Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
супакойся
Вельмі шмат негатыву на форуме ў апошні час – факт
https://youtu.be/mztUuUEb2YM?si=L3uqZvC-acCc0Cjd
Дадам, што, па назіраннях, у асноўным усе мясцовыя канфлікты будуюцца з простага непаразумення з аднаго боку… Банальна, вядома, але хаця б лагічна.
А вось другая, скажам так, прычына для мяне ніколі не была зразумелая – і ў сетцы, і ў жыцці. Гэта калі двое людзей проста не могуць дамовіцца ў звычайным дыялогу і пачынаюць пераходзіць на асобы, да пагроз нейкіх фізічных.
Вам сур’ёзна не хапае канфліктаў? Да чаго ўсё гэта?
Адміністрацыя яшчэ пакуль вельмі лаяльна вырашае ўсе гэтыя канфлікты. Па факце яшчэ пару раз такое будзе, і, я думаю, нарэшце ўжо баны паляцяць хаця б часовія.
Штась мяне панесла. Прабачце. Апошняе тут яшчэ скажу.
Старыя форумчане ў гэтых канфліктах… Для мяне гэта ўвогуле сумна выглядае. Вы ж нейкае “гава” форума, ну вучыцеся выходзіць з канфлікту, пазбягаць іх і дапамагаць як-то вырашаць, калі ўжо адкрыты спрэчак ідзе на публіцы.
Прывітанне. Будзе час глянь лс
А чаму толькі 75 вывалі? На балансе ж болей, ці астатняе заліў, пакінуў на гульню?
У прынцыпе так і ёсць +- як я і напісаў, адказаў чалавеку па дэпазіту і па тэрмінах, часе вываду.
Прывітанне, дружа, не будзь, калі ласка, назойлівым, настойлівым да такой ступені ) рэальна ўжо трохі дакучлівы, напружваць пачынае, хоць асабістку адключай, не той выпадак быць упартым – раз не адказваю, значыць няма магчымасці, часу, жадання і г.д. хоць 5-6 новых паведамленняў у лс ствары – гэта нічога не дасць.
Пра @Yurka1993 мне з самага пачатку ўсё было зразумела як толькі ён пачаў ігнараваць мяне ў лс будучы онлайн на форуме, паўтару – ён і на іншым форуме кінуў чалавека на 2к, гэта яшчэ та мыш, бля, яшчэ якім чынам ён гэта здзейсніў – ягонае зносіны пiздёш толькі чаго варты, як ён чэла апрацоўваў, а як ён конкурс замуціў на цэлых 200 р і заняс іх пераможцу скрыпячы зубамі праз скаргу… і тое гэта было загадзя прадуманы ход для падняцця сабе тыквы, вось чувак і павёўся на яго, убачыўшы тыкву і скінуў 2к 50% ад сумы аплаты наперад – гэта цудык згубіўся… гэта ўжо не мыш, а пацукоў – там то хоць усяго палову года ён “сядзеў” чакаў калі скрысіць, тут жа з 2018 г. чакаў, каб прадаць сваю пятую кропку, гонар годнасць за 1,5k..
А яго апошнія паведамленні ўвогуле не зразумеў гумару, прычым тут жонка, камп і г.д. хз хоць знакі прыпынку ўстаў бы – трохі зразумееш:
” Прывітанне я не сраліўся ніколі была а за кампам там жонка лалізла 25-га скіну дзенгі зараз няма( ”
Зяняць ні тэмпература, ні жонка не перашкаджалі, але вось вяртаць… не панос так залатуха.
igor9555 без абід, дружа, рэальна няма ў мяне на дадзены момант сродкаў, магчымасці, сам паянт без солі даемаю, я лудзік раніцай есць увечары няма сам шукаю, сную, што былі выйгрышы нядаўна ў пф, риобет, у водцы, 1хслоце ўсё як сапраўдны лудзік вярнуў ім назад ) і другое я як раней табе напісаў я з філантропіяй перастаў на час, ўдачы і поспехаў табе!
P.S
Форумчане прабачце калі што за цэлае сачыненне хз магчыма, спадзяюся для каго-небудзь гэта інфа будзе карысная – трымайцеся далей ад гэтага Yurka1993 і не майце з ім ніякіх спраў.
Краіна павінна ведаць сваіх крысаў у твар!
@pokerface Пакіну вашу гісторыю тут!
Паважаныя ўдзельнікі форума!
‼️Нагадаю, што забаронена: прасіць грошы, займаць, а таксама здзяйсняць любыя іншыя фінансавыя аперацыі паміж карыстальнікамі форума.‼️
Адміністрацыя не нясе адказнасці за невяртанне сродкаў і не ўдзельнічае ў вырашэнні спрэчак, звязаных з грашыма. Настойліва раю ўстрымацца ад фінансавых дамоўленасцей, каб пазбегнуць падобных канфліктаў.❌
Усе наступствы такіх дзеянняў застаюцца выключна на вашай адказнасці. Будзьце асцярожныя!
што только 75 вывеў ? На балансе ж больш, або астатняе заліў, пакінуў на гульню ?
Так баланс то быў бонусны ў токенах , а падняў я на сваіх 1,20 $ . куды там што спісалася – пафіг ужо , 75 $ дома і ладна
Зразумела, што адміністрацыя не нясе адказнасці. Але!!! У нас атрымліваецца на форуме крыса ці кідала, хз як назваць, удзельнічае ў конкурсах, займае прызавыя месцы і т.п. І пафіг, што ён так паступае з людзьмі і т.п. Гэта не маленькі хлопчык, і не навічок форума!!! Яму ўжо 30+!!! Такіх людзей трэба адразу баніць і выдаляць адсюль, каб яны далей не працягвалі сваю “дзеяннасць”. А так ён адчувае сябе бязкарным і будзе далей так паступаць!
Спачатку ведаў, быў у курсе пра правілы форума, што тут за такое ніякіх “санкцый” не прадугледжана, да адміністрацыі, натуральна, нават у думках не было прэтэнзій ці яшчэ чаго-небудзь, менавіта па гэтай прычыне я даў агалоску, каб хаця б частка форума была ў курсе пра яго, хто і што ён..
А так так было б нядрэнна, калі б не блакаваць акк “павініўшага” форумчаніна, хаця б выдаваць плашку “махляр, кідала, мыш, пацук”, каб тыя, хто не ў курсе гэтай тэмы, адразу зразумелі, пра якога тыпа Yurka1993 ідзе гаворка.
+ ну або так
Згодны, трэба выключаць кідаў, каб нават не было шанцу урваць халяву з форума ў выглядзе святочных разыгрышаў.
Такіх крысаў могуць спыніць толькі санкцыі на іх “кармушкі”.
Рублік паўтары яшчэ застанецца? Абменяем ?
Застанецца
OK, дзякуй, зараз напішу табе ў тг .
у лс напісаў
Як ты гэта змог ? У яго ж, відаць, яна адключаная ці я памыляюся?
не ведаю , я ў тг напісаў яму
Зразумеў, я падумаў, што напішу ў прыват тут на форуме.
што ён 10 хвілін нічога не перакладае😂
на карту яму адправіў
хацеў, але потым перадумеў
Аналагічна, коней запрягае)
А навошта ты першы адправіў? ён настойваў?
Ну што там бро голубінай поштай адпраўляеш 🙄🤔
не не наставаў
хз адправіў сумленна