Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 March 2025
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
21,072 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прадгісторыя тут 🔗
калі коратка, зарэгістраваўся на гэтым «цудо» праекце ў канцы мінулага года. Спачатку быў выйгрыш прыкладна 180-200к, дакладна ўжо не памятаю… Потым былі дэпазіты і пралівы, гуляў паралельна на іншым праекце, таксама прайграваў. Тут у свой дзень вырашыў зайсці на праект, зрабіў тры дэпазіты па 5к, два з іх прайграў і на трэцім занёс (скрыншот унізе), спачатку да ~300к прыкладна, пры спробе вывеcці выйгрыш запыталі верыфікацыю, тры фота, у тым ліку з лісточкам з назвай праекта, з вялікай цяжкасцю прайшоў (у працэсе верыфікацыі адхілялі фота, бо на фота стаяла метка часу ў фармаце 12-гадзінным, паколькі знаходжуся не ў Расіі, гуляю без В@Н), давялося тлумачыць казіно, што фота свежае і зроблена з акна верыфікацыі. Праз два дні ўсё ж прайшоў верыфікацыю, але наступным крокам нечакана для мяне стала тое, што трэба яшчэ прайсці маніторынг акаўнта. Ён цягнуўся 6 дзён. Важна, што ўсё зроблена для таго каб прайграць баланс, пакуль ідзе маніторынг (праверка на лудамана так бы мовіць), вывадзіць нельга, а гуляць можна. У выніку пакуль ідзе маніторынг я прайграю да 90к і выйграю да 1,5 млн, трохі падбавіўся і спыніўся на 1 млн рублёў. У выніку маніторынг праходжу паспяхова. Далей падзеі развіваюцца так: пры спробе вывесці сродкі атрымліваю паведамленне ад «службы бяспекі» такога характару, што: неабходна адмераць вэйджар, гуляў не па бонусах, зрабіць стаўкі яшчэ на суму ў колькасці 120к. Але дэпазіт быў 15к, простай матэматыкай можна зразумець, што х3 я ўжо даўно адкруціў. Не стаў упірацца, усведамленне прыйшло толькі потым, што гэта быў зноў крок, накіраваны на тое, каб я зліў баланс. Я пачынаю круціць і зноў выйграю 500к.
спыняюся на суме 1,1 млн і стаўлю на вывад. Пры тым, што сума вялікая, я прашу вывесці мне адным плацяжом або часткамі на крыптавалюту, папаўненне было ў мяне праз карты (мае карты), але мае просьбы адкідваюць, як і частку вывадаў, пакуль я не напісаў гэтага ў скарзе, тады выплаты сталі ісці. Мне выводзяць прыкладна 250к, і на апошнім вывадзе ў 9к акаўнт блакуецца па прычыне мульт акаўнта. Ёсць вельмі цікавая частка, як «мой» мульціакаунт прывязалі да мяне, але пакуль што не буду гэта раскрываць.
цікавы факт што нумар тэлефона на гэтым праекце можна мяняць без якога-небудзь пацверджання. І калі хтосьці ведае ваш нумар тэлефона і захоча вам зрабіць падласць, а ў мяне складаюцца адчуванні што гэта сам праект, то можна стварыць акаўнт, пасля рэгістрацыі асноўнага і ўказаць нумар тэлефона такі ж, і вы атрымаеце мульціакаунт. Цікава атрымліваецца, так можна і зусім нікому нічога не выплачваць.
гісторыя цікавая але пакуль што без шчаслівага канца, спрабую дабіцца справядлівасці.
Паважаю працу Славы, які працуе і дэталёва разглядае скаргі, а не паступае як дилетант.
Пытанне адно: навошта гуляць у гэтых скрыптовых скамінах? Табе нармальных ліцэнзійных казіно з рэпутацыяй мала?
Пасля бойкі кулачкамі не махаюць. Дуракі вучацца на сваіх , разумныя на чужых. Я дурны.
я на той момант быў навічок у свеце казіно , пасля таго як трапіў на форум , прачытаў кучу артыкулаў, даведаўся шмат.
Не разумею, як вы гуляеце на тэлефоне, колькі разоў ні спрабаваў, батарэя хутка разраджаецца, ды нічога не відаць, усё дробнае.
На самой справе я чакаў нешта падобнае па гэтай сетцы, нарэшце хто занёс і вось вынік, відаць пакуль спроба казіка даць шанец заліць усё назад, спадзяюся, з боку аўтара таксама нічога не ўтаена, сіл і цярпення, калі ўжо пачаў – ідзі да канца, не залівай, атрымай выйгрыш і заблякуйся ў гэтай сетцы.
Ды калі б было што ўтайваць, столькі сіл патрачана і нервоў пакуль усё гэта цягнецца. Мультыаккаунт (яго я не ствараў) быў створаны пасля майго заносу, дзіўна вельмі, аднак.
Ну няма магчымасці гуляць з ноўтбука, кампутара.
сам ужо і не памятаю, як я натрапіў на гэтае казіно.
Дзякуй 🤝
Зараз самае галоўнае – не рабіць ні аднаго спіна і чакаць рашэння скаргі,пара вучыцца на чужых памылках
Так мяне там заблакіравалі. Даступу да акаўнта няма.
Значыць гэта нармальна, чакай… тут і дурню зразумела, што мульт ствараць сэнсу няма, калі лям на балансе
так ствары скаргу тут на сайце – чакай рашэння і больш там не гуляй
Блін, табе двойчы пашанцавала не зліць усё пакуль цябе мурыжылі, у трэці раз не пашанцуе! Не круці больш! А то зараз табе акк разблакіруюць і зліеш усё!
Цікава, як гэты чалавек кожны дзень выйграе такія сумы і дагэтуль не ў бане, бот напэўна
Тэма ўжо створана , чакаю. Пакуль Слава зразумее што гэта падлог, і занясе казіно ў чс, на выплату ўжо не спадзяюся …
Ты на іксоўку паглядзі, там альбо пакупка, альбо па 10-20к за спін, альбо намалявана
Гэта стрэмэр аплочаны ці бот круціць, стварае выгляд актыву.
Тады зразумела
да не хвалюйся) вывядуць – проста чакай рашэння – я думаю Славік разруліць
Не зразумеў? Гэта іксы такія маленькія?! Тады атрымліваецца, што гэтая Рамилла ставіць па 708,350/0,74=957 кіла за спін? Там што стаўкі без абмежаванняў?
Ну слухай, калі акк могуць стварыць яны, прывязаць мой нумар тэлефона, без усякага пацверджання, то і пруфы, айпі і іншае таксама можна зрабіць як падлог, я хз
Купля бонуса гэта,іксовка ад гэтага і лічыцца
Вось такія вось фокусы )
Мне здаецца гэта намалявана, яна кожны дзень у топе і амаль усе месцы яе
Калі апісаная сітуацыя рэальная, то “кідак”, ад казіно, з такой адвертай назвай БАНДА – гэта іх другое “імя”! Такіх трэба адразу ў “топку”, а перад гэтым на кол! 🤬
Сітуацыя сапраўдная на ўсе 100%. Назва кажа сама за сябе
Рашэнне па скаргах на такія сумы, на мой погляд, патрабуе часу… ЧакаемС, што скажа наш трэцейскі суддзя!
Адназначна !
Да гэтага часу цябе мурызяць гэтыя дэмані)
Думаў ужо вывелі, не сачыў за тваёй скаргай.
Маладзец, што бабкі не зліў.