Абузер Форвард вярнуўся

Агульныя пытанні | 12 мая 2025 г. ад | 186 Адказаў | 7,130 Праглядаў | 8 Рэакцый
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
GoldKing, 28 мая 2025 г.
Быўшых не бывае)) нават у алкаголікаў і наркаманаў працэнт вярнуцца ў нармальнае жыццё вышэй)) @natakaya Можа ўжо зачыніць гэту тэму?

@goldking а з якой мэтай закрываць тэму?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 713
Публікацыі
10 597
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
MercavaIV, 28 мая 2025 г.
а з якой мэтай зачыняць тэму?

​А якая мэта абмяркоўваць карыстальніка? Адміністрацыя папярэджана, а тут ужо проста пачаўся флуд. Тым больш цяпер ужо ёсць тэма, дзе адміністрацыя выкладае водгукі, якія не прайшлі мадэрацыю.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
GoldKing, 28 мая 2025 г.
​А якая мэта абмусолваць карыстальніка? Адміністрацыя папярэджаная, а тут проста пачаўся флуд. Тым больш цяпер ужо ёсць тэма, дзе адміністрацыя выкладвае водгукі, якія не прайшлі мадэрацыю.

@goldking​ я толькі сёння выклаў новыя пруфы таго, што ён працягвае сваю «дзейнасць» пасля ўсіх папярэджанняў.

Гэта значыць, мадэрацыя не спраўляецца з усім, і варта дапамагчы ў межах сваіх магчымасцей.

Як толькі не будзе фэйкавых водгукаў, дык і сэнсу ў гэтай тэме не будзе.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
GoldKing, 28 мая 2025 г.
​А якая мэта абсасываць карыстальніка? Адміністрацыя папярэджана, а тут проста пачаўся флуд. Тым больш зараз ужо ёсць тэма, дзе адміністрацыя выкладвае водгукі, якія не прайшлі мадэрацыю.

@goldking​  а як называецца гэтая тэма ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 713
Публікацыі
10 597
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
працягвае сваю “дзейнасць” пасля ўсіх папярэджанняў

​Гэта ўжо яго рашэнне! Далей усе пытанні вырашаюцца паміж ім і адміністрацыяй. А тое, што ў гэтай тэме адбываецца, называецца бясконцым абмяркоўваннем.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
GoldKing, 28 мая 2025 г.
Гэта ўжо яго рашэнне! Далей усе пытанні вырашаюцца паміж ім і адміністрацыяй. А тое, што ў гэтай тэме адбываецца, называецца перажоўваннем.

@goldking хутчэй ты перажоўваеш пытанне таго, што я не павінен пра гэта пісаць і што тэму трэба закрыць) штук 10 тваіх паведамленняў у гэтай тэме з такім пасылом можна знайсці.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 713
Публікацыі
10 597
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
хутчэй ты абмусолваеш пытанне таго, што я не павінен пра гэта пісаць і што тэму трэба зачыніць) штук 10 тваіх паведамленняў у гэтай тэме з такім пасылам можна знайсці.

​Таму што гэта не прыстойна абмусолваць карыстальнікаў нават калі яны груба парушаюць правілы сайта, для гэтага проста дастаткова напісаць адміністрацыі, а не выстаўляць гэта на ўсеагульны агляд. Ладна, гэта было б аднойчы, але калі гэта адбываецца рэгулярна, то як толькі бачыш – аж да млоснасці.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
GoldKing, 28 мая 2025 г.
Таму што гэта непрыстойна выстаўляць карыстальнікаў на абмеркаванне нават калі яны груба парушаюць правілы сайта, для гэтага дастаткова проста напісаць адміністрацыі, а не выносіць гэта на ўсеагульны агляд. Ладна, калі б гэта было адзін раз, але калі гэта адбываецца рэгулярна, то толькі пагляд [...]

@goldking а чаму гэта не павінна выстаўляцца на ўсеагульны агляд?

Тым больш гэта не абавязковая тэма для наведвання на форуме. А зусім асобная і на адну тэматыку. У чым праблема не заходзіць сюды?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
GoldKing, 28 мая 2025 г.
Бо гэта не прыгожа абмяркоўваць карыстальнікаў, нават калі яны груба парушаюць правілы сайта – для гэтага дастаткова проста напісаць адміністрацыі, а не выстаўляць гэта на ўсеагульнае агляданне. Ладна б гэта было адзін раз, але калі гэта адбываецца рэгулярна, то як толькі бачыш – аж да млоснасці.

@goldking​ братан – ты маеш рацыю, можа, ты і правы з пункту гледжання этыкі, але форварда не трэба пакідаць у спакоі, яму толькі гэта і трэба, каб на яго забілі, няхай яму будзе непрыемна, ён хоць і не звяртае ўвагі, але павер, яму непрыемна! Не трэба пакідаць безкарнай такую хлусню, калі адміны маўчаць, няхай хоць так, каго цікавіць, няхай! Я толькі за, калі лайно гнобаць, хоць гэта і не правільна! Але і мы ўсе не ідэальныя:))))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
12
Рэпутацыя
796
Публікацыі
1 436
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 сне 2023 г.
gans2115, 28 мая 2025 г.
@goldking​ брацьян – твая праўда, можа ты і правы з пункту гледжання этыкі, але форварда не трэба пакідаць у спакоі, яму толькі гэтага і трэба, каб на яго забілі, няхай яму будзе непрыемна, ён хоць і не звяртае ўвагі, але павер, яму непрыемна! Не трэба безнаказанай такую хлусню пакідаць, калі [...]

@gans2115

Калі б адміны хацелі прадпрыняць дзеянні, ужо даўно зрабілі б гэта, бо тэма вельмі актыўная, але нічога не робяць – значыць усіх усё задавальняе

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 713
Публікацыі
10 597
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
gans2115, 28 мая 2025 г.
Але і мы ўсе не ідэальныя

​Таму я і кажу, што не варта карыстальнікаў выстаўляць на агульны агляд. “Няхай той, хто без граху, першы кіне ў мяне камень”. У дадзеным выпадку зачапіцца можна толькі з-за Табліцы лідараў, а ў іншым – гэта рашэнне адміністрацыі. Але блін, ствараць тэму і займацца абмяркоўваннем карыстальніка – гэта лішняе, давайце цяпер будзем шукаць у адзін у аднаго бярвёны ў воку, і ў што тады форум ператворыцца.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
GoldKing, 28 мая 2025 г.
​Таму я і кажу, што не варта карыстальнікаў выстаўляць на агульны агляд. “Няхай той, хто без граху, першы кіне ў мяне камень”. У гэтым выпадку зачапіцца можна толькі з-за Табліцы Лідэраў, а ў іншым – гэта рашэнне адміністрацыі. Але бля, ствараць тэму і займацца перамолваннем карыстальніка – гэ [...]

@goldking​ давай тады нічога не заўважаць. Тады будзе лепш? Чалавек некалькі гадоў займаўся такім, і ніхто нічога не бачыў.

Былі і іншыя абузы, схаваная рэклама і ўсё астатняе, што раскрыта дзякуючы агалошванню.

І як я сказаў раней, перамолваеш тут толькі ты, паўтараючы адно і тое ж.

Усе мае прэтэнзіі да Форварда аргументаваныя. Калі б сітуацыя палепшылася, новых пруфаў не было б. А ўсё астатняе ў тэме – гэта пункты гледжання іншых форумчан або размовы вакол тэмы.

Тут нават ніхто адкрыта не абражае Форварда. А называць абузера абузерам – гэта не абраза.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 713
Публікацыі
10 597
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
У мяне ўсе прэтэнзіі да Форварду аргументаваныя

А называць аб’юзера аб’юзерам ніякае абраза.

​Ты сапраўды хочаш, каб я выказаўся па гэтым пытанні? Павер – лепш не трэба! Я магу зараз многа што аргументаваць, але не буду гэтага рабіць, менавіта таму, што гэта зачапіць і твае пачуцці.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.

І ўвогуле, раней была магчымасць пад кожным постам зрабіць пазнаку аб парушэнні, і яна сыходзіла адміну форуму.

Цяпер няма такога сцяжка, а пісаць кожны раз адміну з тым, што на форуме тут ці там нешта не так, мне не вельмі хочацца. Улічваючы той факт, што раней усе мае тэмы культурна закрываліся.

Таму агалошваю толькі вельмі моцную нахабнасць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
GoldKing, 28 мая 2025 г.
​Таму я і кажу, што нядобра карыстальнікаў выставляць на агульны агляд. “Хай той, хто без граху, першы кіне ў мяне камень”. У гэтым выпадку зачапіцца можна толькі праз Табліцу Лідэраў, а ў іншым – гэта рашэнне адміністрацыі. Але блін ствараць тэму і займацца абсасываннем карыстальніка – гэта л [...]

@goldking​ магчыма, ты і правы, нават спрачацца не буду! Давайце скончым тады. Адмінам данеслі – і добра.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
GoldKing, 28 мая 2025 г.
​ ​Ты сапраўды хочаш, каб я выказаўся па гэтым поводу? Павер, лепш не трэба! Я магу зараз многа што аргументаваць, але не стану гэтага рабіць, менавіта таму, што гэта закране і твае пачуцці.

@goldking​ а мне вельмі моцна цікава, што ў мой бок ты хочаш прааргументаваць. Можаш нават асобную тэму стварыць, у якім месцы і што я зрабіў не так.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 713
Публікацыі
10 597
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
раней была магчымасць пад кожным пастом зрабіць пазнаку пра парушэнне

​У тэме Багаў ужо сказалі па гэтым пытанні, гэтая функцыя пакуль у распрацоўцы, відаць старая працавала на новай абалонцы некарэктна.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
@goldking​ а мне вельмі моцна цікава, што ў мой адрас ты хочаш прааргументаваць. Можаш нават асобную тэму стварыць, у якім месцы і што я зрабіў не так.

@mercavaiv​   братан, давай перастань, ты зараз ужо правакаваеш! Навошта? Давай пакінем усё як ёсць. Па..уй на гэтага форварда, проста зараз з-за яго будзеце ругацца!

Гэты адказ быў зменены 1 год таму карыстальнікам NataKaya. Прычына: +
+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 356
Публікацыі
8 301
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
16 сак 2023 г.
GoldKing, 28 мая 2025 г.
Можна прынцыпова абмеркаваць усе нюансы ў новай тэме па мадэрацыі водгукаў, мне, напрыклад, не зусім зразумелы пункт пра аднастайныя фразы, таму што калі пішаш апісанне функцый слота (а яны і ёсць асноўнымі) там шмат аднастайных фраз.

@goldking​ Меліся на ўвазе такія водгукі, як на скрыншоце. Усім, па каго ўзнікаюць пытанні, мы стараемся адразу пісаць у асабістыя паведамленні. Таму, калі вам ніхто не пісаў, значыць,  усё ок.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 337
Публікацыі
32 044
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
@goldking​ я толькі сёння вылажыў новыя пруфы таго, што ён працягвае сваю “дзейнасць” пасля ўсіх папярэджанняў. Значыць не з усім спраўляецца мадэрацыя, і варта дапамагчы ў межах сваіх магчымасцяў. Як толькі не стане фэйкавых водгукаў, то і сэнсу ў гэтай тэме не будзе.

@mercavaiv

Згодзен, а то як-неяк не ва ўсіх роўныя ўмовы, атрымліваецца… Адзінму з нікам на літару, усе зразумелі якую – “пракатвае” тэма з фэйкавымі водгукамі іх публікуюць(але робяць 1ооо – кітайскае папярэджанне), а іншыя скажам у раздзеле “FAQ” пішуць нармальныя(не скопіраваныя) адказы або задаюць правільныя пытанні, а іх не публікуюць. Дзе логіка?!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 713
Публікацыі
10 597
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Можаш нават асобную тэму стварыць, у якім месцы і што я зрабіў не так.

​Я нават і не думаў пра такое!! Ну а па факце ты быццам дарослы чалавек, а ў прыватных паведамленнях нават размаўляць не можаш. Калі табе праўду ў вочы сказалі пра аб’юз сістэмы, ты адразу мяне заблакіраваў. Хоць гаворка ішла не пра мяне і не пра цябе, а пра тое, што не трэба абмусолваць карыстальнікаў, бо і сам можаш трапіць пад гэты каток.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
GoldKing, 29 мая 2025 г.
​Я нават і не думаў пра такое!! Ну а па факце ты быццам дарослы чалавек, а ў асабістых паведамленнях нават мець зносіны не можаш. Калі табе праўду ў вочы сказалі пра аб’юз сістэмы, ты адразу мяне заблакіраваў. Хоць размова была не пра мяне і не пра цябе, а пра тое, што не трэба абмяркоўваць ка [...]

@goldking​ давайце я раскажу якую праўду ён напісаў, каб усе ведалі.

Гэты чалавек ужо не ўпершыню мне піша, што і як я павінен рабіць. У яго нібы ёсць нейкая асобная кніжка з правіламі, як пісаць паведамленні і водгукі.

І ён хоча падзяліцца гэтымі парадамі з усімі.

Глядзіце, яму не падабаецца, што я пішу водгукі ў вольнай форме.

Хоць яго водгукі на 50% складаюцца проста са скапіяванай інфармацыі з апісання сайта.

Нібы ўчора закрылі тэму, а ён дадаў мяне сёння ў сябры і вырашыў папугражаць.

І яшчэ я нібы не паводжуся як дарослы чалавек.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.

Мне няма чаго хаваць, вось ягоныя паведамленні. Можаце прачытаць мае водгукі, можаце яго. Як я яму сказаў, у кожнага свой стыль напісання. І раіць каму як пісаць – глупства.

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 713
Публікацыі
10 597
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

Ну вось што і патрабавалася даказаць, такія людзі нават асабістыя перапіскі выкладваюць на ўсеагульны агляд, асабіста я б сабе такога не дазволіў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 713
Публікацыі
10 597
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
MercavaIV, 29 мая 2025 г.
Гэты чалавек ужо не першы раз мне піша, што і як я павінен рабіць.

Ты ўвогуле пра што? Я ўпершыню напісаў табе ў асабістыя паведамленні, а ты гэта ўзяў і выставіў на ўсеагульны агляд, менавіта для гэтага яны і асабістыя. Мне няма чаго хаваць, а ты выставіў сябе карыстальнікам, з якім у будучыні агульнага нічога мець нельга. Хацеў яшчэ напісаць 100500 сімвалаў у гэтым пастзе, але на гэтым спыняюся – у гэтай тэме далей пісаць не буду.

Гэты адказ быў зменены 1 год таму карыстальнікам GoldKing. Прычына: ошибки в тексте
Гэты адказ быў зменены 1 год таму карыстальнікам NataKaya.
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...