Канкурсы ад ident-а і Newidimko
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 верасня 2017 г.
ад
ident
|
779 Адказаў
|
17,106 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ён ведаў – я думаў не здасць
Я не ведаў! Выдаліў даўно асабістую перапіску. Проста ўвёў у пошук Вадзім Святаслававіч, а там вось гэта, дарагі мой сябар 🤠
🔗
вось – я пра гэта і казаў
Увогуле нічога не хаваю і хаваць не магу
Віншую з перамогай Шэрлак 🙂
Ты толькі не з’яжджай тут! Перавядзі мне выйгрыш і 200 рублёў на ЯД таксама 😁
Па-мойму я нават калі сайт пачыналі глядзець – я табе казаў
У цябе прозвішча не распаўсюджанае))
А тут у цябе конкурс увогуле перамагаў хто-небудзь?
Трэба ж задаваць пытанні, каб народ альбо ведаў адказы, альбо мог пашукаць.
А ты пра любімую настаўніцу ЛОЛішча))
Бачыш, а мае конкурсы не заходзяць. Усё таму, што я сумны і ніхто ў іх не хоча ўдзельнічаць, а ў цябе цікава і патроліць можна, і пасмяяцца, і нават БАН у тваёй тэме атрымаць 😁
Не зразумеў -? Я табе нешта павінен ?😁
да – 1 чалавек – не памятаю яго – і ?
У купэ цягніка рашылі пазнаёміцца з дапамогай шарад. – Першы склад маёй прозвішчы, – кажа адзін, – гэта тое, што нам абяцалі, а другі – тое, што мы атрымалі. Падымаецца другі: – Грамадзянін Райхер, пайдзёмце! :).
Вось бачыш! Таму і ў цябе ніхто не выйграе, бо ты нават прызоў не хочаш адпраўляць 🤠
Спартак задай ты мне хоць адно пытанне – што ты ад мяне хочаш ? Ты думаеш я прасоўваю рэсурс ?
Закрываем гэтую тэматыку, так як ёсць некаторыя людзі тыпу Спартака і Respect-Goldб якія хочуць правакацый – так і напішу Івану – ўдачы
А то, Паважаны Вадзім Святаслававіч, што вы горш чым казіно з ЧС. У вас пэйаут на ўзроўні 5 -10%. Плюс Вы гульцоў на выплаты кідаеце. Некрасава грамадзянін Галінскі 😉
Рэбята, дзякуй усім за ўдзел у конкурсе, памятайце, што не галоўнае – перамога, а ўдзел. П.С. як толькі ўдасца ўсталяваць чарговую спадарожкавую сувязь і атрымаць зарплату, абяцаю ўсіх удзельнікаў конкурсу ўзнагародзіць, а менавіта ўсталяваць на даху дома антэну па мінімальнай цане.
Я нават не хачу адказваць – не сорамна Вам ?
пачакай – каго я кінуў ?
Нашы надзеі ты кінуў. Абагаціцца імгненна.
Усё – ніводнага конкурсу – самі на сябе наехалі
Ідзіце казку пачытайце
ці Вам у сваім мінімум 40 я павінен што-небудзь тлумачыць
Ёбнутыя вы, дарагія – так ты і праігнараваў мяне – жудасна ўсё
Знойдзецца і на цябе калі-небудзь крылатая ракета з індывідуальным (на цябе) наваджэннем тав. Кім 😆
Гэта ты мне сказаў (Слова выдалена сістэмай) тоўсташчок?
Таварыш, вас троляць, тэрмінова раззуйце вочы)