Давайце любіць нашых чатырохногіх сяброў, як іх любіць Ленін - праўда ж, сябры?
Пагаворым пра жыццё
|
14 лютага 2018 г.
ад
ident
|
219 Адказаў
|
5,309 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😄
🤭кіс-кіс-кіс…..
колькі ж атрымаецца шаурмяуууууууууу і свіномяууууууууууууууу))))))))))))))))))
А з намі пражываюць: 1 сабака.завуць бася.набывалі ў маскве на авіто.аддавалі як памесь хаскі.пa факце атрымаўся лабрадор.1 кот кузя (дочка паехала за падручнікамі на рынак і прывезла яго).1 кошка шунечка(пашлі ў краму .а яна каля круцілася і істошна крычала.забралі).1 кацёнок дзяўчынка-шарык (таксама забралі з крамы) і 1 кацёнок клепа.клеапатра (яе спецыяльна чакалі яна пародзістая амаль.у плямку такая як леапард што ці.вось
пяць балоў за дзяўчынку “шарик”))))))))))) ён у вас кастраваны што ці??? гэта проста шэдэўр дзяўчынку назваць мужчынскім імем……..
проста яна была маленькая.вельмі пухнатая такая.кругляш у агульным. дзікая і жахліва сімпатычная. і мы доўга не маглі зразумець хто гэта.ну і звалі шарыкам))) потым высветлілася што дзяўчынка.зараз я яе клічу шарыка – адклікаецца.а яшчэ калі лягаеш у ложак яна імгненна бяжыць і ляжа побач.паляжыць хвілін 20 убаюкае і сыдзе
Чаму сваіх тарганоў не выклаў? ident полтыннік разыгрывае!😁
25 пералічу гэтыя капейкі – можа яшчэ хто выложыць 😁
Аву ацаніла, супер☺
перашлі Лізе 50 мяне не трэба.яна ў нас адна дзяўчына актыўная і спартсменка!!!!!!!!!!!
А што гэта ў нас на форуме новы карыстальнік? 😆 Які прыгажун, тут нават у тэме жывёлы напэўна спалохаліся 😁
Прыз у студыю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
50 BTC? чакаю😁
Учора, дарэчы, клянуся, пасьледзяўшы вашых прикольных фотак, вырашыў, што хопіць жыць у адну тыкву, і пайшоў на кірмаш, памятаю, там пастаянна хто-небудзь стаяў і аддаваў кацянят-шацюнкоў. Пафіг было ў прынцыпе хто б трапіўся, але нікога не было…(
А за грошы не хачу. Была ў мяне ката перс, калі яшчэ з жонкай жыў у ж.пу гадоў таму, такая тупая, што вось такая мне не патрэбная сто гадоў. Мне, напрыклад, патрэбны лічы сябар. а не пухнаты брэлок, які срэ і існуе невпопад)
Калі кацяня – бяры беспараднае, не прагадаеш. Што да грошай. Так, чыста сімвалічна прадаюць, пара-тройка сотак гэта нармальна. Заўсёды браў катоў па прынцыпе – хто да мяне найактыўней з каробкі лезе = значыць мой 😁 Што да сабак нічога не магу параіць. Не сабаковод)
Так я і хацеў набыць жывёлу, як бог паслаць. Але ён нейкім чынам не паслаў. Можа, да лепшага, хз. Можа, не трэба мне мучыць жывёлу…
я па натуры кухар так што садзіцеся жраці калі ласка гаспадары вячэра пададзеная))))))))))))
Вось у мяне такі. Проста падабрала кінутае маленькае кацяня, калі да сяброў на дачу ездзіла. А то б загінула…
Можна, вядома, і купіць, але навошта, калі можна выратаваць жыццё кінутым ці бяздомным жывёлам?
😌….трэба дапамагчы….
😁
У тваім горадзе, напэўна, ёсць прытулкі для бяздомных жывёл! Вось там і вазьмі☺Будзе + да кармы😏
🙃
kirasof прышлі яд або ківі кашалёк