Канкурсы ад ident-а і Newidimko
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 верасня 2017 г.
ад
ident
|
779 Адказаў
|
17,105 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вадзім, чаму засмучацца я не разумею? Ты сам стварыў жартлівую тэму і атрымаў тое, што з гэтага выйшла. Мне спадабалася, што развяселіў усіх. Тэбе ж не назвалі гавном і печку не паставілі, дык у чым жа праблема? Усё цудоўна, мы кахаем цябе троліць, як ты нас. Угадаць прозвішча твайго першага настаўніка :). Калі ўгадаеш якое першае слова я сказаў, калі пачаў гаварыць, то пастаўлю табе плюс. 🙂
так-так – не хачу публічна казаць, што Вы мне прамаўлялі пра мяне – але Вас трэба проста правай рукой забіць наху й, каб Вы зразумелі дзе жывяце і ўвогуле
Асабіста пра цябе і Спартака ўсе пасмяёмся
Што гэта – тут без мяне тролінг? 😁 Паважаны Вадзім Святаслававіч, прашу перавесці мой прыз 50 поінтаў і 200 рублёў на ЯД 😁
Ніколі не думаў, што Спартак так падвядзе – на днях усю перапіску са спартакок вылажу – каб ведалі што па чым –
Ведаеш што я табе, Спартак, скажу пакуль усё не абнародаваў, але я не буду такім – ты (Слова выдалена сістэмай) і поўны Мороженка , ведаеш чаму – ты млять грузін або дурочак , які кажа мот я струю – адно табе скажу – ты на галаву цыган, а ведаеш што – чуркі ўсе цыганы – і я цябе называю чуркай нерускай, на жаль
Ну навошта ты падказваеш. Гэта ж тыпу таксама конкурс. Ён павінен сам здагадацца 🙂
(Слова выдалена сістэмай), (Слова выдалена сістэмай), (Слова выдалена сістэмай),
Спадзяюся у цябе багатая фантазія 😆
Так усё пішу ў тэму Должники! Гэта што за беспредел 😁
Пішы што ты хочаш – што ты ты ад мяне хочаш ?
Хай – я ж у жарт – проста жарт
Што за лухта з адтэрміноўкамі? Я сур’ёзна ўжо!!! Ніякага тролінгу, калі ў тэме праводзіш розыгрышы, то будзь ласкавы адразу пералічваць прыз пераможцу.
Дзе мой падарунак у памеры 50 паінтаў? Ці табе насраць на ўласныя словы? Можа ты там піва напіўся з крэветкамі? Хоць не – пакінь іх сабе на наступны конкурс 😁
І ўвогуле навошта ты кажаш тыпу Івану скажаш каб тэму закрылі, тыпу цябе троляць? Вось ёсць Фей, напішы яму ў ЛС – ён зачыніць тваю тэму без праблем.
Хлопцы, вы проста ах у елі ад сваёй сціплай нікчэмнасці? Я падару свае грошы, а вы мяне яшчэ ў бруд кідаеце – так нельга… Рэспект – ты асабіста правядзі такія конкурсы – скажуць: навошта табе гэтыя праблемы – што не так?
І перастаньце Вы быць курвамі – былі пытанні – ёсць адказы – хопіць рэальна несьці лухту, гэтая тэма не будзе закрытая, а проста перагледжу правілы, перастаньце Вы пісаць фігню
Я адправлю табе 100 поінтаў – усё ў тэме – не трэба ныць толькі і ўсё ў публічную прастору выносіць – усё будзе
Адпісаўся ад тэмы, (Слова выдалена сістэмай) поўная 🤣
Рэспект – я не думаў, што ты такі гнусны – за нейкія поінты – я табе 50 і 50 як штраф ад мяне адправлю – удачы
Я не адпісаўся – усё будзе працягвацца
Я ныю? Трымай адказ, а не кось стрэлы. Увогуле наф – забудзь пра свае конкурсы, я табе сказаў, пакінь іх сабе. Ты ўсюкую чуш пішаш, замест таго каб правесці нармальны конкурс, а потым яшчэ і ўсе вінаватыя застаюцца. Фууу мля, аж брыдка гэта пісаць 😟
Да не дзіўся, народ такі: – плаціш – лаяць: “а за што бабкі? Няма тут падводнага падступу?”, Не плаціш – зноў лаяць, тыпа, “нашых кроўных прыціснуў…” Трэба адносіцца філасофска: – не хочаш, баішся – не гуляй!
А ты не ахуелі, таварыш? Якія наф ты тут грошы, мля, раздаеш, ёпта? Яшчэ і форумчан называеш жалкімі і нікчэмнымі. Я праводзіў конкурсы і не было такой фігні, як у цябе. Мне нафіга не трэба людзей пытаннямі засыпаць, даваць на гэта час і потым казаць ідзі накуя, ніхто, я неадэкватны, не ўгадаў. Калі я хачу разыграць грошы – я іх разыграю, калі хачу разыграць пойнты – таксама гэта зраблю. І ўсе будуць задаволены!!
А ты тут нейкі высер намуціў, праўда не буду табе хлусіць, менавіта высер.
Ты спачатку прачытай цалкам гэту тэму, а потым ужо зможаш зрабіць свае высновы. 🤠
Ну, прабачце.))) Я думаў, тут нешта сур’ёзнае, а гэта ўсяго толькі міжсабойчык, маглі-бы і ў л\с пабазаріць. Які сэнс чытаць 12 старонак вашых разборак.?)))
Слухай, дарагі! Я цябе нібыта не абражаў. Калі ты разыграеш, дык будзь ласкавы пераводзь прыз. А тут яшчэ і гнюсным называеш, не лічыш ці ты гэта бестактнасцю з тваёй боку?
Ці ты лічыш гэта нормай?
Ну-ну
Табе было пераведзена ў 2 разы больш – успакойся ты ўжо)))
Вось табе рэальны водгук ад Оксы з тваёй тэмы з конкурсамі, можаш зрабіць высновы для сябе напярэдадні і абдумаць, што не так.
Ды мне на фіг не патрэбныя твае пераклады ў два разы больш! Будзь чалавекам, а то мля я ўдзельнічаў у конкурсе, перамог і яшчэ атрымаў абразы, а таксама застаўся вінаватым. Пістаты конкурс нічога не скажаш.