Канкурсы ад ident-а і Newidimko
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 верасня 2017 г.
ад
ident
|
779 Адказаў
|
17,107 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мне якраз вельмі смешна, а калі ты гумар не разумееш і ставішся да гэтага сур’ёзна то гэта твая праблема Влад 🤠
1 Філонава
2 Экспрэс
3 Гісторыя Віцебска ахоплівае больш за тысячагоддзе. Паводле легенды, горад быў закладзены кіеўскай княгіняй Вольгай у 974 гадзе. Важнай асаблівасцю фестывалю 2006 года стала тое, што адначасова з юбілеем Міжнароднага фестывалю мастацтваў “Славянскі базар у Віцебску” святкавалася пятнаццацігоддзе незалежных дзяржаў Беларусі, Расіі і Украіны.
РІА Навіны https://ria.ru/spravka/20080710/113696420.html
Няправільна.
Увогуле няправільна, як я кажу.
хантару – метадам выключэння не атрымаецца
😁 та я і не імкнуся, дзень нараджэння можа быць 23-25 чэрвеня…і Славянскі базар у 2006 не атрымаў нічога))
падымаю адказы да 300 RUR на 5 хвілін
я проста хачу даказаць што гугліць не мае сэнсу
Добра – хлопцы 500 рублёў першаму, хто правільна адкажа – на 5 хвілін але з адтэрміноўкай выплаты на некалькі дзён – чакаю
Конкурс заканчваем у 18.27
хаця б адказы напішу
1. Арлоўская Любоў Аляксеeўна – мая любімая настаўніца з 1 па 5 клас
2. Галс 1 у пазіцыі 56 ці 53 – 56 градусаў усходняй даўгаты
3. 974 год нараджэння Віцебска – дах на Славянскі базар у 2006 годзе зрабілі
Нешта такое
і скажыце, што я не правы
Ну і што, куды кашалёк высылаць то? Ці ўсё бабло сабе пакінеш? 😁
Калі ў мяне выграеце ?
Дадатковае пытанне
У цябе выйграць нерэальна 🤠
Маё ПІБ ? 50 поінтаў у падарунак
😁 Харитонов Ульян Яковлев
Вадзім Святаслававіч што вы зноў мутыце 🤠
Кім Чэн Ын не?)
Кім Чэн Ын 😁
😮Христофор Банифатич гэта вы?😁
ident, спс за займальны конкурс. Скажы, калі ласка, праўду: кажуць, што ў Віцебску без даху да 2006 года быў не толькі Славянскі базар? Любоў Аляксеевна, напэўна, шчаслівая, што выхавала такога разумнага спецыяліста па спадарожнікавым тэлебачанні? Надзеюся, што ты настаўніцы ўсталяваў самую лепшую антену. Зайдзі да яе, навядзі яе, можа дах ёй трэба падрамантаваць, пазавеш мяне – па мінімальнай цане ўсё выпраўлю. Поспехаў ва ўсім.
Няправільна
Хфамілію вашу не скажу па асабістых меркаваннях Вадзім Святаслававіч. Кстати Ваша Хфамілія у мяне ў асабістых паведамленнях напісана)))
😁 А ты думаеш, я не ведаю? Хаця мне варыянт з Хрыстафорам Баніфатичам больш падабаецца