Абузер Форвард вярнуўся
Агульныя пытанні
|
12 мая 2025 г.
ад
MercavaIV
|
186 Адказаў
|
7,128 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking але дазволіў мне ў ЛС зайсці з пагрозамі. Чаму я павінен хаваць, што чалавек мне адкрыта пагражае? Што калі я не закрыю свой рот, то ён пойдзе скардзіцца адмінам
А вы ўсё ж працягваеце гэтую тэму, ну, хлопцы! Нават не – не правільна, не пра тэму, а чапляць адзін аднаго з-за гэтай тэмы!
Я прашу вас, калі ласка, толькі не даводзьце гэта да скандалу паміж вамі! Шчыра прашу вас! Вы абодва сімпатычныя хлопцы і, шчыра кажучы, непрыемна! Я ўжо пісаў, ну кіньце вы гэтага форварда!!! Не ў плане тэмы, а ругацца з-за гэтага!
Калі не дамовіцеся, ну закрыйце проста вочы, адзін на гэта, другі хай пішэ, пафіг!
@gans2115 я яшчэ ўчора зачыніў гэтую тэму і не пісаў па гэтым пытанні пасля твайго паведамлення.
Такое адчуванне, што Стакгольмскі сіндром зашоў і да нас на форум, прычым проста ў гэтую тэму). Праглядзеў пасты і заўважыў, што праз нейкі час некаторыя форумчане пачынаюць, як бы “моцна перажываць” і нават спачуваць гэтаму “персанажу”… А потым з чалавека, які выявіў гэтую праблему, робяць крайнім, вам усім не смешна?
PS. Мабыць, не варта падштурхоўваць адміністратараў прымаць рашэнне пра прыпыненне менавіта гэтай “тэмы”. Яны дарослыя людзі, прафесіяналы сваёй справы і самі ў курсе, але… Але працягваць шматкратна папярэджваць “@бузeр@” не рабіць “гэта”, відаць, ужо мала будзе).
@thee4 да не, не робяць з яго крайняга, я так не думаю. Проста сустрэліся два розныя меркаванні адносна аднаго здарэння.
@gans2115
Згодзен, не варта з-за гэтай “тэмы” сварыцца адзін з адным… Але зачыняць вочы і рабіць выгляд, што само рассосецца, таксама не варта, не рассосецца!
@thee4 вось у чым справа, нават калі не разыдзецца, дык што? Людзі пайдуць з форуму? Не.
Таму і сэнсу як бы няма ў гэтым сачэнні.
@md1nosaur
Згодзен, але закрываць вочы і рабіць выгляд, што гэтага ўжо няма, альбо тыпу ну яму трэба было, такі сабе замысел… Усё ж нічога не змянілася, ды і асадок застаўся.
Хлопцы, прашу вас перастаць спрачацца па гэтым пытанні.
@mercavaiv Вы насамрэч маеце рацыю, водгукі няслушныя. Хтосьці піша іх самастойна, нехта выкарыстоўвае дадатковыя праграмы або знешнія крыніцы. Усе водгукі праходзяць ручную мадэрацыю, і, на жаль, бывае, што некарэктны водгук/адказ усё ж праходзіць праверку.
У такіх выпадках вы можаце звярнуцца ў падтрымку – пакуль кнопка «Жалоба на публикацию» знаходзіцца ў працэсе дапрацоўкі. Паведамляю, што блакіроўка ўдзельніка за падобнае прымяняцца не будзе. Спачатку выдаюцца папярэджанні, пакуль каманда канчаткова не прыме рашэнне пра тое, што ўдзельнік сапраўды наносіць шкоду сайту!
Хачу звярнуць вашу ўвагу @mercavaiv на тое, што вы засяродзіліся толькі на адным удзельніку, які сапраўды нахабна скапіяваў ваш адказ. За гэта да яго ўжо былі прынятыя меры – мадэрацыя на пэўны тэрмін. Гэты тэрмін ужо скончыўся. Але вы не заўважаеце аналагічных сітуацый! Такіх выпадкаў, на жаль, нямала, і ўдзельнікі за гэта не заблякаваны, аднак ім неаднаразова выносіліся папярэджанні, калі гэта было заўважана!
Так, мы сапраўды імкнёмся быць лаяльнымі да ўсіх удзельнікаў. Тыя, хто даўно на форуме, ведаюць, што не кожнае парушэнне адразу прыводзіць да бана. Мы ўлічваем, што не ўсе абавязаны быць ідэальнымі! Мгненная забарона магчымая толькі ў выпадку грубых парушэнняў! Напрыклад, калі ўдзельнік размяшчае спасылкі на свае каналы, умоўна спаміць або публікуе паведамленні з аднаго слова.
Што датычыцца водгукаў і конкурсу:
Я ўжо неаднаразова адказвала: пасля запуску табліцы лідараў былі прыняты ўсе магчымыя меры, каб улік вынікаў быў сумленным і празрыстым. Але любая сістэма патрабуе часу на адаптацыю і карэктоўку. Прашу праявіць разуменне!
Шмат якія з пытанняў не праходзяць мадэрацыю, бо з’яўляюцца дублямі ўжо існуючых (пазней будзем старацца публікаваць асобна ў тэму, для празрыстасці). Калі праверка займае час, гэта значыць, што мадэратар правярае інфармацыю, каб пазбегнуць паўтораў. Прашу аднесціся да гэтага з цярпеннем!
@natakaya дзякуй за падрабязны адказ) буду старацца менш душніць у будучыні (але цалкам перастаць душніць абяцаць не магу)
@natakaya
Дзякуй, што апублікавалі маё пытанне! Калі гэта звязана з такой дасканалай і працяглай праверкай(каля трох сутак) – пытанне прымаецца. Але ж раней усё гэта было значна хутчэй…
@thee4 Неўзабаве праверка будзе хутчэй)
Раней як то не звяртаў увагі, цяпер зайшоў паглядзець водгукі і сярод першых трапіў водгук на казіно Next, тып нават ужо з назвамі не замарачваецца, впарыў туды водгук на нейкі амерыкан севен)) і так пойдзе! ахааа
@ginger777 І праўда) Ну хоць у пачатку адразу праўду напісаў, што ён не той чалавек, які часта піша водгукі, тупа капіруе з нейронкі)
@misha55 і вось што, проста з яго слоў заходзіць хочацца і дэпнуць! А быў ён там рэальна ! Рэальна выплачваюць так без праблем, з гумарком:))) А ўрэшце хто-небудзь дакладна пойдзе! Што за кантора, першы раз чую калі шчыра.
Форвард, скінь скрын вываду свайго! Вядома зробіць выгляд, што не ўбачыў ! Можа ў асабістае напісаць!
@gans2115
Так ён піша пра American Sevens пад казіно Next)
@misha55 аа, я гэтага не заўважыў, проста прачытаў пра гэтага American, хацеў напісаць яму ў асабістае, а там жа спачатку ў сябры трэба…..
Магчыма тут убачыць, адкажа, хоць сумняваюся, шчыра кажучы!
Форвард, пакажы скрын што ты зняў у American Sevens! Я адразу задэпну ў гэтае найкруцейшае казіно ! Я заўсёды ў пошуку новага:))))
Такія водгукі – смецце !
Да водгукаў пра казіно трэба ставіцца строга, чым да слотаў, і такі шлак не прапускаць.
Хаця па многіх яго пісьмулках я бачу, што ён як мінімум не мае вопыту ў слотах! Не ведаю наконт карткавых гульняў, рулеткі, ставак, але ў слоты ён на пастаянцы не круціць на 99%. Можа часам так, зайдзе куды на 5 хвілін…
@misha55 Выдалены! Дзякуй за інфармацыю
Чалавек – гэта не гулец, а гэта значыць, што любы яго водгук пра казіно адразу ў сметніцу! Шкада, што на гэта можа пагадзіцца які-небудзь карыстальнік, які не ведае, што гэты водгук не ад гульца!
Форвард, напішу нават так, каб пошукавік па гэтым паведамленні цябе выдаў forward, вышлі сюды скрын свайго вываду ў American Sevens!!! Я ўвесь дзень чакаю, хачу ўпэўніцца ў тым, што ты там гуляў і дэпнуць туды, дзе з «юмарам» выводзяць!!!
@gans2115 вось вы даколупаліся да яго, а нават не разумееце, што тут палова форума такіх. Калі не болей. Проста канкрэтна гэты персанаж з нізкім iq.
Калі ўжо змагацца за справядлівае, дык давайце не толькі яго, а ўсіх.
@mercavaiv выкладывать личку конечно не камільфо и казалось бы, все, можно “наткнуцца и з’есці”, но прочитав что именно там на скрине, могу только поддержать слив таких ЛС в общий доступ.
@goldking ну честно, за 1 одно это сообщение лично у меня уважение к тебе как к юзеру форума пропало.
“Не рассказывай ни кому про абуз системы (форума)” – говорит о том, что ты:
а) сам занимаешься абузом
б) не заинтересован в том, что бы форум не абузили и твой интерес скорее в том, что бы “схема как можно дольше оставалось скрытой и соответственно жила максимально долго”.
Я конечно хоче ошибаться и надеюсь, что твой посыл со скрина не правильно трактовал, но если я не я ошибся, то за такие вещи надо как минимум сразу списывать все пойнты, а как максимум давать паджопніка с форума.
@max777a777 я да яго дакладна не прычапляўся, мне ўвогуле пафіг, няхай абузіць, калі форум дае магчымасць, няхай, ён жа ў мой кішэню не лезе! Мне не падабаецца, калі дэзінфармуюць, ну гэта асабіста маё, можа камусьці нешта іншае не падабаецца! Няхай піша, тым больш што ён не піша больш за іншых! Толькі праўду пісаў бы – у што ён там гуляе, пра тое і пішэ! Я, напрыклад, цяпер не пішу пра футбік, бо не цікавіўся гэтым, ён здаецца моцны ў гэтым, дык і пісаў бы пра гэта! А пра ягоны абуз – ну гэта справа адміністатараў!
На жаль не знайшоў ветку, дзе пісалі пра тых, хто “мінусіць”, таму сюды – бо ў тэме Вопросы – Ответы двачы пісаць нельга. тым гэта быў “форвард адзначыўся”).
Калі шчыра, то так і не зразумеў, ён на чыім баку?! Апісаў рэальную сітуацыю, калі гуляў у турніры па рулетцы, дайшоў да другога месца, заставаліся якія-небудзь “понты” да першага і ў мяне перасталі прымаць стаўкі (засталося да фінішу хвілін 15)… Пісаў у чат і не адзін раз, але ніхто не адказваў, а потым увогуле адключылі чат. Карацей так і застаўся на другім, трэцяе месца было далёка за “гарызонтам”)