Форум ХітГейм Клуб Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
30 жніўня 2015 г.
ад
raisky
|
446 Адказаў
|
22,056 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а што для Вас выдатнае казіно??? Я сумняваюся, што ВЫ былі ў Лас-Вегасе!!! Там выдатнае казіно!!!
А што дрэннага Вы пра нас думаеце? Што Вам не зрабілі – бездэп не далі? выйгрыш не выплатзілі? Што?
Аляксандра, я гуляў у многіх скрыптовых казіно, і не скажу, што хаця б адно з іх “выдатнае”, хоць да некаторых прэтэнзій не маю. Пра Лас-Вегас таксама не скажу, не быў я там, Вы правы.))) Я таксама бачыў адмінку гульняў скрыптовых казіно, там выставляецца працэнт выплат, колькасць выйгрышных спінаў уключна да рулеткі, гэта такі ж слот на скрыпце, як і астатнія. Пасля гэтага я не магу называць казіно на скрыпце “выдатнымі”, проста пальцы не слухаюцца пісаць такое. )))
А ў ліцухах там, падобна, перад кожным спінам дзед сядзіць і косці кідае, як вам на барабане сімвалы размясціць 😮
Усё ж такі ў адмінках наладжваецца – якая розніца, ужо ў адной тэме напісаў, няма розніцы, там і там наладжваецца. І не факт, што ў ліцухах шчодрэй стаіць. Іншая справа, што ў казіно з ліцэнзіяй у іх софт арыгінал, а скрыпт – копія, але калі гэта гульца не хвалюе, то якая розніца: зрабіў мінімальны дэп, пакруціў, не ціпануў – пайшоў далей.
Прыйшло сёння смс ад памачаных.
не забывайце заходзіць вы зарэгістраваныя!!!!!
hitgame.club
Ні прывітанне, ні пакуль. Нічога. НЕ ЗАБЫВАЙЦЕ ЗАХОДЗІЦЬ.
Не, дзякуй, вы больш сумныя, чым кавалак гаўна.
Ааххаахха, сядзім з чалавекам, у мяне тэлефон і ў яго зазванілі, мне прыйшло на 2 сімкі і дома на 2 тэлефоны + яшчэ мабіла, 5 сімак разам )))
😵
Вы такі выхаваны чалавек, што вы не паверыце – мне няма што сказаць. А вы ж прадстаўнік сайта!!! :big23:
Бонусхантары, што сказаць. Смешна
Казіно перанесена ў чорны спіс – без шанцаў на далейшае апраўданне.
Па гэтым пытанні вышэй усё вельмі ясна напісана.
Адміністрацыя казіно не робіць ніякіх спробаў нешта змяніць у дзейнасці.
Поспехаў!
У спрэчцы і белая варона чорная, і чорная белая.
ў іх прамо відэа па-руску па-беламу сказана – зменны % вяртання 😖
вось з гэтай прычыны яны і ў чорным спісе
пару разаў зняў з бездэпаў, зараз вось адкрылі клон, казіно Ніва, там таксама з бездэпа зняў 1к, яшчэ 100 руб павінна ўпасці 1 чэрвеня, авось раскручуся )
на іншых, больш дробных рэсурсах, бездэп конкурсы праводзіць хит. праўда яны там тыднямі ідуць) апошні конкурс з прызавым фондам у 10к – 2 тыдні ішоў а можа і больш)
так, падазроны заклад, заліў 3к без нулявой аддачы, кінуў у урну!
Александра, ужо шчыльна прыціснула аддачу ў адмінцы. Першапачаткова аддача крыху была, а цяпер нуль. Так што ўсё – скончыўся тэрмін прыдатнасці заманухі 🙂.
казява ўжо зусім зробленая на калёнках. у мяне дзіця зараз на тэлефоне мульцікі робіць і нават гэта нашмат бадзёрыей. шча трохі зробіць мульцікаў тож казяву адкрою
Ты яшчэ магнитслост не бачыў, там нават покер-рум адчынялі там я вывёў усе бэдепы і з казявы 2-3 і з покера 1 )
У Хит гейм у конкурсе выйграў 1к руб,вывялі,спрабаваў гуляць ,цяжка канешне,але з 50 руб 150 накруціў і вывёў.Чат быццам хутка адказвае,да і грошы вывялі адразу.
Грошы выплачваюць нават у рэале самыя барыжныя казіно. У нас таксама (дзе я працаваў) выплачваюць. Але калі хто-небудзь затачэ аж тысячу 100 грн, то канцторка то зачынялася і без слядоў знікала. Так сама і там, табе па 500 рублёў і т. д. будуць выводзіць. тым больш з конкурсаў, а вось калі знойдзецца вялікая рыба, будзе ўносіць дэпазіты і ўсё затачыць (што мала верагодна ў прынцыпе, бо так зроблена, каб нічога адчувальнага не выйграць, калі толькі не для “сваіх”) – то забаняць і знайдуць 100 прычын для гэтага.
Грошы выплачваюць нават у рэале самыя барыжныя казіно. У нас таксама (дзе я працаваў) выплачваюць. Але калі хто-небудзь затачэ аж тысячу 100 грн, то канцторка то зачынялася і без слядоў знікала. Так сама і там, табе па 500 рублёў і т. д. будуць выводзіць. тым больш з конкурсаў, а вось калі знойдзецца вялікая рыба, будзе ўносіць дэпазіты і ўсё затачыць (што мала верагодна ў прынцыпе, бо так зроблена, каб нічога адчувальнага не выйграць, калі толькі не для “сваіх”) – то забаняць і знайдуць 100 прычын для гэтага.
З дэпазіту 500 р Я 10 к вывёў на агульную суму, пасля адчуў пастаянны сліў, абматэрыў усіх і забанілі аккаунт. Я ў плюсе 9 к. Так што няхай яны ідуць у попу 🙂
неа хлопцы гэта не казіно…!