Форум ХітГейм Клуб Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
30 August 2015
ад
raisky
|
446 Адказаў
|
22,026 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ён так спяваў))) тыпа вахтой працуе! А ведаеш чаму – думаў, адмін можа паглядзець па Ай-пі ))”хаця адміну пафіг” .. я кажу, што на вахце зараз у Кіргізіі 😁 і занёс у гэтай канторы))) і знік … блін не памятаю нік яго … ён у чаце нам спяваў гадзіны 4 )))
сябры гэта чарговая шляпа)вулканападобнае
не хлусіш?)
я думаю і так відаць што там і хто там)скрыпты
Ох, як жа ўсё так. А Вы ўвогуле ў курсе, што існуюць сэрвісы па кашальках. Ну, дык добра, каму я гэта расказваю.
скрыпты, ды скрыпты, і яшчэ раз скрыпты. Смешна ўжо, праўда. Хто што залівае – я не ведаю. Што не падабаецца? Скажыце! Гульні не прыгожыя? Казіно не дае? Вывад не адбываецца? Бонусаў няма? Аўтар не сапраўдны? Ліцэнзіі няма? Аддача нуль? Тормозіць? Браўзэр не той, які Вы любіце? Бонусы афрыканскія? Што? Дзе Вы вулкан убачылі? Ці што яшчэ?
Так у вас скрыпты. Гульні звычайныя. Казіно не дае. Вывад робіць, але невядома, зробіць ці казіно вывад 10-20 тысяч. Бонусы дае рэдка, а калі і дае – то мінімальныя. Мне ў Ра выпадалі мужыкі. Ні разу нават 2 мужыка не дало. Аўтара ўвогуле ўпершыню бачу. На розных форумах у Вас розныя відэа з заносамі. Ліцэнзія ёсць?????? Аддача бачная толькі на відэа-аглядах. Прычым тут браўзер? Прычым тут афрыканскія бонусы????? Вулканападобнае казіно.
Гэта ўжо нам вырашаць, што нам не падабаецца, а ваша задача – гэта выпраўляць па меры магчымасці.
PS: і што (слова выдалена да чортаў сістэмай) азначае “Ну ды Ладна каму я расказваю”? Ці вы не разумееце, што вы пішаце??? Вы ўвогуле ведаеце, што гэтая фраза значыць?
Яе ўжываюць, калі гавораць з людзьмі з броняй у 3 пальцы і ён ні фіга не разумее, да яго знікае любое павага і сэнс мець зносіны. А мы Вашы кліенты і вы па вызначэнні нават думаць не можаце, каб такое пісаць.
Ваш пост скрыптум незразумелы. Дае не вам? А казіно гэта добрая штука. Але ўсё не падабаецца. Відаеце Google Chrome не падабаецца. Бонусы афрыканскія гэта калі насыпае. Няма ліцэнзіі, але магчыма будзе. Займаюся зараз. Мяняйце апараты. Апарат гэта Ваш занос. Выплатымім не перажывайце. Хоць хто-небудзь сказаў што не выплачвае гэта казіно.
Не Вам, не сябры і не знаёмыя. Мы Вашы кліенты і звяртацца вы павінны да нас як да кліентаў і не пісаць “Хотя кому я объясняю”/
“Няма ліцэнзіі але магчыма будзе” – у Photoshop намалюеце?
Мой занос – гэта нармальныя слоты, я ўжо пісаў, што гуляю не дзеля грошай, бо па тых стаўках, што я гуляю, нармальна занесці практычна немагчыма. Ды ў вас такія апараты, што нават у гульні не затрымліваюць. Я мяняў апараты і нічога добрага мне гэта не прынесла.
Мне трэба ісці.
Прабачце за нязручнасці
У адным скрыптавым казіно на Масвет, я быў пастаянна ў плюсе, (назву казаць не буду). Але, на жаль, яно зачынілася.)) І я не разумею крыкаў: “скрыпт – не скрыпт”, вам даюць выйграць? Грошы выплачваюць? Дык у чым праблема? А вось як гуляць, дзе, калі, якімі стаўкамі – ваша асабістая справа. Слова “ліцэнзія” аказваецца мае магічнае ўласцівасць закрываць вочы на ляпы і праблемы, бо гэта – ЛІЦЭНЗІЯ!))) А як на мяне, дык хоць на падворку гуляць, толькі б быць у плюсе.)) Усім удачы.
Я ВЫГРАЎ У ВУЛКАНЕ, МНЕ ВЫВЯЛІ МАІ 500 РУБЛЕЙ, НАПІШУ НА ЎСІХ ФОРУМАХ ШТО ВУЛКАНЫ ГЭТА КРУТА.
І Я НА ІХ НАСРАЛ, Я Ж ДЭБІЛ.
Ты так хочаш жыць? Ты выводзіў капейкі, а нормальных грошай ты
1) паінт выйграеш у скрыптах
2) паінт табе вывядуць
За выключэннем выпадку, калі ты там спачатку прайграеш 500к, потым 200к выйграеш. Тады так, 200к заплацяць.
Хопіць гэтай брыдоты. Казіно выкарыстоўвае самаробны софт (украдзены ў новоматыка). Іх гульні нікем не правераны. Сертыфіката пра праверку няма. Ліцэнзіі няма. Увогуле нічога няма. Сметніца адным словам.
Давайце паважаць людзей і раіць ім ДОБРЫЯ казіно.
Многія скрыпты плацяць )) гульнёвыя ..сямёркі ..(без праблем ) і выйграваць даюць ..Мне пафіг.. скрыпт не скрыпт ))..(галоўнае ..каб казіно гуляла (уагуль) і з вывадам мозг не мучыў ..Не бачыў заносаў яшчэ (дзяк на 200 баксаў ) з хуткім вывадам …Дзе конкурсы (Вы абяцалі) ..Маю падазрэнне я ) што калі хто зробіць дэп на 500-1000уе ..і будзе мець глупства падвойвацца )) (вам будзе выгадней закрыцца) але гэта асабіста маё імха.
Давайце. Але тады давайце зачынім форум для такіх казіно па азначэнні. А так атрымліваецца, добрая сотня старонак з рэкламай скрыпта, з усімі выплатамі, конкурсамі, актыўнай падтрымкай… І, потым дыягназ – казіно лахатрон! Так што? А дзе ж ДОБРЫЯ казіно? Ім нас*ць на гэты форум, так атрымліваецца? Яны гэты форум усьпех не бачаць, таму што яны “добрыя”. Мая думка – гуляць трэба ўсюды, але з розумам, нельга злавіць кіта ў лужы, яны там не водзяцца. Трэба ацэньваць казіно па параметрах, і гэта ёсць задача форума – ацэнка казіно. А не наяўнасць ліцэнзіі.
Ну чаму тут ёсць прадстаўнікі Арго (па-мойму годнае Ру.казіно) ..той жа Бетин ..аддача (для мяне прынамсі ))))нарм.) ..І конкурсы прыстойныя муціў (25000 для форума) ..людзі па-іншаму і размаўляюць .
Ёшкін кот, сябры. Мне скрыптавае казіно ці не – усё роўна. Калі я кладу на дэпазіт 500 рублёў, гуляючы па дробных стаўках пачынаючы ад 25 капеек, заканчваючы 5 рубляў, то на 500 рублёў магу пагуляць не 10 хвілін, а хаця б гадзіну. І падтрымка ў казіно нармальная – я лічу, што ўсё ок. І я буду туды кладуць грошы і гуляць з піўком.
За скрыпт пачаў увогуле не я. Гэта іх сапорт пачаў задаваць пытанні. Самі пачытайце.
Я думаў напісаць вялікі тэкст і г.д. Але не хачу, бо вы ўсе гэта выдатна ведаеце і ўжо чыталі.
Мяне выбесіла фраза “Хоць каму я гэта тлумачу” – быццам мы дыбiлы тут сабраліся і нам няма чаго тлумачыць.
Я разумею, быў бы гэта форумчанін там ці хто іншы, але гэта прадстаўнік казіно, які ні ў якім разе не можа сабе дазваляць такое.
Прыходзіце вы ў Эльдарада купіць тэлевізар, вам менеджэр тлумачыць што да як, вы не разумееце, просіце яшчэ лепш патлумачыць, а ён вам: “Да каму я ўвогуле толькі што гэта казаў, вы што тупыя??” Што з ім зробяць? Правільна – звольняць к чорту.
А тут яшчэ сапорт сваю правату даказвае. І не важна, што гэты сапорт дзяўчына.
Калі я прадаваў гульнявыя каштоўнасці ў Ла2. Быў я донат-менеджарам, так і там мы не размаўлялі так з кліентамі. Бо гэта кліенты і яны прыносяць нам грошы,
Ды нават калі я сам з дапамогай ботаў здабываў валюту на сэрверы і прадаваў, я не дазваляў нікому (быў гэта кліент 12 гадоў ці 35), нават падобнае думаць.
Прабачце, мае словы залішнія!
З 20 кастрычніка, калі ніхто з форума не выгнае правядзем супер конкурс. Скрыншоты!!!
А я блін толькі сёння ўзнаў пра гэтую акцыю, абідна – не паспею набраць 30 паведамленняў!
У мяне загадзя ёсць скрыны з вашага казіно)
Мне далі шанец за 1 гадзіну напісаць 30 паведамленняў, каб атрымаць 300р, пагаварыце са мной!
я табе хутчэй прадмадэрацыю за флуд пастаўлю.😏
Не разганяйся!
Глядзі, каб цябе не пакаралі за флуд) а так у кожнай тэме форума напішы па сваёй думцы. Нармальнай ) На шчасце іх тут хапае.
Не ведаю, хто вас збіраўся выгнаць, ды мне і ўсё роўна.
Хай усе чытаюць гульцы і самі ўсё вырашаюць.
вось сёння пакатаўся выдатна, гарыла плюнула ад душы. Аўтамат №1 стаўка 2р 20 ліній. Лічба вялікая, дэнамінацыя 0.1
5 рэтрыгераў дало ў выніку 50 фрыспінаў, я ў шоку
Як я разумею, гульня на рэал. На дэма не прадугледжана ў вашым казіно?
Так, цалкам правільна. Гульня на рэальныя грошы за рэальныя прызы ў грашовым эквіваленце.
Ну гэта мала хто будзе ўдзельнічаць, праіграць із-за прыза рублёў у 100 – мала жадаючых.)) Як разумею, у каго скрын з самай вялікай сумай – той і выйграў?