Абузер Форвард вярнуўся
Агульныя пытанні
|
12 мая 2025 г.
ад
MercavaIV
|
186 Адказаў
|
7,137 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 17 мая 2025 г. #101
… Раней на форуме быў адзін персанаж, які, думаю, што самы хітры і праз “лівы” нік прыпісваў сабе лайкі, але занадта захапіўся і яму праз некаторы час адключылі гэтую лазейку (яму ніхто не мог паставіць лайк). Спадзяюся, аналогія зразумелая, і тады няхай піша, не забаронена)
Ну ўвогуле-то так, нельга выносіць такія тэмы на агульнае абмеркаванне, калі яны тычацца асобных карыстальнікаў форума. Раней была кнопка «Паведаміць», можна было туды напісаць і прыкласці ўсе пруфы, і такія нюансы вырашаліся.
Так хто парушае, а хто не – разбярэцца адміністрацыя.
Тут шмат людзей – фэйкаў і г.д.
Хто за паінты, а хто за бабло ў конкурсе, ва ўсім разбяруцца адміны, хлопцы, хопіць ужо рэальна тэму круціць не пра што.
Усім удачы і дабра!
@robingood
Вось менавіта, сапраўды хочацца дачакацца адэкватнай рэакцыі адміністрацыі на такія паўтаральныя дзеянні “папулярнага” ў “пэўных кругах” форумчаніна на літару “F”!
Новы пак выдатных водгукаў ад форварда
1. Вавада. Даўно ў нас кешбэк у вавадзе кожны тыдзень стаў? Плюс яшчэ фішка з верифікацыяй, але гэта сітуацыйна і іншае па дробязях.
2. Вилд апе. Пішу водгук пра слот ад айсофбет, у слоце ад пгсофта. Усё норм.
3. Невядомы мне слот ад блюпринта. Кажу, што стаўлю ацэнку 9 з 10, стаўлю 8 з 10. Пра само апісанне слота сказаць нічога не магу, бо не гуляў.
П.с. скрыншоты памяняліся месцамі, але не крытычна.
Та кідай ты ўжо гэтага форварда, навошта табе сачыць за яго пісанінай на сайце. Адміністрацыю папярэдзіў, разбяруцца!
@goldking чакаю ўсёй вёскай, калі разабяруцца. Як я ўжо казаў, чаму ён можа постіць дурноту, а я не магу пісаць пра тое, што ён постіць.
@mercavaiv у тэме з тым, хто не прайшоў мадэрацыю, прысутнічае форвард, ужо добра…
А так, так, можаш постзіць дзіч, тут ужо ты сам сабе гаспадар. Мне сумленне не дазволіць так. Стараюся па-рознаму пісаць. Часам структура супадае, але я пакуль не выбраў стыль напісання)
@md1nosaur а што за такая тэма? Не наткнуўся на яе.
@mercavaiv
Калі ў Форварда скарб пусты і патрэбны манеты, то няхай хаця б трохі папрацуе, а не проста знакі набівае. Умовы і так ужо больш лаяльныя не бываюць.
Таксама не магу постіць як пападзе, заўсёды раблю так, як зрабіў бы для сябе. Тут ты правільна заўважыў, галоўнае знайсці свой стыль напісання.
Што да таго, што WILD APE ён напісаў ад айсофтбэта – такую памылку па запарцы і я напішу
што да рэйтынгу, я бывае жму на 8 зорак умоўна, а мне потым пішуць што слот такі сабе (бывае рэдка, але бывае)
Але я форварда не абараняю – ў яго насамрэч водгукі напісаныя не ўручную і гэта відаць! Занадта шмат памылак (не граматычных, іх у мяне звычайна шмат) а менавіта сэнсавых памылак.
Так і я тут адказваю, хаджу ў пытанні-адказы (раздзеле) і часта бачу, як форвард у 2025 годзе адказвае на пытанні кшталту *раю паспрабаваць Тэрмінатара ад Microgaming, слот можа даць х5000*
ну я прыкладна адпісаў) я да таго, што ёсць адчуванне, нібы чалавек усё яшчэ ў 2010 годзе, ды і піша так, што відаць – або не ігральны ён, або АІ адказвае па нейкіх старых звестках штоль) у агульным не магу растлумачыць, але відаць, што там чалавек не ігральны, бо ў 2025 годзе ягоныя адказы не асабліва актуальныя. Ён яшчэ застаўся ў тыя часы Microgaming і NetEnt, дзе ў NetEnt быў адзін нармальны слот (DOA) і дзе ў Micro усе сядзелі і крутылі.
Я як чалавек, які напісаў ужо, напэўна, штук 500 водзываў, таксама скажу што ну ўжо вельмі моцна супадае часам тое, што пішаш, так тут то і зразумела – слоты па факце амаль усе аднолькавыя.
А яшчэ ведаеш што мне не зразумела асабіста.
Ладна цяпер 1000 сімвалаў (раней увогуле было 1500) і вось што мне пісаць у аглядзе на слот у 1000 сімвалаў? правільна – прынцып гульні слота як мінімум прыйдзецца апісаць, каб запоўніць хоць бы частку сімвалаў! А калі падумаць, навошта пісаць прынцып як гуляе слот калі па факце сам сайт латеста гэтую ўсю інфу выклаў?) і бонус і як гуляе і максвін… але калі НЕ ПІСАЦЬ працу слота то што можна апісваць у 1000 сімвалаў?)
Я звычайна пішу як працуе слот (бонусная функцыя)
Потым пішу чым ён мне спадабаўся (трымае ці баланс і г.д.)
І потым часам пішу ± на колькі паспяховымі былі гульнявыя сесіі ў ім.
Калі прыбраць пра апісанні функцый слотаў то там згубіцца мінімум палова з мінімальных сімвалаў) і чым гэта запоўніць?)
@oopsant гэта на самой справе сустракаецца і ў звычайным жыцці (я пра ўжо ўсім вядомую інфу ў водзывах).
Заказваў нядаўна акумулятарны шуруповёрт. І ў кожным водзіве было напісана, што ў яго пяць хуткасцей. А гэта і так усім вядома, на галоўнай карцінцы тавару буйным тэкстам напісана.
Таму няма нічога дзіўнага ў тым, каб удзяляць увагу механіцы слота, бо па факце гэта самае галоўнае, што ў слоце ёсць.
@oopsant як гэта не гульнявы?! Ён ужо адкрыў новае казіно пад назвай “эндорфін”) выпадкова наткнуўся ў водгуках пра правайдэра эндорфіна
Можна ў прынцыпе абмеркаваць усе нюансы ў новай тэме па мадэрацыі водгукаў, мне, напрыклад, не зусім зразумелы пункт пра Аднакападобныя фразы, бо калі пішаш апісанні функцый слота (а яны і ёсць асноўнымі) там шмат аднакападобных фраз.
@ewgen99 гэта, дарэчы, адзін з нямногіх пастоў, напісаных ім асабіста (апіска ёсць). Дык што яго асабісты кантэнт прыкладна такой якасці. З ІІ нават больш інфарматыўна атрымліваецца.
Мяне больш, ведаеце, што бесіць (і не магу гэтага патлумачыць)
Окей, чувак піша праз ШІ ці нейкім яшчэ спосабам знайшоў.
Ну ты ХОЦЬ БЫ ПРАВЕРЬ ШТО ТЫ КОПІРУЕШ І ЎСТАЎЛЯЕШ, ШТО ЛІ.
Казіно Эндорфін… не ну ёмаё…
Канечне, я часам перачытваю і такі бред заўважаю – але тут гэта ўжо не бред, а сапраўдны нейкі бот…
А ўвогуле я ўвогуле не разумею, навошта ён усё гэта робіць, не ну тыпу зараз атрымаць 2500 пойнтаў (для вываду) ад сілы гадзіны 2-3 працы, а ён відаць ад зарплаты да зарплаты піша 2 разы па 2500 пойнтаў і ўсё! не ну шкада што ль без бота а ўручную раз у 2 тыдні зайсці і пару гадзін ці што патраціць…
Хоць такое адчуванне, што ў яго ўвогуле як бы нібыта ўліковы запіс сам усё робіць, ну тыпу жыве сваім жыццём… можа памыляюся, канечне (я не спец па розных бот-тэхналогіях)
@oopsant мяне больш іншае забавляе. А вось сцяг Іспаніі ў яго ў профілі. Гэта аўтаматычна па геалакацыі вызначаецца ці самому можна паставіць. Я проста чаго магчыма не ведаю, але думаю 50 долараў з форуму ў месяц для Іспаніі проста пух.
А пра цалкам бота, хутчэй за ўсё, проста дрэнны аб’юзёр. Ён апошнім часам яшчэ лайкі і дызлайкі ставіць звычайным паведамленням, значыць нешта чытае.
@mercavaiv да ўвогуле, братан, у Іспаніі шмат лентяяў, гэта факт. У прыбярэжных гарадах:))) Так што не здзівлюся! Зіма там цёплая, выдаткі адпаведна невялікія! За 600€ там можна больш-менш пражыць.
Так што якраз усё зводзіцца:)))
Не супадае) Колькі я памятаю, у яго раней быў сцяг іншай краіны, а як вядома шмат украінцаў паехалі альбо ў Нямеччыну, альбо ў Іспанію.
@gans2115 Ахаххаха ну гэта так, у іх проста нават для тых, хто працуе, вельмі кароткія працоўныя дні з вялікімі перапынкамі на фіесты.
Чыста 50 баксаў на пару бутэлек мясцовага таннага віна, тое, што трэба.
@mercavaivа галоўнае ніводнай граматычнай памылочкі! То ёсць значыць ён перачытвае, але калі перачытвае, тады такія памылкі, як перапутаць слоты, – гэта норм:)))
Так даўно заўважыў, што вопыту ў слоты ў яго няма!!!? Ён дакладна не гулец!
@gans2115 ну або быў калісьці гульцом, але гадоў 10 таму ахаха бо ён памятае мікру такую, калі яна была папулярная. Хоць мог некаторую інфу проста тут на форуме падчэрпнуць.
Быўшых не бывае)) нават у алкаголікаў і наркаманаў працэнт вярнуцца ў нармальнае жыццё вышэй))
@natakaya Можа ўжо закрыць гэту тэму?