Эксклюзіўны бездэпазітны бонус для форуму ад Pelican Poker

Акцыі і бонусы покер-румаў | 22 студзеня 2019 г. ад | 142 Адказу | 32,177 Праглядаў | 5 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
187
Публікацыі
758
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
9 лют 2017 г.
Its.a.GRO, 23 студзеня 2019 г.
Прачытаў тэму, а дзе прадстаўнік то?

Быў учора толькі 

🔗

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
svsiti, 23 студзеня 2019 г.
Быў учора толькі 🔗  

І растлумачыў пра ліцуху?) Што‑та прапусціў, можа

seregelio, 23 студзеня 2019 г.
Я таксама не зусім зразумеў. Судзячы па ўсім, там інтарэсы Івана. Мож купіў долю і нешта ў гэтым родзе…. У мяне дагэтуль рэгістрацыйны імэйл не прыйшоў, хз як там гуляць….

Ну 100 пудоў нейкія ўмовы прапанаваў рум, я так разумею, але проста цікава, калі гэта не кам. таямніца, вядома)

Я яшчэ не рэгістраваўся

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
19
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сту 2019 г.

Так, іконкі на сайце неклікабельныя, бо не ўсе покер-румы робяць ліцэнзію Кюрасаа клікабельнай. Галоўнае ў покеры – гэта пацвярджэнне ГСЧ сертыфікатам TST. У нас гэта ўсё ёсць, але мы не размяшчаем на сайце ў выглядзе кнопак, як вы можаце ўбачыць у нашых канкурэнтаў – http://prntscr.com/maxygp

У асноўным клікабельнымі робяць праекты казіно або покер-румы з казіно. Але мы плануем рабіць клікабельнасць кнопак, усё ў працы і пастаўлена ў задачах. Выконваецца ў парадку чаргі.

Што датычыцца платформы/софта, які мы набывалі, – ён выкарыстоўваецца дзесяткам покер-румаў і не толькі ў рускамоўных праектах. Напрыклад: TigerGaming, BetOnline. Русскія ж праекты: RuPoker, PokerDom, PariMatch. Даволі шмат праектаў на гэтай платформе і ўсе праводзяць дапрацоўкі па гэтай платформе.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.

😁зарэгіўся, адправіў дакументы..жду песдеп))))) Софт хоць і такі ж як на Покердоме, але ў мяне кліент усё ж працуе, што ўжо радуе😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
PelicanPokerTeam7, 23 студзеня 2019 г.
Так, іконкі на сайце не клікабельныя, бо не ўсе покер-румы робяць ліцэнзію Кюрасао клікабельнай. Самое асноўнае ў покеры – гэта пацверджанне ГСЧ сертыфікатам TST. У нас гэта ўсё ёсць, але мы не размяшчаем на сайце ў выглядзе кнопак, як Вы можаце бачыць у нашых канкурэнтаў – http://prntscr.com/ [...]

Хм.. а што адносна ўмоў песдепа можаш расказаць? 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
barbaris, 23 студзеня 2019 г.
Софт как у Покермира соскаміўшагася. Это не они, в новом обличье?

Яны ж.

Я таксама не вельмі зразумеў. Судзячы па ўсім, там інтарэсы Івана. Можа купіў долю і нешта ў гэтым родзе…. У мяне дагэтуль рэг. мэйл не прыйшоў, хз як там гуляць….

Яшчэ шота сабе ў галаве там прыдумай. Можа гэта проста першы клуб, хто даў такія ўмовы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.

Кідалова, там няма андроід-кліента🤬, давядзецца на ПК ставіць. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
Я таксама не вельмі зразумеў. Падаецца, там інтарэсы Івана. Можа купіў долю і нешта ў гэтым родзе…. У мяне дагэтуль рэг мэйл не прыйшоў, хз як там гуляць….

Рэгнуўся зараз, ліст прыйшоў імгненна, у мяне gmail

У цябе, напэўна mail.ru або Яндэкс шляпа мэйлы) 

Таму і не прыходзіць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
77
Публікацыі
603
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
20 кас 2017 г.
PelicanPokerTeam7, 23 студзеня 2019 г.
Так, іконкі на сайце не клікаўныя, бо не ўсе покер-румы робяць ліцэнзію Кюрасаа клікаўнай. Самае галоўнае ў покеры – гэта пацверджанне ГСЧ сертыфікатам TST. У нас гэта ўсё ёсць, але мы не размяшчаем на сайце ў выглядзе кнопак, як вы можаце ўбачыць у нашых канкурэнтаў – http://prntscr.com/maxyg [...]

Паважаны прадстаўнік, проста дайце спасылку на праверку вашай ліцэнзіі, каб абывацель змог пераканацца, што на вашым сайце напісаны не проста лічбы з галавы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.

Каротка, непрыемны пачатак, Пелікал відаць наглытаўс я гнілай рыбы

Прайшоў верифікацыю, а бонуса няма

P.S. Чамусьці пасведчанне асобы не пацвердзілася, хоць я яго загружаў

Падтрымка пераабуваецца на хаду. То, пасля прыняцця дакумента (што адбылося, як бачым) бонус будзе выдадзены, то цяпер чакайце, у бліжэйшы час.

Я, вядома, пачакаю, а вось мой негатыў застанецца 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.

Залічылі. У падарунак быў негатыў. Дзякуй

Ідзём далей. Колькі разоў трэба адбіваць? Дзе глядзець, колькі засталося адбіць?

Можа я нешта не разумею, але ў касе нават кнопку вываду не знайшоў, толькі дэпазіт

Пелікан галодны?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.

Карл, Пелікан кажа, што з візай дэпіць табе дорага, 2$ камісія, у сваім розуме ўвогуле?

Узнаў у падтрымцы пра бездэп. Адбіваць яго не трэба, кажа

Для вываду патрэбен дэп, мінімум 10$

Вам трэба адыграць 15% ад сумы дэпазіту ў якасці рэйка. Мы пакідаем за сабой права ўтрымаць 15% ад сумы вываду або адмяніць заяўку на вывад сродкаў з мэтай адыгрышу, калі ўмовы адыгрышу не былі выкананыя.

Увогуле, усё разбросана, зроблена неакуратна, сыра і максімальна нязручна.

І яшчэ з бонусам далі квіткі на турніры, пры рэге здымае бабкі, а не квіткі, шукаў 5 хвілін, можа я не туды тыкаў, так і не знайшоў, а ў бонусах гэты квіток не клікабельны (як у PS, напрыклад)

Закрыў пакуль гэтае гаўно, назваць такое УГ прадуктам складана, як можна выпускаць сыры прадукт і паказваць людзям? не разумею

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Я так зразумеў, што ў Пелікане з гульняў пакуль толькі покер… Астатнія гульні казіно толькі ў перспектыве… Таму і восьС😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 562
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Я таксама не вельмі зразумеў. Па ўсім відаць, там інтарэсы Івана. Можа купіў долю і нешта ў гэтым родзе…. У мяне дагэтуль рэг мэйл не прыйшоў, хз як там гуляць….

Адпішы ім у сапп наконт мэйлa, выбраны гэты рум таму, што максімальна набліжаны да карыстальнікаў і выдатныя ўмовы для гульца

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
VyacheslavLenin, 23 студзеня 2019 г.
Адпішы ім у сапп наконт мэйла, абраны гэты рум таму што максімальна прыбліжаны да карыстальнікаў і выдатныя ўмовы для гульца

Я ўвышэй напісаў, пра выдатныя ўмовы, дэп з карты камісія 2$ , умоў лепш не знайсці))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 562
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Я вось вышэй напісаў, пра выдатныя ўмовы, дэп з карты 2$ камісія, умоў лепш не знайсьці))

рум новы і малады. усё наладжваецца і любыя праблемы вырашваюцца,

Я вось вышэй напісаў, пра выдатныя ўмовы, дэп з карты 2$ камісія, умоў лепш не знайсьці))

пс таксама не адразу стаў аптымальна настроеным))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
рум новы і малады. усё наладжваецца і любыя праблемы вырашаюцца, пс таксама не адразу стаў оптимальна наладжаным))

Я згодзен, што Масква не за дзень будавалася.

Але банальныя памылкі, аналіз папярэдніх румаў, аналітыка і г.д

Там відаць пра такое не чулі)

Трэба дапіляць, а толькі потым выдаваць прадукт.

Зараз ён сыры, увесь, ад сайта да кліента.

Кнопкі клікабельныя ў працэсе, ну я чытаў тады і ўсміхнуўся, калі ў іх такія задачы займаюць столькі часу, я ўяўляю развіццё рума)

Спасылкі на сайце ўставіць – справа 30 секунд, з закрытымі вачыма

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
  Карл, Пелікан кажа, што з дэпазіту з візы дэпіць табе даражэй, 2$ камісія, у сваёй галаве наогул? Узнаў у падтрымцы за бездэп. Адбіваць яго не трэба, кажа   Для вываду патрэбны дэп, 10$ мінімум Вам трэба адгрыць 15% ад сумы дэпазіту ў якасці рэйка. Мы пакідаем за сабой права ў [...]

2 баксы камісія гэта канешне пісец. Пры тым усім, што яшчэ і банк можа патым прапіхнуць на пару баксаў (калі дэпазіціш нармальна) на курсе валют. Мяне так Приват24 епeт пастаянна. Калі дэпазіціш напрыклад 2-га, а яны 9-га робяць пераразлік бо там у іх так усталявана.
15% гэта нармальна. нагрэць рэйка. з едапазіта ў 10 баксаў на 1.5 баcа не праблема. пры тым што ў іх за сталоў па 4.5% рэйка.
На білеты там ёсць але гэта не СНГ турыкі а тыпу МТТ 6 макс. у 20:40 і г.д. праходзяць. Дзіўна зроблена.
У параўнанні з ПС рум канешне дэрмо. У параўнанні з тым жа рупокерам можна яшчэ паглядзець. Тут з якой староны паглядзець.
Тое самае што параўноўваць Запарожац і Беху.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
19
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сту 2019 г.
Можа я што-небудзь не разумею, але ў касе нават кнопку выводу не знайшоў, толькі дэпазіт

Вы перайшлі ў раздзел каса.

Для афармлення заяўкі на выплату неабходна выканаць умовы, прадстаўленыя на сайце, пасля перайдзіце ва ўкладку “Баланс” у тым жа меню:

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
У цябе, напэўна, мэйл.ру або яндэкс – шляпа мэйлы)

Не, ну я канешне не прэтэндую на тое, што я ахрэненна разумны), але што да грошай – на мэйл.ру і яндэкс усё ж рэгістравацца не буду🙂 

Пайду ўсё з пачатку спрабаваць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 562
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Не, ну я, канечне, не прэтэндую на тое, што я вельмі дохуя разумны), але што да грошай на Mail і Яндэкс усё ж зарэгістравацца не буду🙂 Пайду ўсё з пачатку спрабаваць.  

ты ў сапп напішы мб яны ўручную пацвердзяць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
ты ў сапп напішы мб яны ўручную пацвердзяць

Так. У падтрымцы сказалі з паштовага скрыні ліст напісаць і ўручную адразу пацвердзілі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Кароче жах) У Opera увогуле лагін зусім не спрацоўвае. У Chrome працуе, але ў акаунт не пускала. Шчасце, у чаце адэкватны чувак, выслаў новы пароль.

Сыры сайт.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 562
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Кароче жэсць) У Opera увогуле логін не працуе. У Chrome працуе, але ў акк не пускала. На шчасце ў чаце адэкватны чувак, выслаў новы пароль.  Сыры сайт.

Пра гэта і кажу, што заўсёды дапамагаюць, на пс бы цябе паслалі)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
VyacheslavLenin, 24 студзеня 2019 г.
Пра тое і кажу, што заўсёды дапамагаюць, на пс бы цябе паслалі)

На пс мне не трэба было б з бубном хараводзіць. Там усё і так працуе.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...