Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 March 2025
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
21,482 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ident так на скрыне па-майму ён і ёсць, калі я не памыляюся. То есть ягоная скарга.
@nekrasivi39 Ты сапраўды так хочаш, каб іх у чс кінулі ? Калі яны будуць у чс, то тады ты 100 адсоткаў не атрымаеш свае грошы, бо Вячеслаў з імі абарве ўсе канцавіны і пацярпіш болей за ўсё ў гэтай сітуацыі ты. Табе гэта праўда так трэба ?
@jerixlex ну слухай , я ўвогуле не ведаю, на якой стадыі ідзе гаворка з імі . Калі яны ігнаруюць то так хачу , а сэнс ?
ніхто мне не дае дакладнага ўяўлення , на якой стадыі рашэнне праблемы
усё цягнецца з лютага
@ident так пісаў , спасылка на скаргу ў пачатку тэмы ёсць
Банда гэта ўвогуле дно, робяць што хочуць. Спачатку, калі зарэгістравалася, прайшла верыфікацыю. Рабіла дэпазіты, пры тым ніводнага вываду, дарэчы, за ўвесь час. І яны зноў папрасілі верыфікацыю
Нядаўна заблакіравала свой аккаунт.
@diana_18 Правільнае рашэнне.
Яшчэ асцярожней будзьце с казіно Либет – гэта таксама іх казіно
Можа вы і не ў курсе.
Чэмпіён у чым парушыў?
@oopsant, я ў курсе, дзякуй) але з Лібет пакуль такога не было, здаецца. І там хоць выплаты ёсць. А на банду былі толькі дэпазіты
Памятаю, вывёў з разыгрышу і забыў пра іх, бо ні адзін стрымер ужо не стрыміць іх і рэклама 0. Напэўна штосьці ж кажа пра іх, калі стрымэры не бяруць іх на рэкламу.
Ой банда як і лібет адвратны праект. Тупіць, слотаў шмат няма, палова не адкрываецца.
Як шмат тых , хто разумее што гэта дно
@nekrasivi39 шкада, што мала тых, хто ведае пра сайт Латест, дзе адкрываюць вочы на такія недабрасумленныя сайты казіно
Хто шукае, той знойдзе, галоўнае – што латест існуе, і толькі пытанне часу, каб пра яго даведаліся
@archangel0701 такі праект як банда і без латеста зразумела,что дно 😂
@olga0807 ну не скажыце. Хто ведаў-то, што ў выніку ён да такога апусціцца.
Вось так і, граеш у мінус у казіно, а пры выйгрышы яшчэ і ні фіга сваіх выйграных грошай не ўбачыш. Спачуваю, я б, напэўна, у акно выскачыў.
@koctan Ну, акно відавочна не выхад) А вось стварыць скаргу і каб максімальна вялікая колькасць гульцоў убачыла, як пэўнае казіно абыходзіцца з сумленна выйгранымі грашыма – вось гэта якраз тое, што трэба.
@koctan ну навошта адразу ў вакно.. жорстка з-за банды як-небудзь
@archangel0701 не ведаю, як Вам, а мне там нязручна гуляць праз вечныя глюкі, калі сайт нармальна не працуе, то далей ужо ўсё зразумела)
@olga0807
так, гэта я так, вобразна.
@olga0807 Рашэнне: не гуляць там увогуле) Акрамя яго ёсць вельмі шмат добрых казіно з добрымі бонуснымі сістэмамі.
@nekrasivi39 Гэта і добра! Магчыма, такога дна ў інтэрнэце будзе менш, калі тых, хто разумее, будзе з кожным разам болей.
А яшчэ хачу сказаць, што маладцы тыя, хто тут пастаянна нешта піша – і я без сарказму! Тэму час ад часу паднімаеце і яна на галоўнай вісіць – а значыць больш людзей яе паглядзіць і даведаюцца, што гэта за праект. Пра такіх герояў (у двукосцях) як банда павінны ведаць усе.
Па факце вельмі шмат скаргаў што на Банду, што на Лібэт
@karasik да адкрываюць бурмалду ўсюкую потым людзі церпяць ) падлюкі 😊
ап тэмы