Казіно Банда не выплачвае 1 млн

Абмеркаванні сумніўных казіно | 14 сакавіка 2025 г. ад | 701 Адказ | 22,141 Прагляд | 7 Рэакцый
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Sinaloa, 17 сакавіка 2025 г.
Цярпення табе. Думаю, хутка ўсё не вырашаецца пры такіх выйгрышах, у такіх “казіно”. Галоўнае – не падавайся і стой на сваім да канца. Учора толькі тваю тэму ўбачыў, прачытаў усю.

Дзякуй за нададзеную ўвагу і за падтрымку !

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.

Колькі ўвогуле можа разглядацца скарга, ці ўсё індывідуальна ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
Nekrasivi39, 19 сакавіка 2025 г.
Колькі ўвогуле можа разглядацца скарга ці ўсё індывідуальна ?

Калі чалавека ў Гарриле хацелі кінуць, ён каля года чакаў і дачакаўся грошай.

Так што тут няма ніякага канкрэтнага рэгламенту і часу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 369
Публікацыі
32 108
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Nekrasivi39, 19 сакавіка 2025 г.
Колькі ўвогуле можа разглядацца скарга ці ўсё індывідуальна ?

Адназначнага адказу на гэтае пытанне, няма там шмат нюансаў. Але самае галоўнае, гэта жаданне і фінможнасці самога казіно!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
thee4, 21 сакавіка 2025 г.
Адназначнага адказу на гэтае пытанне, няма там шмат нюансаў. Але самае галоўнае, гэта жаданне і фінансавыя магчымасці самога казіно!

Вячеслаў напісаў у скарзе , што «надзеецца што сёння дадуць канчатковы адказ»

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
211
Публікацыі
495
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 мая 2019 г.
Nekrasivi39, 21 сакавіка 2025 г.
Вячаслаў напісаў у скарзе , што «спадзяецца што сёння дадуць канчатковы адказ»

Жадаю, як лудаман лудаману, каб усё ж табе выплацілі поўны выйгрыш.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
sarokin116, 21 сакавіка 2025 г.
Жадаю, як лудаман лудоману, каб усё ж такі табе выплацілі поўны выйгрыш.

Вялікі дзякуй , вельмі на гэта спадзяюся , хоць у глыбіні душы надзеі – памерлі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
0
Публікацыі
353
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 сне 2024 г.
Nekrasivi39, 21 сакавіка 2025 г.
Вялікі дзякуй , вельмі на гэта спадзяюся , хаця ў глыбіні душы надзеі – памерлі.  

Набрыдлі званкі ад гэтай шарагі. Пастаянна прапануюць бонусы. Адпішыся, калі ласка, у тэму па выніку дыспуту. Па тэлефоне сцвярджаюць, што ў іх ёсць ліцэнзія…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
idobrnsk123, 24 сакавіка 2025 г.
Набрыдлі званкі ад гэтай шарагі. Пастаянна прапануюць бонусы. Адпішы, калі ласка, у тэму па выніку дыспуту. Па тэлефоне сцвярджаюць, што ў іх ёсць ліцэнзія…

У іх ёсць Анжуан, але яна як Кюрасао для галочкі.

Бонусы ў іх усе з максвінамі 50-100 баксаў, нават не варта ўносіць дэпазіты пад такі смех.

А калі выйграеш, будзеш як аўтар тэмы месяц чакаць вериф)

0
-2
-2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
idobrnsk123, 24 сакавіка 2025 г.
Надоелі званкі ад гэтай шарагі. Пастаянна прапануюць бонусы. Адпішысся, калі ласка, у тэму па выніку дыспуту. Па тэлефоне сцвярджаюць, што ў іх ёсць ліцэнзія…

Дагавор , абавязкова адпішуся 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Misha55, 24 сакавіка 2025 г.
У іх ёсць Анжуан, але яна як Кюрасао для галочкі. Бонусы ў іх усе з максвамі 50-100 баксаў, нават не варта ўносіць дэпазіты пад такі жарт.  А калі выйграеш, будзеш як аўтар тэмы месяц чакаць верыф)

Так, верыф прайшоў ) і там адразу намаляваліся мульцікі адкульсьці ) чакаем кульмінацыю ад Шэрлока Хомса ў асобе Вячаслава 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.

🔗

Скарга на махлярства з боку казіно, потым разблакіроўка. Складаецца ўражанне, што проста ўсіх блакуюць альбо праз аднаго, і тыя, хто не ведае пра існаванне гэтага форума, проста махнуць рукой на гэта, і праект гэтым карыстаецца. А калі падаецца тут скарга і сума «падымальная» для казіно, то яго разблакіроўваюць.

на жаль, мой рахунак не разблакіруюць, хоць і Вячаслаў не згодны з часткай праўдаў і ёсць разыходжанні (калі я правільна зразумеў).

праект – сьмерць, якому месца толькі ў чс. Прашу адміністрацыю ўнесьці праект у чс і абараніць людзей ад страты сваіх грошай. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 666
Публікацыі
4 757
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
Nekrasivi39, 26 сакавіка 2025 г.
🔗   Скарга на махлярства з боку казіно, потым разблакіроўка. Ствараецца ўражанне, што проста ўсіх блакіруюць або праз аднаго, і тыя, хто не ведае пра існаванне гэтага форума, проста забіваюць на гэта, і праект гэтым карыстаецца. А калі падаецца тут скарга і сума «падымальная» для казіно [...]

я ЖЭ яшчэ ў першыя дні казаў (калі банда адкрылася ды нават калі лібет толькі пачаў працу), што іх прынцып працы заключаецца ТОЛЬКІ НА ДЭПАЗІТЫ! Іншага казіно не цікавіць, деп деп деп і яшчэ раз деп! Мне здаецца сэнс просты – проста ў казіно грошай не так шмат вось і ўсё! Само казіно адкрыць не так дорага, праблема менавіта ў тым, што трэба шмат фінансаў на выплаты.

Былі нават казіно, якія адкрываліся і праз паўгода закрываліся менавіта таму, што з іх выносілі ўсе грошы – а плацілі яны нармальна.

А падобныя казіно банде таксама не рэдкасць, БОЛЕЕ ТОГА Я НАВАТ ПАМЯТАЮ ЛІЦЭНЗЫЙНАЕ КАЗІНО, дзе ЛІМІТ НА ВЫВАД БЫЎ 15.000Р У ДЗЕНЬ! ВЫ можаце ўявіць? выплата 15к у дзень і гэта на любым статусе 😀 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
oopsant, 26 сакавіка 2025 г.
я ЖЕ яшчэ ў першыя дні казаў (калі банда адкрылася да нават калі либет ток пачаў працу) што іх прынцып працы  заключаецца ТОЛЬКІ НА ДЭПОЗІТЫ! Іншага казіно не цікавіць, деп деп деп і яшчэ раз деп! Мне здаецца сэнс просты – проста ў казіно грошай не так шмат вось і ўсё! Само казіно адкрыць не т [...]

Вы цалкам правы)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.

Мабыць у банды проста плаціць няма чым, сапраўды 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Nekrasivi39, 31 сакавіка 2025 г.
Па-відаць, у банды проста плаціць няма чым, сапраўды

Судзячы па іх турнірах, дзе актыўных, у лепшым выпадку, чалавек 30-40, ты правы) 

Удзельнікаў жа многа, а вось хто сапраўды грае, мае вельмі малыя абароты.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Misha55, 31 сакавіка 2025 г.
Судзячы па іх турах, дзе актыўных з найлепш 30-40 чалавек, ты маеш рацыю)  Удзельнікаў жа шмат, а вось хто сапраўды катае, мае абароты вельмі мала.

Да ўсё яшчэ здзіўляюся і не  магy успомніць як мяне туды занесло . 
прачытaў водгукі тут пра іх , усе , тыя што станоўчыя яны накручаныя – наворэгі. Адмоўныя – гэта рэальныя карыстальнікі 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Nekrasivi39, 31 сакавіка 2025 г.
Да гэты час здзіўляюся і не магу ўспомніць як мяне туды занесла .  прачытаў водгукі тут пра іх , усе , тыя што станоўчыя яны накручаныя – новарэгі. Адмоўныя – гэта рэальныя карыстальнікі 

Тэхнічна яны мультамі заспамілі рэальныя водгукі, як і каты)

Вось калі б усе заходзілі на форум, глядзелі водгукі, колькі б грошай і нерваў зэканомілі. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Тэхнічна яны мультамі заспамілі рэальныя водгукі, як і каты) Вось усе б заходзілі на форум, глядзелі водгукі, колькі б грошай і нерваў абераглі. 

Трэба іх у чс ,іх ад лібет таксама . 
чакем вердыкта Вячаслава і спадзяюся , што яны туды трапяць усё ж такі 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 666
Публікацыі
4 757
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
Судзячы па іх турнірах, дзе актыўных ад сілы чалавек 30-40, ты прав)  Удзельнікаў жа шмат, а вось хто сапраўды катае, мае абароты вельмі малыя.

Ім то актыўных гульцоў і не трэба.

Проста пускаюць рэкламу (дзе могуць і пажадана бясплатную) і кормяцца з тых, хто зайшоў, 1-2-3 дэпа зрабіў і пайшоў, ну а калі выйграў – то зацягнулі выплату, той псіханаў, зліў і ўсё!

Сутнасна грошы застаюцца ў казіно заўсёды, казіно працуе на дэпазіты і толькі – схема бізнесу простая і зразумелая.. між іншым адток у такіх казіно можа быць велізарны і дэпазітараў таксама, але актыўных, як ты і сказаў, не будзе! вось і 30-40 чалавек у турнірах) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 666
Публікацыі
4 757
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.

Выбачайце што я часам як папугай, я ведаю што я гэта ўжо не раз пісаў! Я проста абнаўляю час ад часу гэта – каб навічкі не траплялі на падобнае маё паведамленне я зрабіў высновы што такое банда і з чым яе ядуць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
oopsant, 31 сакавіка 2025 г.
Прабачце, што я часам як папугай, я ведаю, што ўжо не раз пісаў гэта! Я проста час ад часу абнаўляю гэта – каб навічкі натыкаліся на маё падобнае паведамленне. Я зрабіў высновы, што такое банда і з чым яе ядуць.

Усё прыходзіць толькі з асабістага вопыту !

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
oopsant, 31 сакавіка 2025 г.
Ім так актыўных гульцоў і не трэба. Проста пускаюць рэкламу (дзе могуць і пажадана бясплатную) і ядуць з тых, хто зайшоў 1-2-3 дэпа зрабіў і пайшоў, ну а калі выйграў – то затрымалі выплату, той псіхануў, зліў і ўсё! Па сутнасці грошы застаюцца ў казіно заўсёды, казіно працуе на дэпазіты [...]

Гэта цудоўна паказвае плацежаздольнасць казіно. 

У той жа ваваде, у турніках максбет сотні гульцоў з абарачэннямі, калі не тысячы. У бандзе іх ад сілы 30. 

Либет ужо пару гадоў дзе-небудзь існуе, банда мб з паўгода. То бок за такі час у іх не з’явіўся пул гульцоў.

Адкуль тады браць на выплаты? Так доўга плаціць са сваіх і трымацца на плаву, вельмі сумнеўны бізнес. Вечна працаваць у мінус ніхто не будзе. 

У выніку такія казіно проста кідаюць пры буйных выйгрышах, зачыняюцца і адкрываюцца пад новым брэндам. Ну або зусім завязваюць з падобнай дзейнасцю.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
0
Публікацыі
353
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 сне 2024 г.
Гэта выдатна паказвае плацежаздольнасць казіно.  У той жа вавадзе, у турах максбет сотні гульцоў з абарачэннямі, калі не тысячы. У банде іх усяго 30.  Либет ужо пару гадоў дзесь існуе, банда мб з паловы года. То бок за такі час у іх не з’явіўся пул гульцоў. Адкуль тады браць на выплат [...]

Ды я не паверу, што казіно можа быць у мінусе…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 666
Публікацыі
4 757
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
Гэта выдатна паказвае плацежаздольнасць казіно.  У той жа вавадзе, у турыках максбет сотні гульцоў з абарачэннямі, калі не тысячы. У банды іх на сілу 30.  Лібэт ужо пару гадоў нейк існуе, банда можа паўгода. Гэта значыць за такі час у іх не з’явіўся пул гульцоў. Адкуль тады браць на в [...]

Так у іх усё ёсць! Яны спачатку зрабілі такую схему заробку і ўсё.

Так былі праекты, якія скаміліся, бо грошы на выплаты не знаходзілі (калі не памыляюся то ці слотбет, ці яксьці так называўся праект) – там адкрылася казіно і даволі выдатнае, былі крутыя бонусы і г.д. і на ТОЙ ЧАС былі дзіўна імгненныя выплаты (гэта было даўно і імгненныя выплаты былі рэдкасцю). Потым гэты казік і заабузілі ўменцы (хто бонусы лутаў) і пару хайролераў рэальна вельмі многа вывелі (ім дзіўна, але заплацілі). Потым казік стаў цягнуць выплаты ў надзеі, што людзі будуць прайграваць, а іншым можна будзе вывесці – але ўвы, людзі чакалі і не гулялі! Так яшчэ як на зло іншыя выйгрывалі і казік схлапнуўся.. калі памяць не падводзіць, яны да апошняга нешта спрабавалі і нават інвестараў на выплаты шукалі лол

Але былі і казікі як «банда» – у іх з грашыма ўсё ў парадку! Ім проста выгадна не плаціць, яны адкрываліся з самага пачатку НЕ ПЛАЦІЦЬ! Утрыманне кліентаў у іх не было і няма! Чаму я так упэўнены ў гэтым? Бо яны з першага ж дня выпусцілі агідна сыры праект і ўжо плацілі вельмі доўга людзям, праект як быў сыры, так і застаўся… Так, ёсць маленькая шанец, што яны адкрылі казіно і без вопыту зрабілі маленькі бюджэт на выплаты, але наўрад ці… людзі адкрылі з разлікам на асобныя дэпазіты і ўсё. (хаця людзьмі такіх называць не хочацца..)

Кажу ж – я ўмеў натыкацца на такія праекты ў свой час, дзе прама з старту і адкрыцця ў правілах маленькімі лічбамі быў ліміт на выплату 15.000 R У ДЗЕНЬ і не больш за 300.000 у месяц 😀 ды і тыя ліміты яны парушалі і не выплочвалі, памятаю нават людзі скардзіліся: ўмоўна-занёс чалавек 60.000р – па сутнасці 4 дні і яны твае, а там чалавек 15.000 ставіў і праз суткі адмова, а на наступны дзень можна 30к ставіць?! ага-ага, як жа… 15к ліміт, дружок.

Ладна, усё гэта доўга можна мусяліць, факт адзін – Лібэт і Банда гэта адкрытыя скам-праекты, калі вы дэпіце 1000р і выводзіце 2000р – то можа і можна гуляць – толькі можна тое можна, але сэнс які? казіно мала што ці)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...