Эксклюзіўны бездэпазітны бонус для форуму ад Pelican Poker
Акцыі і бонусы покер-румаў
|
22 студзеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
142 Адказу
|
32,181 Прагляд
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
там дарэчы на першы дэп, бонус нармальны 200 %
Судзячы па статы, то хтосьці з нашых ужо зрабілі 3 кешаўты, так што рум плаціць аператыўна
Толькі хацеў напісаць, неўжо ніхто яшчэ не выводзіў)
Адзін чалавек тры вывады зрабіў, ці розныя?
розныя 3 першыя дэпазіты 3 кэшауты
так, усе мы разумеем, што партнёрку табе ў мінус заганяюць, ці там ад рейка партнёрскія нарахаванні?
да я ж не супраць) гуляйце, я проста сказаў, што рум плаціць кешауты ёсць)
Так, адзін😁 І імя яму Ленін😄
не) не я
Вождзь, просьба ёсць, не рабіце турніры для форума гіпер турба, у мяне ноўт зусім не цягне, пастаянна выкідвае…)))
фармат 5к фішак, 5 мін, блайнды – відаць, нарм?
гэта гуд…а то зараз каталі турнір па білету..гіпер турба яны..у мяне ноўт думае…а там час ужо прайшоў..выходжу ў сіт-аут і ўсё.. На відэяху драйверы не ўсталёўваюцца і піпец..
у мяне тож самае пастаянна так,быццам хуткасці інтэрнэту не хапае
кстати і ў турніры людзі скардзіліся…но я, ведаючы што ў мяне праблемы з відэакартай, грэшу на свой ноут…хаця відаць, гэта ў іх нешта падглючвае…кстати ты правільна кажаш..такое адчуванне што хуткасць інтэрнэту тупіць..то глючыць..то минуты тры нормально..потом опять глюки..
Адпішу ў панядзелак мэнэджару гэтае пытанне
Вождзь ты адпішы што такая праблема ідзе менавіта ў турнірах ГИПЕР ТУРБО..т.е я напрыклад нажимаю любую кнопку па гульні..там пушыць..оленя…а софт думае..пакуль ён думае таймер ходу ўжо ўсё скончылася і мяне пасылае ў сіт-аўт..і даводзіцца пастаянна націскаць ВЕРНУЦЦА Ў ГУЛЬНЮ…а калі карта добрая на руках і мяне ў сіт-аўт адпраўляюць- ОБЫДНА ДА.😁..А потым бываюць прамежкі хвіліны на 3 ўсё фурычыць нармальна..
зразумеў
мяне не даюць гэты “эксклюзіўны” бонус, селфі ім не падабаецца
ну так зрабі ім фотасесію..што-небудзь і адабяруць…толькі не на НОКИЮ 3310 фатайся..
У панядзелак будзе прадстаўнік, зробіць усё рукамі
Я заўсёды за хэндджоб
таксама херня
Вождзь..я не ведаю што яны падкруцілі або гэтую тэму прачыталі..але сёння турнір ГІПЕР ТУРБО ўпершыню за 3 дні прайшоў на ўра..без глюкаў…
ну дык хлопцы я ж кажу рум наладжваецца ў лепшы бок кожны дзень
лагін толькі свой прысылай
ну трэба ж пісаць пра глюкі… а то так сядзеш на нашу фрыху форумную з рюмочкай абсента і будзеш у сит аут вылятаць пастаянна з парамі тузаў.. так і ноут пакрыўдзіцца можа…😁 ку
ага, а мяне праз раздачу выкідвала з гульні, сцука тузоў скінула. ці давалі бездеп, ці не – пастаянныя абрывы.