Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
не набіваю, а зарабляю, праяўляючы актыўнасць. я ў дэталі не ўдаваўся і таму цытаваў адно паведамленне
Так праяўляй , табе ж ніхто не забараняе, ну ты калі што-небудзь цытуеш , ты спачатку прачытай усё, зразумець, пра што ўвогуле людзі дыялог вядуць! Ці ўвогуле задаеш пытанне, табе адказваюць, ты зноў пытаеш… Чытай, што пішуць то!!!
Калі што латест гэта не пляцоўка для зарабляння (у тэме, дзе даюць 2$ за водгук/агляд гэта дакладна напісана) праяўляй актыўнасць – калі ласка, але пісаць бред і не па тэме – гэта роўназначна флуду, а флуд гэта зусім не добра.
Зразумеў цябе. Добра😉
А навошта яны табе (поінты)? Ты ж у якой тэме форума пісаў, што тыпа завязаў з “гульнямі”? Ці ты гэта проста так напісаў, дзеля чарговага паведамлення на форуме?😁
Я сапраўды завязаў і не гуляю і больш за тое – няма грошай на гульню, нават на ежу няма сродкаў. Паінты тут на форуме ўсе зарабляць, я асабіста назапашваю, каб вывесці ў кэш і купіць сабе лекі і прадукты😉
Даа, няма слоў! Хаця думак шмат, але лепш маўчу!
А ўсё ж спытаю, а як не гуляючы можна тут праяўляць актыўнасць? Ну каб зарабляць паінты! Тэма ж тут звязаная з азартам, стаўкамі! Ну калі ёсць вялікі вопыт гульні, можна нейкі час перадаваць/дзяліцца ім з іншымі, але ўсё ж мне здаецца – не гуляючы, што тут рабіць то!!! Але гэта асабіста мая думка!
У мяне стаж гульні з 2012 года. Па тваім меркаванні мне трэба пастаянна гуляць і нават зараз? Я ўпэўнены, тут шмат людзей, што ў завязцы, проста заходзяць, размаўляюць, чытаюць тэмы, але пры гэтым не гуляюць альбо гуляюць на бездэпы
Ну, ХЗ. Завязаць і сядзець на гульнявым форуме, так сабе задума. Гэта як завязаць з алкаголем і кожны дзень хадзіць у КБ і глядзець на паліцы з “напоямі” для душы.
Не, канешне, я ні ў якім разе не прапагандую гульню! Я ж у канцы напісаў, гэта маё асабістае меркаванне! Можа і не, канешне! Ёсць людзі, у якіх за адзін год гульні столькі ўсяго, чым можна падзяліцца, а ў іншага за 10 гадоў – няма пра што расказаць! Так што не, канешне, ёсць пра што – гавары/ дзяліся, калі ласка!
Параўнанне выдатнае:)))) 100% 👍
Gav, восем гадзін ужо прайшло, дзе чек???? 🧾:)))))) зноў бла бла бла:))))
Май на ўвазе, калі будзеш фоташопіць чек, там імя зменена:)))) табе давядзецца адгадаць!!
Не верце гэтай асобе!!!!!!
Бро нічога не зразумела, але вельмі цікава, кінуў на бабкі ці ў чым траблы?
Дык там нават не ў бабках справа, капейкі!!! Проста нават капеек не перавёў, якіх я не прасіў:))) сам сказаў, сам забіў, вось сёньня ён чэк абяцаў у 8 скінуць, зноў прапалябаліўся! Там капейкі да 100 руб:)) справа не ў гэтым, я б яму і так іх даў і болей і не ўспомніў бы, але ён сам па вушах езьдзіць, навошта – не ведаю:))) а сёньня сцвярджае, што пераводзіў, але я ж ведаю, што не:)) зноў хлусіць:)), пра чэк таксама злаголеў, што ў восем адпраўіць. А я ў паведамленьні з маімі рэквізітамі імя зьмяніў – вось мне і цікава, як ён будзе чэк рабіць, за які адказваў чарговы раз:)))) наўрад ці ён памятае імя.
gav, а можа і нумар зьмяніў:))))
Toncoin ні ў каго не будзе хлопцы рублей на 50-60 на карту скіну, мне на тон ?
Прывітанне. Напішы свой тэлеґрам, у мяне тут адключылі чат і лс. Я пасля бальніцы, нядаўна выпісаўся, але да канца не вылечыўся.
Аднаўляйся! Мы, амаль цябе не пахавалі, ну хз, сэнсу няма – зараз сам на падсосе, дапамагчы, на жаль, не змагу, няма чым, адны залівы.
А што, блок атрымаў за тое, што надта ў ЛС стукаўся? Не ўсе ж такія, як я, “самасвал” – пух накідваць на сябе, калі сур’ёзна, не “стукaў” – відаць, ты ім дакучыў, імха, зноў паўтару: “рука” зламалася. Здароўе самае галоўнае, астатняе – справа нажыўная, беражыцеся, пакуль маладыя, покуй ….
Зноў жа , сам у ” попе ”
Хто бачыў відэа з тыпам у РАУС на адной шчоке х..й набіты , на іншай рэклама вавады)))
Скінь відос
Флудылка)) Прыкольная назва тэмы, пойнты тут фарміце для крамкі?
ахха дакаціўся,а пуху то навёў.
![]()
Чота пойнты перасталі налічвацца, хто ў курсе куды чыркнуць каб пафіксілі?
У прынцыпе і тут нармальна, убачаць адміны, мадэратары адказуць, а так вось канкрэтная тэма па багах форуму, налічэнні поінтаў і г.д.
🔗