Эксклюзіўны бездэпазітны бонус для форуму ад Pelican Poker
Акцыі і бонусы покер-румаў
|
22 студзеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
142 Адказу
|
32,173 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Эксклюзіўны бездэпазітны бонус за рэгістрацыю, толькі для ўдзельнікаў форума 5$+5 турнірных білетаў
Для атрымання, трэба зарэгістравацца па спасылцы форума
Бездэпазітны бонус налічваецца гульцам, якія загрузілі ў свой уліковы запіс фота анфас (фотаздымак Вас, які трымае адзін з наступных дакументаў у руцэ: пашпарт, ID або вадзіцельскае пасведчанне).
Таксама, акрамя бездэпа ёсць шыкоўны бонус на першы дэпазіт у памеры 200%
Мін дэп для атрымання 10 $
Увага! Бездэпазітны бонус даступны толькі пры рэгістрацыі па спасылцы ад форума!!!
Рэгістрацыя.
Я ў покер ніколі не гуляў. Можаце растлумачыць як гуляюць бездепы на покер? Гэта як у відэа-покер з камп’ютарам гуляеш?
Гуляеш як звычайна, з рэальнымі людзьмі. Звычайна вагер пакрываецца рейкам або мясцовымі ачкамі лаяльнасці. З турнірных білетаў абмежаванняў няма, што выйграў – тое тваё. Якія менавіта ўмовы ў пелікане, яшчэ трэба даведацца.
Цікава, на сайце
Pelican Poker
унізе паказана ліцэнзія “PelicanPoker мае ліцэнзію і рэгулюецца ўрадам Кюрасаа, Нідэрландскія Антыльскія выспы пад ліцэнзіяй : No.1668 / JAZ”,
аднак на значок нельга націснуць. Паводле інфармацыі на сайце https://www.curacao-egaming.com/#page_id-35 лагатып у ніжнім калантытуле павінен утрымліваць спасылку на старонку праверкі ў дамене https://validator.curacao-egaming.com
Больш за тое, на сайце незаўважнага казіно Плейфортуна паказаны той жа нумар ліцэнзіі, але зусім па-іншаму адрасе (Кіпр).
Як такое можа быць? І чаму значок ліцэнзіі Пеликан покера не клікабельны?
зарэгіўся і загрузіў сэлфі з вадзіцельскім… чакаю )))
На адной ліцэнзіі можа быць некалькі ўстаноў. Што да не клікабельнага сімвала – прадстаўнік адкажа
Тю, аказваецца не смешна. Сэлфі з дакументамі, нафіг (вибач Айдар 😁) Міма фрых кароче. У Лізе можа пабачымся, дарагія таварышы. Хоць цяпер падумаю, ці варта ….
нібы шпіён прама))
Ты ж ведаеш, дакументы нікуды не шлю, тым больш сэлфі. Вынятак – PokerStars. У мяне прэтэнзій няма, катайце на здароўе. Мне што.
ну так катаць з намі табе ніхто не забараняе?) бездэп проста не атрымаеш і ўсё)_
Так, не зусім зразумеў. Мне бездеп не патрэбны. Я магу ў гэтым руме зарэгіцца без верифікацыі і селфі, каб фрихи з вамі Латестовские катаць ці не?
канешне можаш)) ты названне тэмы то прачытай)))) і для чаго патрэбныя гэтыя докі)
Самы час навучыцца гуляць.😎Тым больш бездэпчык і форумныя фрыролы будуць праходзіць у гэтым руме.😜
Усё роўна потым верыфікацыя патрэбна. калі заташыш фрыху яшчэ заробіш і для вываду. Як не круці, селфі трэба будзе адпраўляць.
рэгайцеся ў турніры, Ало. Я, як дурэнь, сам зарэганы ва ўсіх, дзе ёсць гарантыя!
ну што, як у каго адбіццё?
3 гадзіны ўжо дакі праверыць не могуць. Як вы так усе хутка прайшлі верифікацыю?
пайшоў наплыў
Без дакументаў вывядзенне працуе? Ці там абмежаванне па сумах вываду ёсць для тых, хто верыфікацыю не прайшоў?
вывад пасля верыфікацыі
Софт як у Покермира, які сасаўся. Гэта не яны, у новым абліччы?
Не, гэта іншая кантора. Той жа софт не толькі ў Покермира, але і ўпокердурдома😁
Ну як бы дзіўная аналогія, я ведаю 11 румоў, якія працуюць на гэтым софце ))
Паспяховасць праекта не залежыць ад таго, хто ім пастаўляе софт для гульні
Прачытаў тэму, а дзе прадстаўнік то? Сапраўды шмат пытанняў з’явілася наконт сумленнасці
Я не вялікі гулец у покер, канешне
А пра гэты рум увогуле ўпершыню чую
Чаму LCB абралі яго ў якасці свайго руму?
Я таксама не зусім зразумеў. Па ўсёй бачнасці там інтарэсы Івана. Можа купіў долю і нешта ў гэтым родзе….
У мяне дагэтуль рэг мыло не прыйшло, хз як там гуляць….