Давайце любіць нашых чатырохногіх сяброў, як іх любіць Ленін - праўда ж, сябры?
Пагаворым пра жыццё
|
14 лютага 2018 г.
ад
ident
|
219 Адказаў
|
5,307 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
злюкі пісец тыякія маленькія – гісторыю нават раскажу – Мінск – пераход паміж станцыямі – лета – і жанчына ідзе з такой сабачкай, нападае на мяне – а я шалёны на сабак, замахаюся на гэтую кралю правай нагой і трапіў – не чапай мяне так што сабачка паляцела ў праход; і абматюкаў гаспадыню – кажу – блін на цябе наморднік надзець – скажы дзякуй што мяне не цапнула 😁
Гаворыць давайце любіць братоў нашых меньшых а сам ногай іх лупіць 😁 І гэта толькі тое, што расказвае. А так небарак не адну сабаку закопаў у сябе на дачы… Садзюга жывадёр. 😁
🙂Успомнілася вось, шкада фотак няма…Але калісьці вельмі даўно мой татка вырошчваў нутрый (калі хто не ў курсе, гэта такая вялікая пацук). Ну і яксьці мамаша адмовілася ад аднаго маленькага і яго забралі дамоў…увогуле так да яго ўсе і прывыклі, што ён потым усю астатнюю жыццё жыў у доме (пражыў каля 5 гадоў) і вырас да неверагодных памераў😁 Быў ён цалкам ручны і сам любіў залазіць на канапу і ляжаць на кім-небудзь🙂 Яксьці прыехалі да мяне госці, і я дагэтуль успамінаю твар сваёй цёткі, калі да яе на каленкі пачаў узбірацца мастадонт Федзя😁 гэта было апісальна
мяне разарвала руку адна сабачка так, што шылі 9 швоў – астатняе норм
Ну ды добрыя ў сябе сябры 😁 Мяне таксама пакусала сабачка яе звалі Бім. Я адбіраў парасячую хвасту, бо любіў іх больш чым бабуліным Бім 😁 Але Бім апынуўся мацнейшы 😁
Сябар называецца! 😁
Я цяпер баюся сабак 😁
блін аж – сам сабе напісаў 😁
Мой кот. Мянушка Барсік. Яму 8 гадоў.
Сыграныя кэш-раздачы (покер) разбіраем разам. Разважае, што мне параіць 🙂
Зрабі кацяня крупным планам на якім-небудзь фоне – пастаўлю на працоўны стол малога 😏 і буду чакаць кацяня ад яго, ад цябе 😁
потым здымлю а то праз ноўтбук не атрымаецца лепш…..
ён раіць табе прынесці яму самку!!!
🤩
У яго ёсць хамаячок😜 гэта ён сам😁 Вось колькі ў мяне котак было і нават адна котка! Зараз Марс, яму 21 лютага будзе 3 месяцы🥰 Пакуль толькі шкоду наносіць маёй кватэры: писте* гардине, гаршчок з кветкай раскалоў, мінус мышка і навушнікі😔 І з плюсаў ржу над ім прама да сляз😄 Абажрэцца, залезе на мяне, сядзіць, ікае і урчыць🙂
мне сёння суседзі разбілі падлогавую кітайскую вазу, якой акулярд гадоў)))) я ахуел)))))
акуліярд сур’ёзны ўзрост😜
мінімум гадоў пясят
зараз пакажу такую ж прадаюць
фота((
https://www.olx.ua/obyavlenie/vaza-napolnaya-bolshaya-kitay-IDu2Q0U.html#e9e0e77d7f
і грошай каштуе, зараза, немалых
толькі ў мяне колеры цёмныя
А ў нас у Керчы па сезоне прадаюць чабурэкі – смачныя, пальчыкі абліжаш, татары ўмеюць іх гатаваць. Але папярэджваю: не варта ехаць адпачываць у Керчы 😁
там і адпачываць няма дзе, вось
згодзен. Керч – гэта дно. Калі хто і збіраецца ехаць у Крым, едзьце на Тарханкут – там вас дакладна ад іпут 😁. Ну па крайняй меры там самае чыстае мора і дайвінг на найвышэйшым узроўні.
Толькі ў Алушту не едзьце, там страшны Ленін вас знойдзеее
вось пішы пішы а песню ў маім статусе сча як адрасуюд табе
да і ваўле я мб у Ізраіль паеду ў гэтым а не ў Аушту
Толькі не статус 😁
глядзі шоб да выбуху не засталася хвіліна нуль пяць😁😁
Кувалда, ты не разгарайся 😆
гляджу а не абалдзелі вы ? заканчмвайце вы абы што што пісаць
тут шаурма гатовая!!!!!!!!!!!!!хто шаурмяу заказваў???????
Ну гэта ты дарма😜 рубік цяпер сваіх тарганоў выкладзе і пісец пяцідзясятцы😁