Канкурсы ад ident-а і Newidimko
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 September 2017
ад
ident
|
779 Адказаў
|
17,013 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тут паспрабую рабіць цікавыя конкурсы не на грошы – будзе мінімальна паінтаў, а можа нармальна ў далейшым хз, а так чыста цікавасць, матэматыка і многае іншае … Паспрабуем
Вось уласна першы з іх – проста на ўвагу :
У якім казіно я мог атрымаць такое памнажэнне нядаўна? І ў якім дзеянні? Гэта не гульня на фан…
Гэта проста першая гульня на ўвагу, тут не будзе соцень баксаў долараў прызоў, проста ўвага, матэматыка і іншае і нейкія поінты, прашу не пісаць нішчеброд і т.д.
1. Прыз – 30 паінтаў
2. Час заканчэння конкурсу 00.30 04.09.2017
Звярніце ўвагу на другі скрын 😁
еверум
няправільна – адказана толькі на адно пытанне з двух
У якім казіно я мог атрымаць такое памнажэнне на днях ? І ў якім дзеянні ?
Ты сатану выклікаў.
Рэд Стар)))
Бонуска ўпала
неправільна
чекаю яшчэ палгадзіны і прыдумаю конкурс па матэматыцы, напэўна, калі не засну
адказ, вядома, напішу на папярэдні
🤠
Можа гэта зубная паста па 160р за тубік? 😆
еверум – турнір
правільна
@respect-gold
PS: Міні-прыз пераведзены
____________________________________________________________________________________________________________________________________
2 конкурс на 45 поинтов состоит из 3 вопросов:
1) Прасілі гісторыю: – даты пачатку і заканчэння Вялікай Айчыннай вайны ў студыю ? І тут жа маленькае пытанне – калі па даце капітуліравала фашысцкая Германія ? Калі ёсць змены ў даце перамогі з боку СССР і даце капітуляцыі фашыстаў – то чаму ?
2) Матэматыка тупа: ((катангес альфа)/(-касінус альфа))*(сінусинус альфа)*(сінусинус альфа) – 1 = ?
3) Тупасць: Хто заняў у 199 1 годзе дваццаць першае месца на Еўрабачанні ?
Ты што гэта ўвогуле там з дуба ўпаў? Тут лудоманы, а не гісторыкі-матэматыкі-меламаны. Ты там перастань прымаць забароненыя прэпараты 🤠
Сам просіў гісторыю – трэніруй мозг
1 пытанне пачатак 22 чэрвеня бы а заканчэнне калі па паперах то 25 студзеня 1955 г. ну а немцы капітулявалі 8-га мая ноччу
а розніца па часе такая із-за таго што савецкі прэзідыум толькі ў 55м падпісаў указ аб спыненні вайны
Ты напэўна мяне з кімсьці пераблытаў. Я гісторыю не прасіў. Той вождзь у нас гісторык, бачыш як піша, зараз усё тут у цябе разгадае 🤠
неправільна – задам тады так – бо блытаюць 2 паняцці
нябось на другі пытанне адказ 0
а 3-і пугачова,так навобум
2 конкурс на 45 поинтов состоит из 3 вопросов:
1) Просили историю: – даты начала и окончания Другой сусветнай вайны ў студыю ? І адразу маленькае пытанне – калі па даце капитулявала фашысцкая Германія ? Калі ёсць змены ў даце перамогі з боку СССР і даце капітуляцыі фашыстаў – дык чаму ?
2)Математыка тупа: ((катангенс альфа)/(-касінус альфа))*(сінуссінус альфа)*(сінуссінус альфа) – 1 = ?
3) Дурніца: Хто заняў у 199 1 годзе дваццатае першае месца на Еўрабачанні ?
паехалі
аў чувак я табе адказаў вышэй ты што
ну і 3-і пытанне адказ Беби Дол
абнулена ўсё – там усёроўна няма правільна га адказу
неправільна які 55 год
як гэта няма? абгрунтуй? вайна пачалася 22 чэрвеня а скончылася ў 55-м годзе ! фармальна ну і немцы капітулявалі 80-га мая ноччу
Спарым?