Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 сакавіка 2025 г.
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
22,141 Прагляд
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй за нададзеную ўвагу і за падтрымку !
Колькі ўвогуле можа разглядацца скарга, ці ўсё індывідуальна ?
Калі чалавека ў Гарриле хацелі кінуць, ён каля года чакаў і дачакаўся грошай.
Так што тут няма ніякага канкрэтнага рэгламенту і часу.
Адназначнага адказу на гэтае пытанне, няма там шмат нюансаў. Але самае галоўнае, гэта жаданне і фінможнасці самога казіно!
Вячеслаў напісаў у скарзе , што «надзеецца што сёння дадуць канчатковы адказ»
Жадаю, як лудаман лудаману, каб усё ж табе выплацілі поўны выйгрыш.
Вялікі дзякуй , вельмі на гэта спадзяюся , хоць у глыбіні душы надзеі – памерлі.
Набрыдлі званкі ад гэтай шарагі. Пастаянна прапануюць бонусы. Адпішыся, калі ласка, у тэму па выніку дыспуту. Па тэлефоне сцвярджаюць, што ў іх ёсць ліцэнзія…
У іх ёсць Анжуан, але яна як Кюрасао для галочкі.
Бонусы ў іх усе з максвінамі 50-100 баксаў, нават не варта ўносіць дэпазіты пад такі смех.
А калі выйграеш, будзеш як аўтар тэмы месяц чакаць вериф)
Дагавор , абавязкова адпішуся
Так, верыф прайшоў ) і там адразу намаляваліся мульцікі адкульсьці ) чакаем кульмінацыю ад Шэрлока Хомса ў асобе Вячаслава
🔗
Скарга на махлярства з боку казіно, потым разблакіроўка. Складаецца ўражанне, што проста ўсіх блакуюць альбо праз аднаго, і тыя, хто не ведае пра існаванне гэтага форума, проста махнуць рукой на гэта, і праект гэтым карыстаецца. А калі падаецца тут скарга і сума «падымальная» для казіно, то яго разблакіроўваюць.
на жаль, мой рахунак не разблакіруюць, хоць і Вячаслаў не згодны з часткай праўдаў і ёсць разыходжанні (калі я правільна зразумеў).
праект – сьмерць, якому месца толькі ў чс. Прашу адміністрацыю ўнесьці праект у чс і абараніць людзей ад страты сваіх грошай.
я ЖЭ яшчэ ў першыя дні казаў (калі банда адкрылася ды нават калі лібет толькі пачаў працу), што іх прынцып працы заключаецца ТОЛЬКІ НА ДЭПАЗІТЫ! Іншага казіно не цікавіць, деп деп деп і яшчэ раз деп! Мне здаецца сэнс просты – проста ў казіно грошай не так шмат вось і ўсё! Само казіно адкрыць не так дорага, праблема менавіта ў тым, што трэба шмат фінансаў на выплаты.
Былі нават казіно, якія адкрываліся і праз паўгода закрываліся менавіта таму, што з іх выносілі ўсе грошы – а плацілі яны нармальна.
А падобныя казіно банде таксама не рэдкасць, БОЛЕЕ ТОГА Я НАВАТ ПАМЯТАЮ ЛІЦЭНЗЫЙНАЕ КАЗІНО, дзе ЛІМІТ НА ВЫВАД БЫЎ 15.000Р У ДЗЕНЬ! ВЫ можаце ўявіць? выплата 15к у дзень і гэта на любым статусе 😀
Вы цалкам правы)
Мабыць у банды проста плаціць няма чым, сапраўды
Судзячы па іх турнірах, дзе актыўных, у лепшым выпадку, чалавек 30-40, ты правы)
Удзельнікаў жа многа, а вось хто сапраўды грае, мае вельмі малыя абароты.
Да ўсё яшчэ здзіўляюся і не магy успомніць як мяне туды занесло .
прачытaў водгукі тут пра іх , усе , тыя што станоўчыя яны накручаныя – наворэгі. Адмоўныя – гэта рэальныя карыстальнікі
Тэхнічна яны мультамі заспамілі рэальныя водгукі, як і каты)
Вось калі б усе заходзілі на форум, глядзелі водгукі, колькі б грошай і нерваў зэканомілі.
Трэба іх у чс ,іх ад лібет таксама .
чакем вердыкта Вячаслава і спадзяюся , што яны туды трапяць усё ж такі
Ім то актыўных гульцоў і не трэба.
Проста пускаюць рэкламу (дзе могуць і пажадана бясплатную) і кормяцца з тых, хто зайшоў, 1-2-3 дэпа зрабіў і пайшоў, ну а калі выйграў – то зацягнулі выплату, той псіханаў, зліў і ўсё!
Сутнасна грошы застаюцца ў казіно заўсёды, казіно працуе на дэпазіты і толькі – схема бізнесу простая і зразумелая.. між іншым адток у такіх казіно можа быць велізарны і дэпазітараў таксама, але актыўных, як ты і сказаў, не будзе! вось і 30-40 чалавек у турнірах)
Выбачайце што я часам як папугай, я ведаю што я гэта ўжо не раз пісаў! Я проста абнаўляю час ад часу гэта – каб навічкі не траплялі на падобнае маё паведамленне я зрабіў высновы што такое банда і з чым яе ядуць.
Усё прыходзіць толькі з асабістага вопыту !
Гэта цудоўна паказвае плацежаздольнасць казіно.
У той жа ваваде, у турніках максбет сотні гульцоў з абарачэннямі, калі не тысячы. У бандзе іх ад сілы 30.
Либет ужо пару гадоў дзе-небудзь існуе, банда мб з паўгода. То бок за такі час у іх не з’явіўся пул гульцоў.
Адкуль тады браць на выплаты? Так доўга плаціць са сваіх і трымацца на плаву, вельмі сумнеўны бізнес. Вечна працаваць у мінус ніхто не будзе.
У выніку такія казіно проста кідаюць пры буйных выйгрышах, зачыняюцца і адкрываюцца пад новым брэндам. Ну або зусім завязваюць з падобнай дзейнасцю.
Ды я не паверу, што казіно можа быць у мінусе…
Так у іх усё ёсць! Яны спачатку зрабілі такую схему заробку і ўсё.
Так былі праекты, якія скаміліся, бо грошы на выплаты не знаходзілі (калі не памыляюся то ці слотбет, ці яксьці так называўся праект) – там адкрылася казіно і даволі выдатнае, былі крутыя бонусы і г.д. і на ТОЙ ЧАС былі дзіўна імгненныя выплаты (гэта было даўно і імгненныя выплаты былі рэдкасцю). Потым гэты казік і заабузілі ўменцы (хто бонусы лутаў) і пару хайролераў рэальна вельмі многа вывелі (ім дзіўна, але заплацілі). Потым казік стаў цягнуць выплаты ў надзеі, што людзі будуць прайграваць, а іншым можна будзе вывесці – але ўвы, людзі чакалі і не гулялі! Так яшчэ як на зло іншыя выйгрывалі і казік схлапнуўся.. калі памяць не падводзіць, яны да апошняга нешта спрабавалі і нават інвестараў на выплаты шукалі лол
Але былі і казікі як «банда» – у іх з грашыма ўсё ў парадку! Ім проста выгадна не плаціць, яны адкрываліся з самага пачатку НЕ ПЛАЦІЦЬ! Утрыманне кліентаў у іх не было і няма! Чаму я так упэўнены ў гэтым? Бо яны з першага ж дня выпусцілі агідна сыры праект і ўжо плацілі вельмі доўга людзям, праект як быў сыры, так і застаўся… Так, ёсць маленькая шанец, што яны адкрылі казіно і без вопыту зрабілі маленькі бюджэт на выплаты, але наўрад ці… людзі адкрылі з разлікам на асобныя дэпазіты і ўсё. (хаця людзьмі такіх называць не хочацца..)
Кажу ж – я ўмеў натыкацца на такія праекты ў свой час, дзе прама з старту і адкрыцця ў правілах маленькімі лічбамі быў ліміт на выплату 15.000 R У ДЗЕНЬ і не больш за 300.000 у месяц 😀 ды і тыя ліміты яны парушалі і не выплочвалі, памятаю нават людзі скардзіліся: ўмоўна-занёс чалавек 60.000р – па сутнасці 4 дні і яны твае, а там чалавек 15.000 ставіў і праз суткі адмова, а на наступны дзень можна 30к ставіць?! ага-ага, як жа… 15к ліміт, дружок.
Ладна, усё гэта доўга можна мусяліць, факт адзін – Лібэт і Банда гэта адкрытыя скам-праекты, калі вы дэпіце 1000р і выводзіце 2000р – то можа і можна гуляць – толькі можна тое можна, але сэнс які? казіно мала што ці)