Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 March 2025
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
21,484 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Знайшоў дзе гуляць)скам-казіно.
@misha55 На біржах такія ж чувакі сядзяць, там наколькі ведаю плацёж у Таджыкістан або іншую падобную краіну ідзе.
@dvk12
Затэставаў з цікавасці пару разоў. Абодва плацяжы “HV KZ”. Хз што гэта такое, але, судзячы па KZ, у Казахстан пайшло. Залічваецца рэальна без праблем і хутка.
Мб камусьці пригодзіцца, хто спрабуе выкарыстоўваць СБП або карты.
@misha55 Не толькі казіно пачалі выкарыстоўваць, але і абменнікі, якія працуюць з плацежнымі шлюзамі. Дарэчы, за такія плацяжы найхутчэй трапляеш пад падазрэнне банкаў.
@goldking
Цяпер за любы плацёж можна ўляцець, нават сваякам.
@goldking за папаўненне з банкамату трапіла пад падазрэнне банка) Напісалі падазроны плацёж.
@irinafa ну гэта проста жах
Памятаю, як банкі жорстка агітавалі, што хапіць трымаць наяўку і пераходзьце цалкам на карты і г.д. – тыпа нават у ларку ў вёсцы ёсць тэрмінал для аплаты па карце
Цяпер сярод майго асяроддзя (прычым і маладыя) нават тыя, хто не звязаны з казіно і г.д., сыходзяць цалкам на наяўку! зп прыходзіць – адразу ўсё ў нал здымаюць… па факце самі ж і душаць банкі і прымушаюць многіх пераходзіць на нал
Шмат якраз *ларькоў*, дзе я аплочваў па спб, цяпер толькі нал прымаюць, відаць, паблакіравалі іх за частыя пераводы.
@misha55 у маёй тэме, там хтосьці пісаў, што з тинька так перакладаў і яму, здаецца, 115 павесілі.
@oopsant само сабой, за пераклады ўзяліся сур’ёзна, у мяне звычайна 1 банк у год адлятаў, за мінулы месяц, АЖ ЦЯЛЫХ 3.
@dvk12 а калі банк адлятае, то ўсё, не вярнуць яго болей?
@dvk12 у мяне нядаўна, тон коины купляў з Тінькова, заблочылі, тэлефануюць – я не ўзяў, адразу ператэлефанаваў, думаю трэба ўсё ж адказаць :))) пачалі і відэа і пытанні і лавілі на розных момантах, я топіў тыпа чуваку перадаплату за ноўт з авіто адпраўляў :)))) ноччу :)))) вось яны мяне памусолілі па 100 разоў адно і тое ж, ну 1,3 гадзіны дакладна, нават даўжэй вісеў на тэлефоне, думаў, што рабіць, нічога што ці, але прыкідваўся поўным лупом, яна ўжо пачала казаць, што нельга так купляць, :))) дайшло да таго, а раптам ён зламаецца, падумайце, вам трэба гэта, я не ведаю што мы з ёй не абмеркавалі :))) «вас ашукваюць так», усе схемы махлярства мне пералічыла. А мне не адысці, думаю трэба здавацца тупым і бязабідным :)))) пацярпелы :))) кароче разабраліся, слава богу!😅
@gans2115 залежыць што просяць, калі менавіта карту заблакавалі ў Тінькоффе, то здаецца першага раза тлумачэнняў хапае, але гэта ўжо звонак, калі табе 115 або 161 – то ўсё, абдзінкі амигос. Там сэнс у тым, у цябе падазроныя аперацыі, а якія – ніхто не скажа, пакуль не пацвердзіш, тады і разблакуюць.
@gans2115 Такая ж хрэнь была, прычым яны яшчэ так кажуць, вы можаце апісаць чалавека, каму перакладаеце, я адказваю, тады няма куды, адкуль мне ведаць як ён выглядае, ну вось бачыце – вы на махляроў напалі, я кажу не, не напаўся, я так ужо рабіў і ўсё было ок, на наступны дзень прыйшоў прадстаўнік банка. Мы з ім гутарылі, ну карочэ мне тады разбанілі, праўда гэта, як я кажу, першы звонак, далей жорстчэй будзе, калі спрашыся.
@dvk12 у мяне з 4 банкаў застаўся толькi юмани !
@sergej22 што плануеш рабіць? якія банкі былі? што павесілі 115 ці 161?
сбер т банк і озон патрабуюць прадаставіць, хто перакладаў і адкуль!
@dvk12 втб буду рабіць ! сябар даўно карыстаецца пытанняў ад банка яшчэ не ўзнікала !
@dvk12 озон тут хвалiлi i паўгода не карыстаўся !
@sergej22 ну я так разумею, ты дэпаліў з банкаў у казікі і прымаў выплаты на свае рахункі?
@dvk12 да ўсё так ! самы доўгі – трымаўся Сбер больш за 2 гады
@sergej22 а калі банкі кінулі, грошы заставаліся на рахунках? Вярталі бабкі? Ну калі заставаліся ў цябе там, канечне.
@sergej22 юмані гэта нават не банк 🏦 :))) якая ў яго там абрэвіятура, ужо не памятаю !
@gans2115 мабыць, тыпу банк ! у мяне картка іхняя, плачу ў крамах і здымаю наяўныя ў банкаматах
@gans2115 часам там таксама СБП дадалі з яго папаўняю і па ім вывожу з казіно
@gans2115 так, вярталі! толькі заяву пішаш на лісце і фоткаеш
Дарэчы, заўсёды хацеў спытаць! Значыць, Юмані можна па СБП пераводзіць? Толькі там, калі перакладаеш з кабінета, туды ж нумар тэлефона можна ўвесці толькі калі на Юмані таксама! А на любы іншы нельга выбраць, я правільна разумею? То бок груба кажучы, калі казіно дае нумар СБП і піша сбер, з Юмані ўжо не закінеш, там жа напісана па нумары толькі ў Юмані!