Давайце любіць нашых чатырохногіх сяброў, як іх любіць Ленін - праўда ж, сябры?
Пагаворым пра жыццё
|
14 February 2018
ад
ident
|
219 Адказаў
|
5,278 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй тым, хто клапоціцца пра жывёл, прывяду Леніна ў прыклад, 24 сабакі, малайчына Славік. Ведаю, што дапамагаеш сабакам.
Сабакі лякуюць душу, гэта нават прызналі доктары.
І пра смутак
Думаю, так трэба ставіцца да нашых меншых сяброў. Дзякуй тым, хто прачытаў.
Ага. Расказаў той, у каго нават хамячка няма дома,таму што пакарміць яго забыў та ён і здох 😁
Точней не забыў а праспаў ! 😁
Сабака Джесса , заўсёды трымаем сабаку, да гэтага быў пёс Дунай, трэцяга не памятаю бо малы быў
А хто яе карміць выгуляе ? Ты ж спіш увесь час ?
У нас дача – прыватны сектар, гарод, дзядзька там жыве , адкрывае дзверы і яна ўвесь дзень бегае па гародзе і самае галоўнае не тапча грядкі , а на ноч дзядзька бярэ яе да сябе дадому – прыкладна так
Ну то ёсць няма ў цябе ніякай сабакі. Яна ёсць у дзядзькі. Я зразумеў. Дзякуй за інфармацыю ))))
крытык, хопіць – я там дзень праз дзень бываю, да і калбаскі розныя прыношу ёй
Гэта фігня. Ты за ёй не даглядаеш. Вось у Леніна ёсць сабакі. Тут я разумею. Без пытанняў. А так я таксама дваровым сабакам ношу праз дзень калбаскі, касцякі, фігаскі. Ладна, праехалі. Я цябе пачуў.
Дома ў кватэры котка Каця – прывітанне ўсім катам 😁
Вось з гэтага і трэба было пачынаць ) Я сам кошатнік.
а што за парода ?
у мяне трусік Васіль дэкаратыўны ўвесь час у клетцы сядзіць ужо каля 9 гадоў яму……
і кот у мяне Кузя 4 гады напалову брытанец, эх колькі разоў я яго выратоўваў гэта піпец. адзін раз сабакі яго рвалі, другі раз вуха ў яго гнілася, трэці раз з коткамі пасвараўся, яшчэ раз моцна прастудзіўся (падыхаў)
каротка кажучы возня і мука з гэтымі хатнімі жывёламі а трусіка колькі разоў выратоўваў там увогуле з таго свету даставаў……..
другое відэа глядзець не стаў, шмат такога, занадта
ну а па тэме – я кайфую ад сваіх сабак, хоць і цяжкая справа даглядаць
У мяне Васіліса котка сібірскай пароды – сама ходзіць у туалет як людзі )
чатыры гады таму мы з жонкай паднялі гэтае цуда, ну як паднялі – яна сама ў хату прабіралася, настойліва 3 дні, жонка ўгаворвала мяне ўвесь гэты час, а я катоў цярпець не мог)) цяпер вось так кожны вечар сядзіць і маліцца на мяне, каб жратвы дамоў прыносіў😁
нават дзверы адкрывае сама, мы шчыльна не зачыняем
яны ўсе як людзі і бываюць яшчэ разумнейшыя за людзей.
я, дапусцім, кота разумею з паўслова……
трэба будзе папрасіць фрыду памяняць тэму на котак і сабак 🙂
трохі не па тэме, тут жа Іграманія – сайт для гульцоў))))))
ты што-то не па тэме))))))))
выкідайце сваіх прыгожых чатырохногіх красаФчикоФ – 50 рублёФ падарам на ківі-яд -хто мне спадабаецца
конкурс да 20 лютага будзе доўжыцца
лідзіруе @maxmox
у мяне самы прыгожы БРЫТАНЕЦ))))))
вочкі вельмі ў кацяняці спадабаліся і вушкі – лідуе Аляксей
дзе сабакі ?
а яшчэ кроля Васіль Анатольевіч)))))