Форум ХітГейм Клуб Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
30 August 2015
ад
raisky
|
446 Адказаў
|
22,028 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Заўтра агучаю ўмовы конкурсу.
Божа, як шкада, што Novomatic не можа ўсіх вас пасадзіць у турму. Нават Горылу скапіравалі.
Калі форум стане большым, можа нават інтэрнацыянальным, я толькі – за! Але пакуль становішча рэчаў на сёння не мяняецца, дык давайце ставіцца паблажліва да такіх рэсурсаў, бо людзі там гуляюць, і некаторыя задаволеныя, (пакуль выйграюць). ))) Як варыянт – можна стварыць асобную галіну па скрыптавых казіно, чаму не?
Бо не згодныя будуць саппорты і г.д. такіх казіно і не будуць заходзіць на форум. Мноства падводных камянёў. будуць усімі спосабамі даказваць, што і казіно не скрыптавае. І пісаць скаргі.
Гэта не выхад.
Хай базарыць навучацца з людзьмі.
Ок. Адначасова, (маё пажаданне), пры падачы скрыну, патрэбны таксама скрын акаўнта на дадзены момант, г.зн. сума балансу акаўнта і ігравога павінны быць ідэнтычныя. Х.з. адкуль можна “скрасці” скрыншот, прасторы інтэрнэту неабмежаваныя. 🙂
…Даказываць каму? Праніну? Ці ў АБСЕ? Не смяшце.))) Адмін форума – гаспадар рэсурсу, як вырашыць – так і будзе.
Ну а як інакш?
Ну дзякуй, што выручыў!
усё ж такі спрабуеш дабіць свае 30 паведамленняў…
не, што ты, я бонус атрымаў)
Дарэчы, вось скрыншоты майго супер выйгрышу!
Вось яшчэ)
Твой бонус – гэта 1 поінт, усім даюць пры рэгістрацыі. А за базар не па тэме – здымаюць. Прачытай правілы форума.
Ён мае на ўвазе ў казіно…
Так я пра гэта пісаў вышэй. Няма лагатыпа менавіта гэтага казіно. Не прычапляюся. Але, шчыра, давайце я нарыю кучу скрыншотаў з абалденнай аддачай. Пацверджанне – скрыншот акаунта з аналагічнай сумай.
Уверсе стужка з джэкпотамі і такі ж самы інтэрфейс у іх. )
Іншае ўжо пытанне, калі капаць глыбей, ці сапраўдныя гэта скрыншоты.
Уважліва глядзі!
і што вы ўсе такія злыя, вечна штось хочаце зняць, прынізіць……..
У казіно звычайна гуляюць бандыты, а яны ўсе сядзельцы, ім увесь час трэба каго-небудзь прынізіць =) жарт!!! Нармальны скрын гэта хіт 100%. А ў чым перапалка так я і не зразумеў тыпу ўсім бонусы не сыпле а тут аж два што ці?
ўсе ок) Няма да чаго прычапіцца нам. Злыя мы ўсе
Такі – да, чувак, за базар адказіш хто ёсць хто.))) А норм. скрын. без лагатыпа я і скрыном лічыць не буду. Х.з. дзе ты яго ўзяў , і з якой казяшкі.
Казіно выдатнае, гуляю амаль кожны дзень і вывад сродкаў хуткі)
Дзякуй
як вам ідэя з дэма-крэдытамі, якую я прапаноўваў?не хочаце стварыць конкурс ?
ты забыліся дадаць, што ты тут у плюсе, і куды ні плюнь – усюды выйграваеш і ні разу не прайграў
Дэма? да Вы і так можаце пагуляць бясплатна, навошта за гэта даваць бонусы?
што значыць навошта?устраіць конкурс,прызамі тым жа рахункам з адыгрышам,вы нічога асабліва не страціце + гульцоў многа з’явіцца
ты пра іх занадта добра думаеш )
вось у тым і справа, прадстаўніца адразу ўлаштавала істэрыку, даведаўшыся, што людзі ў конкурсе хочуць гуляць на плэй-мані
і мне вельмі падабаецца іх фраза ” мяняйце гульнявыя аўтаматы” і тд.
як я разумею, ім патрэбныя хаця б якія-небудзь дэпазіты.
Ты, відаць, у выдатным казіно ніколі не гуляў, раз пішаш гэты бред.