Эксклюзіўны бездэпазітны бонус для форуму ад Pelican Poker
Акцыі і бонусы покер-румаў
|
22 студзеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
142 Адказу
|
32,177 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Быў учора толькі
🔗
І растлумачыў пра ліцуху?) Што‑та прапусціў, можа
Ну 100 пудоў нейкія ўмовы прапанаваў рум, я так разумею, але проста цікава, калі гэта не кам. таямніца, вядома)
Я яшчэ не рэгістраваўся
Так, іконкі на сайце неклікабельныя, бо не ўсе покер-румы робяць ліцэнзію Кюрасаа клікабельнай. Галоўнае ў покеры – гэта пацвярджэнне ГСЧ сертыфікатам TST. У нас гэта ўсё ёсць, але мы не размяшчаем на сайце ў выглядзе кнопак, як вы можаце ўбачыць у нашых канкурэнтаў – http://prntscr.com/maxygp
У асноўным клікабельнымі робяць праекты казіно або покер-румы з казіно. Але мы плануем рабіць клікабельнасць кнопак, усё ў працы і пастаўлена ў задачах. Выконваецца ў парадку чаргі.
Што датычыцца платформы/софта, які мы набывалі, – ён выкарыстоўваецца дзесяткам покер-румаў і не толькі ў рускамоўных праектах. Напрыклад: TigerGaming, BetOnline. Русскія ж праекты: RuPoker, PokerDom, PariMatch. Даволі шмат праектаў на гэтай платформе і ўсе праводзяць дапрацоўкі па гэтай платформе.
😁зарэгіўся, адправіў дакументы..жду песдеп))))) Софт хоць і такі ж як на Покердоме, але ў мяне кліент усё ж працуе, што ўжо радуе😎
Хм.. а што адносна ўмоў песдепа можаш расказаць?
Яны ж.
Яшчэ шота сабе ў галаве там прыдумай. Можа гэта проста першы клуб, хто даў такія ўмовы.
Кідалова, там няма андроід-кліента🤬, давядзецца на ПК ставіць.
Рэгнуўся зараз, ліст прыйшоў імгненна, у мяне gmail
У цябе, напэўна mail.ru або Яндэкс шляпа мэйлы)
Таму і не прыходзіць
Паважаны прадстаўнік, проста дайце спасылку на праверку вашай ліцэнзіі, каб абывацель змог пераканацца, што на вашым сайце напісаны не проста лічбы з галавы.
Каротка, непрыемны пачатак, Пелікал відаць наглытаўс я гнілай рыбы
Прайшоў верифікацыю, а бонуса няма
P.S. Чамусьці пасведчанне асобы не пацвердзілася, хоць я яго загружаў
Падтрымка пераабуваецца на хаду. То, пасля прыняцця дакумента (што адбылося, як бачым) бонус будзе выдадзены, то цяпер чакайце, у бліжэйшы час.
Я, вядома, пачакаю, а вось мой негатыў застанецца
Залічылі. У падарунак быў негатыў. Дзякуй
Ідзём далей. Колькі разоў трэба адбіваць? Дзе глядзець, колькі засталося адбіць?
Можа я нешта не разумею, але ў касе нават кнопку вываду не знайшоў, толькі дэпазіт
Пелікан галодны?
Карл, Пелікан кажа, што з візай дэпіць табе дорага, 2$ камісія, у сваім розуме ўвогуле?
Узнаў у падтрымцы пра бездэп. Адбіваць яго не трэба, кажа
Для вываду патрэбен дэп, мінімум 10$
Вам трэба адыграць 15% ад сумы дэпазіту ў якасці рэйка. Мы пакідаем за сабой права ўтрымаць 15% ад сумы вываду або адмяніць заяўку на вывад сродкаў з мэтай адыгрышу, калі ўмовы адыгрышу не былі выкананыя.
Увогуле, усё разбросана, зроблена неакуратна, сыра і максімальна нязручна.
І яшчэ з бонусам далі квіткі на турніры, пры рэге здымае бабкі, а не квіткі, шукаў 5 хвілін, можа я не туды тыкаў, так і не знайшоў, а ў бонусах гэты квіток не клікабельны (як у PS, напрыклад)
Закрыў пакуль гэтае гаўно, назваць такое УГ прадуктам складана, як можна выпускаць сыры прадукт і паказваць людзям? не разумею
Я так зразумеў, што ў Пелікане з гульняў пакуль толькі покер… Астатнія гульні казіно толькі ў перспектыве… Таму і восьС😎
Адпішы ім у сапп наконт мэйлa, выбраны гэты рум таму, што максімальна набліжаны да карыстальнікаў і выдатныя ўмовы для гульца
Я ўвышэй напісаў, пра выдатныя ўмовы, дэп з карты камісія 2$ , умоў лепш не знайсці))
рум новы і малады. усё наладжваецца і любыя праблемы вырашваюцца,
пс таксама не адразу стаў аптымальна настроеным))
Я згодзен, што Масква не за дзень будавалася.
Але банальныя памылкі, аналіз папярэдніх румаў, аналітыка і г.д
Там відаць пра такое не чулі)
Трэба дапіляць, а толькі потым выдаваць прадукт.
Зараз ён сыры, увесь, ад сайта да кліента.
Кнопкі клікабельныя ў працэсе, ну я чытаў тады і ўсміхнуўся, калі ў іх такія задачы займаюць столькі часу, я ўяўляю развіццё рума)
Спасылкі на сайце ўставіць – справа 30 секунд, з закрытымі вачыма
2 баксы камісія гэта канешне пісец. Пры тым усім, што яшчэ і банк можа патым прапіхнуць на пару баксаў (калі дэпазіціш нармальна) на курсе валют. Мяне так Приват24 епeт пастаянна. Калі дэпазіціш напрыклад 2-га, а яны 9-га робяць пераразлік бо там у іх так усталявана.
15% гэта нармальна. нагрэць рэйка. з едапазіта ў 10 баксаў на 1.5 баcа не праблема. пры тым што ў іх за сталоў па 4.5% рэйка.
На білеты там ёсць але гэта не СНГ турыкі а тыпу МТТ 6 макс. у 20:40 і г.д. праходзяць. Дзіўна зроблена.
У параўнанні з ПС рум канешне дэрмо. У параўнанні з тым жа рупокерам можна яшчэ паглядзець. Тут з якой староны паглядзець.
Тое самае што параўноўваць Запарожац і Беху.
Вы перайшлі ў раздзел каса.
Для афармлення заяўкі на выплату неабходна выканаць умовы, прадстаўленыя на сайце, пасля перайдзіце ва ўкладку “Баланс” у тым жа меню:
Не, ну я канешне не прэтэндую на тое, што я ахрэненна разумны), але што да грошай – на мэйл.ру і яндэкс усё ж рэгістравацца не буду🙂
Пайду ўсё з пачатку спрабаваць.
ты ў сапп напішы мб яны ўручную пацвердзяць
Так. У падтрымцы сказалі з паштовага скрыні ліст напісаць і ўручную адразу пацвердзілі.
Кароче жах) У Opera увогуле лагін зусім не спрацоўвае. У Chrome працуе, але ў акаунт не пускала. Шчасце, у чаце адэкватны чувак, выслаў новы пароль.
Сыры сайт.
Пра гэта і кажу, што заўсёды дапамагаюць, на пс бы цябе паслалі)
На пс мне не трэба было б з бубном хараводзіць. Там усё і так працуе.