Абузер Форвард вярнуўся
Агульныя пытанні
|
12 мая 2025 г.
ад
MercavaIV
|
186 Адказаў
|
7,135 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дааа, гэта ўсё, канечне, мяне ўразіла! Я вось чытаю, часам хачу пракаментаваць, пачынаю, потым выдаляю і не публікую, на фіг не хачу! Вельмі здзіўлены!😧 Не чакаў я. І так, чалавека не відаць, а яны ў першай пяцёрцы актыўных:))) Ні з кім не размаўляе…
Дык няхай ён будзе, хлопцы, калі яму так важныя гэтыя грошы і адміны не супраць, няхай, не вы ж плаціце! Проста ўразіла тое, што я яго лічыў профі! Цяпер убачыў паведамленне ад яго, не буду казаць па якіх прыкметах, але зразумеў, што ён у слотах нічога асабліва не разумее: як можна ў адну лінію ставіць алімпусы ад прагмата і Book of Dead .
Апублікавана: 17 мая 2025 г. #77
@GOLDKING
А што не так MERCAVAIV піша? Ну ўмерана азартны, як і любы гульняр! Праўдзівы, можа і напісаць, калі ўбачыў, што нейкім чынам не так. Мае свой погляд і сваю пазіцыю, не чакае, што само пройдзе. Па-мойму, усё па справе і аргументавана, спадзяюся, і адміністратары на гэта адрэагуюць належным чынам.
@mercavaiv :))))) 😂😂😂😆😆😆 маньячелло!
@gans2115 да ён зноў гэты коммент дзе-небудзь стырылі або з ШІ зрабіў)
Та я ж не супраць, кантэнт павінен быць якасным тут не паспрачаешся. Проста ўсё трэба рабіць у меру!
Мне цікава, чаму ён маўчыць! Адстаяў бы сваю пазіцыю!
@gans2115 я думаю, што ён нават не ведае, што ён вельмі папулярны ў вузкіх колах ахахахахаха
Прачытаў водгук пра Лас-Вегас казіно, забаўненька і атрымліваецца ўжо некалькі гадоў гэтым займаецца і як бы напляваць? Бо, калі зоркі запальваюць – значыць – гэта камусьці патрэбна? Маякоўскі
Апублікавана: 17 мая 2025 г. #84
Ды пра такую папулярнасць ніхто і не марыць. Яна прыходзіць нечакана, як гром з яснага неба і адразу знаходзіць свайго “героя” )
Ахахахаха усё ж такі ведае. Паставіў мне дызлайк))) усё ж такі, напэўна, яго водгук пра Лас-Вегас казіно сапраўдны)
Ну гэта ж натуральна, відаць няма чаго адстойваць, разумее, што не правы (праблема ў тым, што не хоча выпраўляцца).
@mercavaiv так, ведае:))) ненавідзім цябе напэўна:))))
Нагласць яна такая стэрва. Хлопец да гэтага атрымліваў папярэджанні, але не захацеў гэта ўсвядоміць. Праз нейкі час зноў атрымаў, але відаць яму насра…
На суседнім форуме форвард таксама непагана абузіць))) Грошы самі сябе не зарабяць).
Апублікавана: 17 мая 2025 г. #90
Хай піша, проста калі ён піша проста ахінею, што не датычыцца тэмы. Ну тут больш шкоды, чым карысці
Смешна будзе, калі як звычайна зачыняць тваю тэму за булінг, а яго пакінуць без санкцый)
Прачытаў апошнія 2 старонкі, цалкам падтрымліваю.
Ладна, цяпер крыху прасцей стала пісаць водгукі, але раней рэальна даводзілася ўкладаць душу ў кожны водгук з кучай сімвалаў. І як бы не прыемна, калі адзін стараецца, а другі тупа ШІ штампуе водгукі і ўстаўляе іх нават не ў тэму. Пад слот піша пра казіно, пад казіно пра слот і г.д. То бок чалавеку настолькі напляваць, што ён нават у такія дробязі не ўнікае.
Пара б заняцца кантролем і заадно выдаленнем фэйкавых водгукаў ад “аднадзёнак”.
@misha55 я памятаю, як маю першую тэму пра Форварда закрылі, а там нават абіднага слова яму не сказалі)
Пра фэйкавыя водгукі ад аднадзёнак жа таксама ўжо была размова. Дакладна не памятаю, пра катоў ці пра іншы праект. Там прама са скрыншотамі і пруфамі было, але тады Ната сказала, што ўсіх праверылі і людзі апынуліся звычайнай нармальнай актыўнасцю, і іх не выдалілі.
Так што поўнага пазбаўлення ад усіх фэйкаў дакладна не будзе, занадта складана і патрана затратна па часе.
@mercavaiv
Умоўна чалавек зарэгістраваўся 25 снежня 24 года, напісаў у той жа дзень водгук і больш не заходзіў.
Ну зразумела, гэта нармальная актыўнасць)
Я спецыяльна знайшоў ахахахп вось так скончылася мая першая спроба заблакаваць Форварда
Раней не так складана было, актыўных на форуме было мала, а цяпер і актыўнасць вырасла, і рэгістрацый дадалося. Магчыма, з-за гэтага не заўважаюць тых, у каго пракачаныя акаўнты, а такія як форвард карыстаюцца гэтым.
@misha55 нам, як форумчанам, складана даказаць, што гэта не рэальныя людзі, а проста накрутка. Нават, калі гэта здаецца відавочным. Тады, нашы довады аказаліся несущественными.
А вось так скончылася другая спроба. Цяпер падыход нумар тры.
Апублікавана: 17 мая 2025 г. #98
Так ты не душыш і не травіш яго ! У правілах усё прапісана і Форвард парушае адразу некалькі. Прычым сістэматычна.
Спаміць як бот дзеля манет і нікому ніякай карысці не прыносіць.
@alexander7 ну лічыцца, што я зачапляю яго аб’юзерскія пачуцці. Нельга адкрыта казаць, што чалавек нешта парушае. Вось я назваў яго аб’юзерам, атрымліваецца, што я яго абразіў. І тэму трэба закрыць, каб не булілі чалавека далей. Так і жывём.
Апублікавана: 17 мая 2025 г. #100
Арбузерскія пачуцці, канечне, патрабуюць чырванакніжнай абароны)
З аднаго боку добра, канечне, што на форуме так лаяльныя да гульцоў, а з другога … Форвард наступае.
Дылема)