Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,222 Адказу
|
88,869 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне таксама ўсё ў парадку. У працягу ўсяго вечара перасылаў не раз і не два….
Мінімальны вывад ад 1к руб на карты дагэтуль, блін. Бывае друган скіне руб 300 так і не вывесці
піас выводзіць па метадзе спб 1к за пару хвілін
а я 300 руб. і не памятаю, каб была мінімалка вываду, дэпы даўно ўжо былі ад 300 руб. нават (оч у барадатые гады) а вось вывады заўсёды ад 500 руб. былі, цяпер так 1000 руб.
Ну ўсё, дропы знайшлі кнопку вяртання сродкаў, думаю з піастрикс можна скончыць, добра што ўжо ў асноўным крыптаю карыстаюся))
Не зусім зразумеў, ты вывёў 30к з піастры па спб і ўсё норм у цябе спісалі на піастры і прыйшлі на карту а цяпер дроп хоча іх вярнуць? калі так – гэта далёка не новы і не першы выпадак , дропы даўно так мутзяць ўжо ў тг чатах яшчэ палгода/год таму бачыў
Калі не – то распавядзі больш падрабязна калі ласка.
Так, менавіта так, дроп хоча вярнуць бабкі, вось думаю патэлефанаваць яму)
зразумеў, ды кіну – гэта далёка не першы выпадак… нават у тг латеста пару людзей скідвалі падобныя скрыншоты яшчэ даўно і ў іншых тг бачыў таксама, дропы не чыстыя на руку! Звярніся ў службу падтрымкі піастры і скінь гэтыя скрыншоты – нават там па сутнасці павінны сказаць, каб ты нічога не вяртаў. Яны так людзям 50-ці адпрацяць, хто-небудзь можа і верне, і дропу добра лічы.
Так да, вывады ад 500р былі заўсёды і на Юмані раней была магчымасць перакладаць
калі пачалі змагацца з дропамі, то ўсё стала значна цяжэй з дэпазітамі і выводамі на піастрыксе
ну дв быццам усё яшчэ шукае
Рэбята вы трохі ад тэмы адышлі, тут усё ж піастру абмяркоўваем.. Лепш раскажыце як цяпер яна выводзіць? я проста пабавлюся ёю карыстацца ў дадзены момант) але ёсць чысты кашалёк, дзе нічога падазронага не адбывалася, праўда сэнсу я асабліва не бачу ў піастры ўлічваючы, як кепска яна працуе… эх, вярнулі б мне ківі, меў – не цаніў а страціў і зразумеў што страціў)
Так быццам больш-менш, баюся зглазіць:))
Пра вывады хз не скажу, так як даўно няма чаго 🙂 выводзіць, пераводзіць, адносна папаўнення ў мяне усё так жа “руская рулетка” – з 4-5 спробы выдае нармальныя рэквізіты, бывае і пашчасціць з першага раза ўсё адбываецца.
Так, Ківі быў топчык у гэтым плане .
Нядаўна зусім ім карыстаўся. Нічога не аб’юзіў. Хуткае папаўненне, здаецца, знікла.
Па звычайным СБП пішуць, што папаўняюць у працягу гадзіны. Аднак праходзіла хвілін за 20-30. Даволі адэкватна, здаецца.
Вывады праходзяць за 5-10 хвілін часам. Таму пакуль усё ок.
Не заўсёды так канае: з пиаса па акцыі хутчэй выводзяць, чым з казіно
Ну калі як пашанцуе))
Выводзіць, як выводзіла. Галоўнае – не бойся. І не пабавайся))
Так, канешне, выводзіць. Учора два вывады прыйшлі за 15 хвілін.
Чысты кашалёк трэба верыфікаваць, я не ведаю, другі яны верифікуюць, мне здаецца наўрад ці! А можа і пройдзе:)) Наверна напартачыў кашалёк нядаўна, колькі па выніку атрымаў за гэта, калі не сакрэт? Нармальна яны сталі працаваць! «Тры плявкі праз левае плячо»:)))
Вітаю ўсіх, апошнім часам (месяц-два), піастра стала практычна супер стабільнай – папаўненне без затрымак (звычайна ад 1 мін да 15 мін), вывады на працягу 30-90 мін, вельмі рэдка даходзіць да 2-3 гадзін. Прынамсі тое, што было ў верасні-кастрычніку – неба і зямля)
Я не шмат паспеў толькі, то 15 то 20к. тут ёсць хто і па 60 замуціў
Мне ў прынцыпе на пястру пох было я ведаў, на што іду)
Зразумела…..
Хто карыстаецца піастрой? я пасля ўсяго гэтага руху не карыстаўся(хаця не мутыў, на ўсялякі выпадак спатрэбіцца)
Ну і мне цікава, хто мутыў – карыстаюцца ці не?
Спісаўваюць баланс, ці проста піастрыкс забіў на гэта