Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 сакавіка 2025 г.
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
22,145 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падтрымліваю і згаджаюся. Усё больш і больш беспределу з боку казіно.
Можа, гэта супадзенне акалічнасцей?)))
так, сто пудова супадзенне, і тое, што казік круціць, а потым рэзка лагі і рэзка перастае круціць – таксама супадзенне)
Увогуле ў гэтым шматмільярдным бізнэсе ўсё сумленна і людзей не ашукваюць!
Нават лайв-гульні з рулеткай, калі адна і тая ж гульня з тым жа дылерам выдае розныя лічбы ў розных казіно – то проста баг 😀
надеюся, мой сарказм усе зразумелі – але ўсё ж для тых, хто не зразумеў скажу, што гэта сарказм
як і думаю, што некрасиви таксама са сарказмам напісаў (калі што – гэта яго нік, а не абраза 😀)
Вядома , бро 🤝
вы націсніце на слот, правая кнопка ПРАГЛЯД КОДУ ЭЛЕМЕНТА – і паглядзіце адкуль загружаюцца слоты, там зараз лівыя серверы амаль у ўсіх казіно, у падтрымцы звычайна пішуць “мы гуляем праз агрэгатара слотаў” ))))) Як у Вулканах у падвалах стаіць сервер-агрэгатар
Так, я ўсё гэта ведаю, але скажам па праўдзе не факт, што нават афіцыйны правайдэр не круціць і не мутзіць там у карысць казіка
нам кажуць усе пра ртп 96-97% і тыпу 3% – гэта заработак казіка на дыстанцыі, а потым тут жа бачым інфа-навіны пра мільярдныя прыбыткі пры гэтым у $… і гэта толькі ў офлайне, дзе яшчэ вялікія грошы ідуць на іншыя рэчы (акрамя зарплат супрацоўнікаў і г.д.)
Так колькі ж онлайн-казікі зарабляюць?) сумняваюся, што на гэтыя 3% былі б такія абароты чыстай прыбытку.
Адразу кажу – я нікому гэта не навязваю, гэта асабіста мая думка і ўсё)
Мне здаецца, што гэта таямніца, пакрытая цемрай ) якая ніколі не будзе разгадана
Факт таго, што казіно працуе ў плюс і ў ім усё роўна ты больш прайграеш – гэта відавочна
Ну што, былі нейкія змены? Выплацілі?
Цішына …..🔕
чакаю пакуль Вячаслаў што-небудзь праясніць, банда сказала, што ім пафіг на рэйтынгі і іншае, што плаціць яны не будуць.
выплаты не спадзяюся ўбачыць, спадзяюся на тое, каб яны трапілі ў чс
Паказальна… менавіта пасля вашай гісторыі я выдаліў гэтыя казіно са свайго спісу
Вось бы дамагчыся іх траплення ў чс, каб больш людзей адгарадзіць ад гэтага. Хоць гэта вельмі малы працэнт. Але нават ніхто не стрэміць і рэкламы няма. Зусім усё дрэнна, відаць
Ды на самой справе – не так шмат гульцоў ведаюць пра гэту пляцоўку. Трэба выпраўляць…
Я дагэтуль не магу ўспомніць як я на іх папаў , хоць забі – не памятаю
Я ад стрымера заляцеў туды, зрабіў два дэпы і потым наткнуўся на гэту тэму. Захавала
Ну значыць хоць каго-небудзь «спас». Ну гэта нават на скаргі іншыя ў апошні час не рэагуюць , падказвае што якія-небудзь разыходжанні з Латестам атрымаліся ў цэлым .
Магчыма ім (бандзе) сапраўды насмяшыць на рэйтынг. Адно зачыняць казіно\два тут жа адчыняць.
Ну у іх пастаянных няма гульцоў, такія праекты доўга не праживуць. Як пісалі вышэй, яны нацэлены выключна на дэпазіты, а аддаюць, калі аддаюць, то маленькія сумы, калі не блакуюць. А такіх скаргаў было б куды больш, калі б людзі ведалі пра існаванне Латеста і Вячаслава.
Так , Так і яшчэ раз так! Я баюся ўявіць колькасць людзей которые са словамі *ну скаманулі і скамули* махнулі рукой і сышлі проста з казіно… такіх возможно и не сотня а тысяча!
З усяго свету па нітцы і вось табе новы майбах…
Так браток , і я пра гэта ж ! Проста таму, што людзі думаюць , што яно забаронена ў РФ, то і свае правы ніяк не адстаяць, проста забіваюць і сыходзяць на іншы праект .
дабіцца вельмі складана чаго-небудзь, на які-то ўнёсак унесці можна .
Слухай, у такіх шлаках далёка не заўсёды па нітцы, я табе скажу!
Нават на больш дрэнныя і скамныя праекты ўмудраюцца залятаць мільянеры і дэпіць) Вельмі шмат выпадкаў, калі нават у ВУЛКАНЫ скрыптавыя людзі па 5 лямоў дэпяць! і гэта РЭАЛЬНА і смешна, і страшна адначасова….
Я якраз капаў інфу пра тры топоры (песня з ак-47 папулярная) (НЕ В КОЕМ СЛУЧАЕ НЕ РЭКЛАМА ГЭТАГА СКАМ ПРАЕКТА) так вось… там чэлы сядзелі і плакалі (з пруфамі пры тым), што адзін 5 лямоў закінуў, другі тры лямы… і г.д…. мне так страшна стала, жах) як яны гэтыя грошы зарабіць умудрыліся, а відавочны скам распазнаць не! Ладна хаця б тут ліцэнзія і неведаючы толькі залезе сюды.
Калі зарабленыя, то зробяць высновы і яшчэ зарабяць… А вось калі з закладзеных кватэр і крэдытаў, то гэта ….. трэба рэгуляваць рынак казіно адназначна на дзяржаўным узроўні
А калі ты лудык то ўсё пачынаецца я з тысячы рублёў потым дзясяткі тысяч , мільёны, кватэры і самагубства….. шмат хто не спраўляецца і ідзе ў петлю, губляе ўсіх родных і блізкіх
Узнікае пытанне, як даведацца, што ты лудык, не пачынаючы гуляць? І як спыніцца, калі ўжо ўсвядоміў…
Лепш не пачынаць – гэта самае простае ) мне ўвогуле адзін таварыш паказаў гэта, я з 1000р пачынаў, амаль ніколі ніякія бонусы не юзаў. А цяпер дэпазіт пад 100к бывае ) але ўжо не дэпаю дзве тыдні. Даў сабе слова, што калі банда выплаціць, то, магчыма, працягну гуляць, а калі не – то не. Пакуль здаецца працуе. А так не гуляў дзесяць месяцаў ці год. Заўважыў такое, што калі вольнага часу шмат, то пачынаеш гуляць, а калі ўдаравацца ў працу – то менш цягне. Яшчэ прыдумалі гэту крыпту, грошы на картцы. Ты іх увогуле не адчуваеш. З казіно ў цябе губляецца каштоўнасць грошай – прама ўвогуле губляецца.
а калі ты разумееш, што ты лудзік – шмат працаваць, ставіць сабе мэты; калі не дапамагае – звяртацца да лекараў і прыцягваць дапамогу родных і блізкіх. Інакш страціш усё