Абузер Форвард вярнуўся
Агульныя пытанні
|
12 мая 2025 г.
ад
MercavaIV
|
186 Адказаў
|
7,130 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking а з якой мэтай закрываць тэму?
А якая мэта абмяркоўваць карыстальніка? Адміністрацыя папярэджана, а тут ужо проста пачаўся флуд. Тым больш цяпер ужо ёсць тэма, дзе адміністрацыя выкладае водгукі, якія не прайшлі мадэрацыю.
@goldking я толькі сёння выклаў новыя пруфы таго, што ён працягвае сваю «дзейнасць» пасля ўсіх папярэджанняў.
Гэта значыць, мадэрацыя не спраўляецца з усім, і варта дапамагчы ў межах сваіх магчымасцей.
Як толькі не будзе фэйкавых водгукаў, дык і сэнсу ў гэтай тэме не будзе.
@goldking а як называецца гэтая тэма ?
Гэта ўжо яго рашэнне! Далей усе пытанні вырашаюцца паміж ім і адміністрацыяй. А тое, што ў гэтай тэме адбываецца, называецца бясконцым абмяркоўваннем.
@goldking хутчэй ты перажоўваеш пытанне таго, што я не павінен пра гэта пісаць і што тэму трэба закрыць) штук 10 тваіх паведамленняў у гэтай тэме з такім пасылом можна знайсці.
Таму што гэта не прыстойна абмусолваць карыстальнікаў нават калі яны груба парушаюць правілы сайта, для гэтага проста дастаткова напісаць адміністрацыі, а не выстаўляць гэта на ўсеагульны агляд. Ладна, гэта было б аднойчы, але калі гэта адбываецца рэгулярна, то як толькі бачыш – аж да млоснасці.
@goldking а чаму гэта не павінна выстаўляцца на ўсеагульны агляд?
Тым больш гэта не абавязковая тэма для наведвання на форуме. А зусім асобная і на адну тэматыку. У чым праблема не заходзіць сюды?
@goldking братан – ты маеш рацыю, можа, ты і правы з пункту гледжання этыкі, але форварда не трэба пакідаць у спакоі, яму толькі гэта і трэба, каб на яго забілі, няхай яму будзе непрыемна, ён хоць і не звяртае ўвагі, але павер, яму непрыемна! Не трэба пакідаць безкарнай такую хлусню, калі адміны маўчаць, няхай хоць так, каго цікавіць, няхай! Я толькі за, калі лайно гнобаць, хоць гэта і не правільна! Але і мы ўсе не ідэальныя:))))))
@gans2115
Калі б адміны хацелі прадпрыняць дзеянні, ужо даўно зрабілі б гэта, бо тэма вельмі актыўная, але нічога не робяць – значыць усіх усё задавальняе
Таму я і кажу, што не варта карыстальнікаў выстаўляць на агульны агляд. “Няхай той, хто без граху, першы кіне ў мяне камень”. У дадзеным выпадку зачапіцца можна толькі з-за Табліцы лідараў, а ў іншым – гэта рашэнне адміністрацыі. Але блін, ствараць тэму і займацца абмяркоўваннем карыстальніка – гэта лішняе, давайце цяпер будзем шукаць у адзін у аднаго бярвёны ў воку, і ў што тады форум ператворыцца.
@goldking давай тады нічога не заўважаць. Тады будзе лепш? Чалавек некалькі гадоў займаўся такім, і ніхто нічога не бачыў.
Былі і іншыя абузы, схаваная рэклама і ўсё астатняе, што раскрыта дзякуючы агалошванню.
І як я сказаў раней, перамолваеш тут толькі ты, паўтараючы адно і тое ж.
Усе мае прэтэнзіі да Форварда аргументаваныя. Калі б сітуацыя палепшылася, новых пруфаў не было б. А ўсё астатняе ў тэме – гэта пункты гледжання іншых форумчан або размовы вакол тэмы.
Тут нават ніхто адкрыта не абражае Форварда. А называць абузера абузерам – гэта не абраза.
Ты сапраўды хочаш, каб я выказаўся па гэтым пытанні? Павер – лепш не трэба! Я магу зараз многа што аргументаваць, але не буду гэтага рабіць, менавіта таму, што гэта зачапіць і твае пачуцці.
І ўвогуле, раней была магчымасць пад кожным постам зрабіць пазнаку аб парушэнні, і яна сыходзіла адміну форуму.
Цяпер няма такога сцяжка, а пісаць кожны раз адміну з тым, што на форуме тут ці там нешта не так, мне не вельмі хочацца. Улічваючы той факт, што раней усе мае тэмы культурна закрываліся.
Таму агалошваю толькі вельмі моцную нахабнасць.
@goldking магчыма, ты і правы, нават спрачацца не буду! Давайце скончым тады. Адмінам данеслі – і добра.
@goldking а мне вельмі моцна цікава, што ў мой бок ты хочаш прааргументаваць. Можаш нават асобную тэму стварыць, у якім месцы і што я зрабіў не так.
У тэме Багаў ужо сказалі па гэтым пытанні, гэтая функцыя пакуль у распрацоўцы, відаць старая працавала на новай абалонцы некарэктна.
@mercavaiv братан, давай перастань, ты зараз ужо правакаваеш! Навошта? Давай пакінем усё як ёсць. Па..уй на гэтага форварда, проста зараз з-за яго будзеце ругацца!
@goldking Меліся на ўвазе такія водгукі, як на скрыншоце. Усім, па каго ўзнікаюць пытанні, мы стараемся адразу пісаць у асабістыя паведамленні. Таму, калі вам ніхто не пісаў, значыць, усё ок.
@mercavaiv
Згодзен, а то як-неяк не ва ўсіх роўныя ўмовы, атрымліваецца… Адзінму з нікам на літару, усе зразумелі якую – “пракатвае” тэма з фэйкавымі водгукамі іх публікуюць(але робяць 1ооо – кітайскае папярэджанне), а іншыя скажам у раздзеле “FAQ” пішуць нармальныя(не скопіраваныя) адказы або задаюць правільныя пытанні, а іх не публікуюць. Дзе логіка?!
Я нават і не думаў пра такое!! Ну а па факце ты быццам дарослы чалавек, а ў прыватных паведамленнях нават размаўляць не можаш. Калі табе праўду ў вочы сказалі пра аб’юз сістэмы, ты адразу мяне заблакіраваў. Хоць гаворка ішла не пра мяне і не пра цябе, а пра тое, што не трэба абмусолваць карыстальнікаў, бо і сам можаш трапіць пад гэты каток.
@goldking давайце я раскажу якую праўду ён напісаў, каб усе ведалі.
Гэты чалавек ужо не ўпершыню мне піша, што і як я павінен рабіць. У яго нібы ёсць нейкая асобная кніжка з правіламі, як пісаць паведамленні і водгукі.
І ён хоча падзяліцца гэтымі парадамі з усімі.
Глядзіце, яму не падабаецца, што я пішу водгукі ў вольнай форме.
Хоць яго водгукі на 50% складаюцца проста са скапіяванай інфармацыі з апісання сайта.
Нібы ўчора закрылі тэму, а ён дадаў мяне сёння ў сябры і вырашыў папугражаць.
І яшчэ я нібы не паводжуся як дарослы чалавек.
Мне няма чаго хаваць, вось ягоныя паведамленні. Можаце прачытаць мае водгукі, можаце яго. Як я яму сказаў, у кожнага свой стыль напісання. І раіць каму як пісаць – глупства.
Ну вось што і патрабавалася даказаць, такія людзі нават асабістыя перапіскі выкладваюць на ўсеагульны агляд, асабіста я б сабе такога не дазволіў.
Ты ўвогуле пра што? Я ўпершыню напісаў табе ў асабістыя паведамленні, а ты гэта ўзяў і выставіў на ўсеагульны агляд, менавіта для гэтага яны і асабістыя. Мне няма чаго хаваць, а ты выставіў сябе карыстальнікам, з якім у будучыні агульнага нічога мець нельга. Хацеў яшчэ напісаць 100500 сімвалаў у гэтым пастзе, але на гэтым спыняюся – у гэтай тэме далей пісаць не буду.