Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Так, я таксама заўважыў, гэта жывёла выдаляе перапіску. У мяне таксама выдаліла! Хоць навошта я жывёлу абражаю, я не правы, гніла , гэта яму больш падыходзіць!
Так, адміны папярэджвалі пра такія рэчы ў цэлым. Тут яны нічога не зробяць. Але плашкі Скам пара было б увесці, на жаль…
Ну ппц жа… “Старычок” яшчэ. Па меры бачнасці яго пастоў буду скаргі кідаць. Хз як яшчэ
які такі старычок я цябе ўмоляю, зарэгістраваўся даўно і забыў .. нядаўна відаць успомніў калі па абуз піастры пайшло, а тут абуз прикрылі вырашыў на піво людзей пашваркаць і сысьці ў закат.
Тож верна… Я ігнараваў яго на форуме. Занадта агрэсіўны
Я ўжо выдаліў паведамленне , падумаў , што напэўна лішняе напісаў
Мяне больш падштурхнуў да яго давер той факт, што ён пасля абуза піастрыкса аддаў бясплатна, здаецца, 2к форумчаніну – упэўнены, што ён рэальны чалавек, было справа, размаўляў з ім, не падстаўны, так бы мовіць, нік YUKKA777. Гэты учынак у мяне ўнушыў давер, хоць спачатку ў нас з ім былі невялікія “тэркі”. мля, яшчэ такі бра ў тг тут ніколі так да мяне не звяртаўся. Карацей, у ашуканцаў адна праграма – увайсці ў давер, а потым кінуць. Калі ты сапраўды не з’явішся, судзячы па паведамленнях з тг з форумчанамі, хутчэй за ўсё так і будзе – чарговая пацуок Murder! Каб у цябе было моцнае пахмелле, трусіла як гэтага хлопца на відэа, але ў адрозненне – у цябе не было чым пахмеліцца! Няма слоў, што за кончалыга..
Размесціце аб’яву з яго нумарам і лагінам ад тг, што шукае ўладальніка… ці як там правільна.. можа яшчэ ў каго на што фантазіі хопіць.
Гразь за гразь – варыянт канечне, але ўжо на меркаванне падманутых
Да я не пра гразь, а для весялосці.
Ну так, можа і не дарэчна.
Да тупа заспамлю яго нумар 60-300-500р не шкада будзе, але званкамі і смскамі яго заебуць ..
Я не ведаю як яму даверыўся хто-небудзь, там жа адразу было відаць, што школьнік сядзіць.
Па іншай тэме з бабкай і катамі.
Хлопцы, парні і дзяўчаты, вялікі дзякуй за вашу падтрымку, за добрыя, пазітыўныя словы!
Прыемна і я шчыра рады таму, што ў нас на форуме вельмі шмат добрых, адгуклівых людзей!
Як кажуць, на жаль, “у сям’і не без пакалечаных”, упэўнены жыццё расставіць усё па сваіх месцах, кожны атрымае тое, што заслугоўвае, Усемагутны ўсім аддасць па справах чалавека!
Асаблівая ўдзячнасць seregabroyt – скінуў нават больш, чым казаў, напісаў, дзякуй вялікі, брат! 🤝
Ayoop2517 – душэўны чалавек з вялікім і чыстым сэрцам, таксама мне скінуў, як прачытаў тэму, шчыра, брат! 🤝
Лічу, што будзе сумленна і справядліва з майго боку скінуць, (бо хлопцы мне пералічылі больш, чым я адправіў гэтаму Мудаку!) пералічыць калегу па няшчасці Saaha88 500 р. брат, як прачытаеш напішы, калі ласка, у асабісты – СБП нумар, скіну, пералічу.
Усім усяго найлепшага, поспехаў і ўдачы, не толькі ў гульні! І менш такіх козлаў, як Murder і Yurka1993, на нашым жыццёвым шляху!
хвіліну)
Я ўжо пачаў стукаць да цябе ў прыват ) як убачыў твой лайк да посту, ок чакаю.
атрымаў дзякуй сябра
Ну як звычайна, мардер расказваў які ён паспяховы і пайшоў кідаць людзей на 3 капейкі 😁
Будзьце асцярожныя!
Рэбята! Профіль заблакаваны!
‼️Нагадваю, што забаронена: прасіць грошы, пазычаць, пераводзіць, абменьваць, а таксама здзяйсняць любыя іншыя фінансавыя аперацыі паміж карыстальнікамі форуму.‼️
Таксама гэты х прасіў грошы ў лічку) Паспяхова адмовілі).
Рэбята, я спадзяюся, вам вярнулася ўтройчы
Можна паспрабаваць СБ піастрыкса яго скінуць:)
Вітаю! Вялікі дзякуй! Скажыце, удакладніце, калі ласка, каго менавіта з двух заблакавалі @Murder або @Yurka1993?
Калі можна, ёсць такая магчымасць абодвух ўключаючы другую Murder заблакуйце.
Murder кінуў яшчэ акрамя ўсяго і дзяўчыну, жанчыну, маці – сёння ў асабістае напісала, новы рэг не можа сама напісаць відаць на мадэрацыі, зноў жа так і не зразумеў дзе як яны з ім размаўлялі калі рэга ў яе SuicideCat666 ад 5 лютага, ….
SuicideCat666 – так усё гэта бред па-мойму скаргі адрас бы яго рэальны тут бы да, прыехаў бы ў госці …сук@ …
А вы таксама нядрэнна судзячы па зносінах не першы дзень знаёмыя, не першы раз выручалі, пагналіся за доўгім рублём, ладна мы мясцовыя ” лошары ” ) ну а вы судзячы па скрыншотах вы там ледзь не на брудэршафт пілі ..
NataKaya калі Murder не заблакавалі, заблакуйце, калі гэта магчыма, варыянт. Дзякуй!
Прачытай усю гісторыю!!!!!! Не толькі апошняе паведамленне!!!! Колькі разоў табе казаць можна!!!!!
Не парся, ён пойнты сядзіць набівае ) не 1 раз ужо і не 5-ты назіраю такое
Так, гэта проста пі**ц!!! Ну рэальна тут напэўна так, справа ў поінтах:)))