Форум ХітГейм Клуб Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
30 August 2015
ад
raisky
|
446 Адказаў
|
22,025 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Адказаў вам на паведамленне, а вы чамусьці не адказваеце)
адказала)))
У скайпе конкурс?) ..чакаем конкурс для пастаяльцаў форуму ( на форуме ) ..што за шыфры ?)) пастаянныя..састесняецеся?..І яшчэ пытанечка хто -небудзь вывеў хоць пяцёрку ?
У скайпе будуць маленькія розыгрышы, калі хочаце, вядома
А так усё толькі на форуме і толькі менавіта для вас. А не для ўсяго рунету)))
Ды, прызнавайцеся!!!
Дзе конкурс я ў замазцы прайграў усе бабкі мне тэрмінова патрэбны конкурсы і бабкі
Не толькі для нас ))..мы згодныя))…
Так, чакаем конкурсу 😏
залатую жылу знайшоў :DDD
трэба было вулканы депаць у іх там вечна бонусы на мільёны.
Я тут пагнеўвацца хачу крыху))) Хаця ў выніку ўсё роўна неапраўданым акажуся. Я першым напісаў пост пра Hit Game. Мяне адразу ж абазвалі, маўляў казіно – лахатрон. Папярэджанні нейкія… Я нават спрабаваў праз супорт казіно даказаць, што мне кэшбэк рабілі. Пост накіравалі ў “махлярскія” казіно…
А тут заходжу – конкурсы, бонусы, зносіны з прадстаўніком… Некаторыя рэчы як бы не правільна. Хлопцы (гэта я да адміністратароў) калі робіце незалежны, беспрыкрасны форум (што, па большай частцы атрымліваецца) – робіце гэта да канца.
Новае казіно HitGame прапануе гульні Igrosoft, Duomatic,Gaminator, Megajack з вяртаннем96-98%.
На дэпазіт да 500 р. вяртанне першага прайгрышу 100% (праверана, працуе)
Уваход у казіно толькі па інвайтах:
Менавіта так і робіцца. І так яно і ёсць – і з дадзеным установай у тым ліку. Паглядзі, дзе знаходзіцца тэма з гэтым казіно? Правільна! У Лісце назірання. Агляд на яго зроблены на сайце? Не.
Звярні таксама ўвагу НІ-АД-НОЙ партнёрскай спасылкі на яго ад нашага сайта няма.
Адміністрацыі казіно далі МОЖНАСЦЬ развеяць НАШЫ сумневы пра іх – пакуль не больш за тое.
Таму, калі ласка, не ўзбуджай буру.
Усе, хто заслугоўвае блека, туды лётаюць: велкам сюды – 🔗 сёння чарговая партыя пайшла ў аналы.
У найбліжэйшы месяц туды паляціць яшчэ не адзін дзясятак казіно.
Проста пакуль абнаўляюцца агляды казіно – па меры ж гэтага Аўтаматычная рэйтынгавая сістэма ставіць рэйтынг устаноў. І калі казіно мае менш 2х! балаў ад Аўта-рейтынга, яно АЎТАМАТАМ дадаецца ў Чорны спіс. Калі менш за 2,5, але больш за 2 – то казіно трапляе ў Ліст назірання.
Рэйтынгавая сістэма вельмі дакладна ўсё лічыць – там няма ніякіх “мне гэты Уркан падабаецца, а гэты мне не вывёў…” – т.е. сантіментаў, мілашчак і “прадаўнасці”… Гэта добра прадуманы алгарытм. Так – ён яшчэ дапрацоўваецца ў частцы ўдзельнай вагі розных параметраў. Але сістэма ў цэлым ужо гатовая – яна атрымалася насамрэч добрай!
Дарэчы. у пачатку наступнага тыдня па сістэме будзе выкачаны прэс-рэліз. Там будзе больш падрабязна апісана сутнасць працы.
Дарэчы, цябе не абразілі, а далі вельмі рэальную карціну якасці ўстановы. І “лохатрон” лохатронам, але казіно адразу патрапіла ў чорны спіс па вельмі аб’ектыўных прычынах – пра гэта ўжо пісалі раней.
АЛЕ! З’явіўся прадстаўнік казіно і ён пажадаў палепшыць пазіцыю свайго ўстановы. Гэта і дало казіно шанец: казіно было перанесена ў Ліст назірання. Таму што ў нас палітыка даволі ясна вызначаная: калі прадстаўнік казіно з’явіўся на сайце, значыць установа ўсё ж хоча нешта паправіць у сваёй палітыцы; мае жаданне ўдасканальвацца ў сваім сэрвісе.
А папярэджанне табе далі за рэфкі – мы гэта не дазваляем.
Дарэчны наконт аб’ектыўных прычын. У 1-ых чыслах лістапада будзе вельмі вялікая артыкул, якая датычыцца працы eCOGRA. Паглядзіш сам – там проста неверагодная колькасць пунктаў (і месцамі вельмі жорсткіх), што датычацца сумленнай і адкрытай працы казіно… Матэрыял будзе рэальна круты!
пытанне ў лоб – ці не з’яўляецца скрадзены софт (копіі гульняў) аўтаматычным блеклістам? З магчымасцю выйсці з яго толькі змяніўшы гэтыя самыя гульні.
Ты, Іван, неўжо не разумееш, навошта яны тут з’яўляюцца? Паляпшаць сэрвіс? Смешна. У казіно коштам пару тысячаў долараў, што яны табе палепшаюць? Адзіная мэта – жалкія спробы знайсці гульцоў. Бываць у топе форумных тэм, раздаючы якіясьці капейкі. Вось і ўсё.
Гульцы атрымліваюць плюс ад гэтага, я рады, што некаторыя нешта выводзяць. Але бачыць усе гэтыя тэмы мне хочацца разлогініцца і ніколі больш сюды не заходзіць. Сплошны флуд і пахвялы казіно за 300 рублёў і г.д. Так быць не павінна, і ты павінен займаць выразную пазіцыю. Альбо ты пасылаеш іх нафіг і назаўсёды, без якіх-небудзь “ладна” і г.д. Альбо не пасылаеш, і мы шчаслівыя любому прадстаўніку лохатрона.
Я цудоўна разумею, што магчыма гэта як‑небудзь ажыўляе форум і г.д. Але асабіста я не згодзен з такой пазіцыяй. Блекліст – гэта блекліст, і каб з яго выйсці трэба ўстараніць прычыну блекліста. Тут яна не ўстаранена, і вось ужо 19 старонак флуду. Пра казіно коштам пару k$. Падумай, калі ласка, пра гэта, я лічу, ты павінен быць жорстчэй у сваёй пазіцыі.
Ecogra – фігня, дарэчы, і не дае ніякіх гарантый. І ўвогуле кішэнная кампанія Microgaming. Што, так бы мовіць, намякае. Хз што вы там збіраецеся перахваляць 😁
Якія хвалы!? ты што!
Патрэбна ўсяго толькі тая табліца з патрабаваннямі. З астатнім – мне ўсё адно!
Так што там будзе за афігенны матэрыял то?)
100% менавіта так і ёсць! Дарэчы дзякуй за думку – зараз паставлю ў даданне ў код Рэйтынгоўкі гэты момант!
Не спрачаюся: бо менавіта так, як ты і кажаш – так яно і ёсць.
Віталь, я нікому нічога не павінен, акрамя сваёй сумлення. А яна мне якраз пра такія рэчы і кажа: што прасоўваць Маразёнка – гэта Маразёнка. Над гэтым ужо не першы дзень мы з калегамі ламем галаву, бо помый у рунэце проста неверагодная колькасць. І пра іх трэба яксьці людзям даносіць. Бо акрамя нас больш ніхто гэта не зробіць.
Таму жорсткая пазіцыя ёсць і будзе выказаная.
Але! Тут каб і авечкі цэлыя былі і ваўкі сытныя. А менавіта: Раздзелы прадстаўнікоў будуць. Але вось раздзелы акцый у такіх казіно – думаю – так, у сметніцу. Гэта ваўкі сытныя. Што датычыцца авечак – дзе яшчэ людзі будуць ў лоб біцца з казіно? Ёсць прадстаўнік – няхай атрымлівае тумакі! Папраў мяне, калі я перабольшваю.
Вось Аскі сёння дабавілі, мать яго, Фараон, я табе дасылаў спасылку ў скайп сёння. Што гэта????? Як гэта назваць? Грошы? …. ну добра, грошы. Але нам ні Хітгейм, ні БетІнХел (разумею, што менавіта на яго ты ў тым ліку ківаеш) не далі НІ КАПЕЙКІ ЯШЧЭ ні флэта, ні камісіі…. Таму тут быў чыста мой энтузіязм: агаліць балячкі рускіх казіно. Але відаць гэта ўспрымаецца як слабасць. окей….
Як можа ажыўляць бесполезная атмасфера. Яна можа на тыдзень даць цікавасць і ўсплёск графаманіі ў кагосьці, а што далей? Я сваю пазіцыю апісаў вышэй. Гэта ўсяго толькі спроба паводзіцца з няякаснымі казіно па-іншаму – а ты мне кажаш пра двайныя стандарты паміж радкоў… не і не!
Нешта кшталту таго, як павінна выглядаць нармальнае казіно.
1. Я дзядзька цябе паважаю, і ў двайных стандартах не абвінавачваў. Ты ж не ЕС або ЗША 😁
2. Усе вось гэтыя бэдапы, конкурсы – (Слова выдалена сістэмай) адсюль(я абяцаў не лаяцца, але гэта слова перадае сэнс лепш за ўсё). А інакш прадстаўнік якога-небудзь нармальнага казіно падумае – а што мне тут рабіць, тут вось нейкія скрыпты ў топах тэм. Я прапаную – робім ветку саппорту. Ніякіх промаушэнаў і бонусаў для форумчан. Жорстка? Ды не, ты і так ім грошай за пасты/агляды/іншае дорыш. Гэта справядлівасць на вышэйшым узроўні. І расстаноўка казіно па месцах.
Навошта паводзіць сябе па-іншаму з па-сябрату ашуканцамі? Давай баніць іх і пасылаць у ЧС – а выправяцца, мы прыберам і рэйт паднімем. Гэта будзе адэкватна.
У экогры шмат прыгожых слоў, а па сутнасці вельмі шмат іх сертыфікаваных казіно не выконваюць і паловы. Але я чакаю, пачытаю, заінтрыгаваў))
Усе казіно яны дадаюць бясплатна. Абсалютна, нуль. Проста так. І нікому не адмаўляюць. Увогуле нікому. Іх пазіцыя па сутнасці – ты мусіш сам вырашыць, добрае казіно ці не. Яны даюць табе базавую інфу. І было б выдатна, але інфу яны бяруць ад самога казіно. І інфа не праўдзівая. Долбаёбы з Фараона напісалі што яны Novomatic – Аскі нават не правяраюць, там у стафе вельмі мала шарэйшых людзей менавіта па казіно, сам жа ведаеш як яны трафік атрымліваюць, там эксперты ў гэтым. Хз, я б склаў спіс і напісаў ім, маўляў гэта ашуканцы… Але навошта?
Заінтрыгавалі, чакаю матэрыял. 🙂 Паводле ўсяго, будзе агульная чыстка не па фэйсу а па факту.))
Вось нармальна не х100, але ўсё ж стаўка агульная 50р
Выдатны скрыншот. Выкладвайце яшчэ. У каго што ёсць.
паглядзіце лудовод. Не пашкадуеце.
https://youtu.be/Npo9OZ2rryM
Пажалеў ! Тое самае ні адной бонускі !
Лудоводы глядзець ..малапрыбытная занятак ) дзе абяцаныя суперконкурсы?)
Колькі плаціце за такое вось?
Чувакі, хто памятае нік у ТС тут на форуме “які заліваў што працуе ў Кіргізіі тыпа кабель кладе )) і занёс у Хітгейм . Тут хацеў унесці грошы на Ківі паіграць у іх, гляджу опа – тэлефон, на які ўношу сродкі з Кіргізіі)) Супадзенне – не думаю! Ахахаах, ён пісаў тут цэлы дзень, а цяпер знік!
Класіка) Маўчу толькі з прыстойнасці..)