Эксклюзіўны бездэпазітны бонус для форуму ад Pelican Poker
Акцыі і бонусы покер-румаў
|
22 студзеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
142 Адказу
|
32,178 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну вось, у тэорыі, ў некаторых былі праблемы)
Кактыбель і ўся херня)
Сайт працуе з горем попалам. Давай ужо прызнай гэта. Хопіць базараваць пра нюансы)
Дэталі ў нюансах, як сказаў адзін з вялікіх!
які з вялікіх? Я не ведаю, відаць тупы я )
Дзіўна, у мяне дэпазіт праз візу напісана -без камісіі
Гэта ты ў кліенце глядзіш, а на сайце падарунак) Дзе праўда не ведаю)
https://pelicanpoker.com/real-money/payments.html
Вось так, папоўніш, яшчэ і камісію тайком здымуць, бо не заўважыў
А я нагадваю. Новым гульцам даступны бонус на першы дэпазіт цэлых 200 % !!!!
Атрымаць бонус
Слава, я докі на сайце загрузіў, а не праз кліент, гэта як-небудзь уплывае? На сайце стаяць зялёныя галачкі, што тыпа правераныя, а на балансе зеро
цяпер удакладню ў менеджара
цяпер разбяруцца і налічаць
Дзякуй табе😉 ПС фрыкі ад форуму сёння не будзе? А то ў календары яна вісіць, а турніру не відаць
ППС і тут жа : бонус на рахунку🙃
у шапцы тэмы ж напісаў. што фрыкі з першага лютага
Ітак. удакладненне наконт камісіі, за дэпазіт да 50 долараў-евра. камісія за папаўненне ёсць. за папаўненне звыш 50, камісіі няма.
бон налічаны правярай
Падкажыце, у якім казіно ў будучыні можна будзе гуляць у Расіі і каб казіно мела ліцэнзію ( дзякуй !!!!)
Зарэгістраваўся, пацвердзіў рэгу, дакументы загрузіў на сайце і толькі пасля ўсталяваў кліент на камп, пасля ўсталёўкі не змог адразу залогініцца, але да гэтага сам таксама спрабаваў увесці логін з прэфіксам p_ відаць да гэтага больш за 2-3х няправільных спроб хапіла і заблакавалі, звярнуўся ў чат на сайце, штосьці падшаманілі і ўдала залогініўся. пацвярджаю падтрымка, чат аператыўна дапамагае, вырашае праблемы, пытанні, сыроват сай, кліент, сказалі дакі правераць максімум да 24 гадзін, дзякуй за спасылку з прома чакаю накаплення $$$ 🙂
Віншуем!
Вы атрымалі бездэпазітны бонус:
$0,91, 6-max, hyper-turbo;$0,91, 6-max, hyper-turbo;$0,91, 6-max, hyper-turbo;$0,91, 6-max, hyper-turbo;$0,91, 6-max, hyper-turbo
$5
Дзякуй за аператыўнасць!
Што-то, ты не тое атрымаў😁 Па нашай спасылцы даюць 5$+5 білетаў😎
спісок вось тут ёсць проста выкарыстоўвайце VPN калі няма доступу
🔗
На будучыню. Дарэчней задаць практычна любое адэкватнае пытанне ў гэтаму раздзеле, а не ў першай сустрэчнай тэме. Пра ўсе казіно, прадстаўленыя на Latest, самастойна можна прачытаць, напрыклад, тут.
🙂
так яму і далі та))
Фу ты😁
не ўсё правільна, правільна далі, 5$ наяўнымі на акаўнт і пяць турнірнымі білетамі з байнам 0.91$ рэгістраваўся па спасылцы з форуму інфа сотка 🙂
Вам трэба адыграць 15% ад сумы дэпазіту ў якасці рейку. Бонус адыгрываць не трэба, вы можаце яго вывесці пасля паспяховага дэпазіту