Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 March 2025
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
21,482 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хутка выйдзе новае казіно ад гэтай сеткі)
Чакаем чарговага непрыгожага)
Прыйдзецца 50 баксаў депаць, для чарговай, адмоўнай ацэнкі асэсара.
@misha55, навошта?) Яшчэ не факт, што выведуць, калі выйграеш)
@misha55 ужо ёсць інфармацыя аб адкрыцці яшчэ аднаго ?
@brabrobrob
Пакуль толькі адчыняцца і іх будуць актыўна рэкламаваць стрымеры, яны будуць выводзіць) Мне і ў бандзе 200+к вывелі.
Увогуле не шкада 50 баксаў, дзеля адмоўнай ацэнкі. Шкада, што павысілі мін дэп для ацэнкі, ім бы 10-20 баксаў хапіла.
@nekrasivi39
Так, хутка павінен выйсці. Інфа ад аднаго з іх партнёраў.
@misha55, ну, ўдачы табе. А як завецца казік?
@brabrobrob
Назву хз, не сказалі. Магчыма, каб не пабеглі ў браўзеры шукаць і не рэгіліся раней часу.
@misha55, так калі яно на стадыі адкрыцця, думаю, серверы зачынены
@brabrobrob
Ну, мартин ад роялаў таксама нядаўна выйшаў у масы, хаця ў адным з іх казіно Sol яго рэклама вісела даўно. Плюс на пошту рассылалі рэкламу. Так многія казіно сталі рабіць, каб трафік сабе забраць без стрымераў.
То бок пагуляць у ім можна было яшчэ да афіцыйнага рэлізу.
@misha55, ладна, паглядзім, што выйдзе)) Ну ў любым выпадку, праект скатзіцца, думаю)
@brabrobrob Каб ім скотзіцца ім спачатку трэба *закатзіцца* а бочку г*вна лыжкай г*вна не сапсуеш 🙂
Хоць так, як Міша сказаў, напэўна першы час выведуць, але хутчэй за ўсё гэта дробязі. Не дай Божа ў падобным выйграць хаця б тысяч 300-400 – не зайздрошчу гэтаму чалавеку.
@misha55
там яшчэ крыптаказіно ад катоў хутка пад’едзе,можна і туды 50 прыгатаваць)))калі куды падзець няма))
@1deposit
У ідэале забіць двух зайцоў, дэпнуць для адмоўнага водгуку асэсара, яшчэ і выйграць)
Паглядзім, можа ўжо наскамілі людзей, зарабілі грошай і пачнуць нармальна працаваць. У прынцыпе так жа пачыналі драгон або пин ап. І нічога, зараз вось працуюць, многія хваляць і гуляюць.
@misha55 Ну як сказаць хваляць.
У асноўным хваляць тыя, хто гуляе капейкамі або ж стримеры – асабліва драгон іх аблізвае.
Па факту ж у драгона па кд рахункі па мультыках лятуць – нарабілі розных колаў, дзе ад кожнага рэфа сваё + лёгкую рэгу і людзі пабеглі па тры аккі рабіць, а драгон толькі задаволены ў далоні пляскае! Яшчэ часта ляталі людзі, дзе пошты проста падобныя, але пасля разборак +- усё норм.
Што тычыцца пин апа – гэта помойка, дзе бонусы горшыя з кожным годам + праверкі гэтыя месяцамі, дзе людзям трэба відэаверыф праходзіць – вельмі тупая схема, дзе бот усё робіць і ня дай бог за хвіліну-дзве не паспеў адказаць! Тоже быў наплыў скаргаў на гэтую тэму, а ты прыкінь колькі не скардзіліся і не ведаюць пра форум у цэлым.
У цэлым тое, што драгон і пинап працуюць +- але *кінутскія* звычкі ў іх засталіся, бачна гэта цалкам не вылечыць .
Ну некаторыя гульцы хваляць – але ў асноўным гэта тыя, хто дэпнуў 500р, выйграў 10 тысяч і вывёўся задаволены! такія і роялаў аблізваюць і котаў) да першай праблемы або вялікага прайгрышу, канешне.
@oopsant
Ну мне асабіста драгон таксама не падабаецца. Хоць ёсць акк, мультаў не рабіў, але даверу ім усё роўна няма.
Пинка раней гуляў, пакуль бонусы не адключылі. Потым яны максвіны х5 зрабілі, увогуле пафіг стала, счытай нічога не страціў. Можа нават да лепшага, што перастаў там гуляць і увернуўся ад месячнай замарозкі)
Але гэта толькі мая і твая думка, а ёсць купа меркаванняў, што яны добрыя казіно) На жаль, тут нічога не зробіш. У большасці выпадкаў як ты і кажаш. Калі дало – значыць норм казік, калі не дало – значыць скам.
Я і ад водкі не ў захапленні, але многім таксама хваліць і падабаецца ім там гуляць. Заўсёды здавалася, што вавада жорстка есць і не дае, а потым у водку паіграў і зразумеў, што ў ваваде я аказваецца выйграваў нармальна)
Як жа крута, што я заблакіраваў аккаунт у банде і либет😆 Чуйка была, што хрэнавыя казікі будуць геморр
@diana_18 адзін толькі назоў казіно адразу палохае гульцоў
Жалоба цягнецца з лютага месяца а адказ прадстаўніка чакаем яшчэ з красавіка . Ніхто канкрэтных тэрмінаў не кажа .
тым часам у праекта адкрываецца яшчэ адно казіно .
@nekrasivi39 гэта калі і якое?
@nekrasivi39
У нядзелю павінен быў выйсці, але з-за праблем з плацяжкамі не выйшаў.
Спадзяюся, і не выйдзе)
Гэтыя памойкі іх трэба было даўно закрыць. Я ўвогуле не разумею, хто дагэтуль гуляе ў гэтыя лахатроны
Думаю гэтых пі****соў трэба ў чорны спіс,за***** са сваімі званкамі,тым больш з такім стаўленнем!
Яны бл*** капейкамі выплачваюць,а як даходзіць да канкрэтнай сумы.Ліба блакіруюць або ж не выплачваюць!У бл*** гэтую ўсю сетку і з канцамі!😉👍
@misha55 дропы зараз на СБП адлятаюць па пстрычцы, у іх не атрымаецца зараз рабіць як раней было.
@nekrasivi39 Сэнс тэму апаць, калі гэтыя махляры нават не шэўцяцца. Патрэбна і іх разам з сеткай котаў у ЧС адпраўляць, пакуль усе скаргі не зачыняць.
@dvk12
Заўважыў зараз нейкую новую тэму прыдумалі, з аплатай па QR-коду нібыта якіхсьці тавараў за мяжой.
У многіх казіках зьявіўся гэты плацёж, не бачыў такога раней. Прычым менавіта толькі ён ад 500р, астатнія як ты і кажаш, зьлятаюць па шчолку і мін плацёж стаў ад 5-10к.