Абузер Форвард вярнуўся
Агульныя пытанні
|
12 May 2025
ад
MercavaIV
|
186 Адказаў
|
2,610 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пасля абнаўлення стала магчымым пісаць колькі заўгодна водгукаў на слоты і атрымліваць з гэтага 200+ поінтаў.
Раней я ўжо неаднаразова адзначаў той факт, што Форвард не якасна публікуе кантэнт, займаецца плагіятам як з іншых сайтаў, так і ў іншых удзельнікаў форуму. І адміністрацыя форуму вялі за ім назіранне.
Але відаць кантроль знік і Форвард зноў пачаў сваё.
Што ж ён робіць цяпер? Ён піша водгукі на слоты, зусім да іх не адносныя. Т. е. водгук на слот, а тэкст водгуку на казіно. І ўсе водгукі такія.
Прашу адміністрацыю зноў звярнуць увагу на абузера і, нарэшце, заблакаваць яго на форуме. Бо акрамя фарму паінтаў чалавек нічым не займаецца.
Доказі можна паглядзець у яго гісторыі або на маіх скрыншотах.
Да праз ШІ піша, бачна жа. Увёў *КАЗІНО* відаць па памылцы а піша ў слотах.
Хацелася б мне напісаць – А ШТО ТАК МОЖНА БЫЛО?)
Я таксама пішу велізарную колькасць водгукаў – але ўсё пішу ўручную і г.д., хто хоча можа праверыць, не праблема) якасць, канешне, часам будзе храпаць – без пытанняў, бо то ў галаве каша то яшчэ што… але дакладна з рукі пішу! Нават па словах-паразітах можна пабачыць)
Ну а тут чувак проста піша праз ШІ або рэальна крадзе водгукі з форумаў і проста змяняе назву, а сам CTRL +C = CTRL +V
Ну ён, кстате, не замарочваецца, роўна бярэ 2500 паінтаў – выводзіць у кэш і потым зноў, і так шмат год) краму, як я зразумеў, не асабліва гэта цікавіць .
@oopsant самае галоўнае, гэта не яго першы такі праліў. Раней хаця б як-небудзь было па тэме. Цяпер зусім няма, чысты фарм.
Так па тэме толькі ўжо выкладалі скрыншоты 1 у 1 капі-пэйст з іншых форумаў.
Супадзенняў можа быць і 0 пытанняў – але не поўны скрадзены тэкст!
Ну ладна, там можа і гатовыя закрыць вочы – ёсць актыўнасць, але тут рэальна ўжо бред піша!
Мадзера я таксама цалкам магу зразумець, вельмі шмат паведамленняў, водгукаў і пытання-адказаў перапрацоўвае і, хутчэй за ўсё, проста праходзіць вочна: бачыць, што паведамленне не з разраду *?авфоафвлфаволфа* і прапускае яго!
@oopsant тады калі я яго дзе-то паўгода таму лавіў, ставілі на поўную прэмадэрацыю. І казалі, што калі паўторыцца, то ачкі анулююць, а акаўнт заблакуюць. Вось, паўтарылася.
Але наконт мадэрацыі, тады таксама нават пасля прэмадэрацыі яго пасты з копіпаста праходзілі.
@oopsant вось так, я таксама пішу ручкамі ) імкнуся ў адным стылі, таму можа здавацца, што аднастайна) але бывае і чыста на эмоцыях… А тут проста копіпаст і ІІ, ну кайф
З чыстай цікаўнасці праверыў яго водгук на ўнікальнасць у ТекстРу і паказала 100%.
Нібы і не прычапісь, але выдаў сябе тым, што пераблытаў слот з казіно.
Ну і трэш поўны!!!! Хаця б у тэму пісаў – гэта проста набор літар, плюе куды папала, потым разбірай, што да чаго? Як мне здаецца, наўрад ці яму выводзяць поінты і прадаюць купонгі. Такога чудака адміністратары памятаюць, па любому
Не толькі гэтага, ён яшчэ з табліцы лідараў нейкім чынам умудраецца фарміць. Гэта значыць, магчыма, у яго яшчэ ёсць акаўнты, праз якія ён ставіць лайкі?
@roull якраз і выводзяць. Ён жа фарміць на вывады. У мінулы раз ён так дзе-то на 500-600 долараў навывёў, калі проста капіраваў тэксты.
@goldking калі пра лайкі, то ён вядзе яшчэ тэму пра стаўкі на спорт, таксама даволі сумніўная. Там яму і ставяць лайкі.
@misha55 я б не заўважыў, калі б не стаў пісаць водгук на слот. Гляджу, ёсць водгук, думаю – пачытаю, а там нейкая дурніца. Паглядзеў, хто аўтар – а там Форвард. Ну думаю, зноў прыплылі.
Апублікавана: 12 May 2025 #13
Ну Іван даўно казаў, што тут не майнінг-ферма. Ну паходу прапусціў успышку. (хаця хутчэй за ўсё ці ўсё ўлаштоўвае). Калі чалавек проста раскідвае скрын ні туды. То хто-небудзь з адміністратараў ўкруціць балт. Ну напішыце Леніну, хоць у яго і спраў да горла! Але ён заўсёды выдзеліць хвілінку, атакой абуз
Ну атак калі па-чесноку ён не адзін такі, проста многія майнян! Я шчыра толькі за, Але калі людзі нават не разумеюць пра што “гульня”!??? Мяне асабіста заабалі саветамі ў кожнай тэме!!! Ну Мля вы хаця б пакажыце хто вы ўвогуле??? Ну скрын выйгрышу, ну скрын вываду. НУ Фуй з ім хаця б што-небудзь?? Проста Мля Я Профи!!! Які ты профі???
Апублікавана: 12 May 2025 #15
Ну тут былі Рио лайкі ставілі проста як 5-кі ў школе))) зніклі як быццам))
Мяне яшчэ ўражваюць водгукі на многія казіно, якія напісаны ШІ карыстальнікам з адным(гэтым) пастом. І рэйтынг заўсёды 10 балаў. Было б класна, калі б увялі кнопачку скарга на паведамленне. Я так разумею, самі казіно і плодзяць гэтых ботаў, павышаючы сабе рэйтынг.
@misha55 калі выкарыстоўваецца ШІ, то тэкст амаль заўсёды будзе ўнікальным
@md1nosaur
Ёсць і праверка, ці тэкст напісаны ШІ ці не.
Апублікавана: 13 May 2025 #19
Соры за оффтоп, а што за сэрвісы такія? Цікава, што алгарытмы Яндэкса і Гугла прасоўваюць сайты ў топ, калі рерайціш тэксты на іх з дапамогай ШІ, але ў патэрне ўказваеш, якія ключавыя словы пакінуць. Дзіўна, што яны не падключылі інструменты выяўлення тэкстаў ШІ у сваіх ботах абыходу.
@idobrnsk123
ТекстРу як варыянт, там праверка ІІ таксама ёсць. Хочаш больш, то пагуглі.
Цяпер табліца лідараў працуе па-іншаму, жа.
Цяпер усё ідзе ад рэпутацыі – а рэпутацыя за агульную колькасць пойнтаў! Лайкі па сутнасці і дыслайкі зараз на форуме ў дадзены момант беспатрэбныя…
@roull шкода, за гэтае паведамленне табе 10 лайкаў не паставіш! «Саветчыкі-профі», якія не ведаюць элементарных тэрмінаў, гульняў і правайдэраў, а спрачацца будуць так, быццам ужо 40 гадоў у гэтай сферы!
@mercavaiv так а як?? Як можна столькі навывець адразу 500-600 долараў! Калі ў месяц два разы ўсяго па 25$:)))
у мяне купа бабкі назапасілася, а дзяваць няма куды:))) купляю я толькі гарэлку ну і бывае яшчэ што-небудзь можа раз-два ў месяц!
аааа, або ствараеш акаўнты, раскідваеш бабкі і здымаеш з розных!?
Раскідваць бабкі і здымаць, я думаю, не пракаціць – хутчэй за ўсё акаунты правяраюць, як мінімум адразу будзе відаць, што пойнты пералічаныя.
Можа маецца на ўвазе не за месяц, а за доўгі тэрмін, форвард ужо такім ооочэнь даўно займаецца! Стабільна робіць 5к пойнтоў у месяц – выводзіць іх і ўсё норм.
Апублікавана: 13 May 2025 #25
Зразумела! Ну калі б ён усё гэта рабіў, не парушаючы правілаў, ды і хер з ім, гэта яго справа, марнаваць на гэта час ці не, ну тое, што я пачытаў, ну так, шкада.
Што ён толькі на такіх водгуках сабе такі статус набіў?! Я нешта не звярнуў увагі, з якога ён года на сайце.