібеце прыкольнае рух балансу пры гульні на бонус, спачатку дае ва ўсіх гульнях і бонусы і г.д., а далей як Вагер застаецца адкруціць дзе-то на 25-30 прац, адразу жор усюды без якіх-небудзь шанцаў, прычым было такое разоў 3))) Пасля гэтага ні аднаго дэпa туды не было зроблена, чс
Ну ты зараз амаль усе казікі апісаў) на бонус рэальна заўсёды лепш грае – праўда да пэўнага моманту) і так амаль паўсюль
а потым нам кажуць што казікі не могуць уплываць на аддачу 😀