Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,405 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Галоў то мб і будзе, толькі не ад Арсенала. Тым больш тры.
Калі толькі не засну, то ў лайве што-небудзь вазьму😁 гляджу на распіс і нават не ведаю… узяць пенальці ці выдаленне😏
Арсенал чэмпіён!!!!
як я і чакаў,галов шмат не будзе,але вось оз паставіў блін
Санчэс калі б у пачатку матчу быў то Арсенал забіў бы Ляказет дно
Ну па сутнасці твая стаўка, калі б да яе падысці больш рацыянальна, магла б сыграць. Не лезці за каэфам 300, на 1:1, 3:3, а проста ўзяць НН (нічыя-нічыя).
Пісец Чэлсі і ПСЖ не забілі ў першых таймах😔 увесь вчорашні плюс у выніку пайшоў у мінус… Вынік Чэлсі-Арсенал увогуле 0-0 😁
31 вуглавы і 30 удараў міма варот і ўсё гэта ў другім тайме😁 Суонсі U23, канешне, могуць😁
Апошнім часам стала браць стаўку на кутнія з усіх 4-х кутоў😏 пасля 60-й хвіліны каэф. заўсёды больш за 2😜
Сёння зноў каэф. 300 у матчы Арсенал-Чэлсі будзем лавіць? Ці ёсць іншыя думкі?😜
Праход Чэлсі за 1,67. Банда «пухавіка» не ўнушае даверу.
У Кубку Іспаніі таксама на праход Атлетыка давалі 1,29, у выніку Севілья прайшла далей. І ўвогуле як у чэмпіянаце Іспаніі за 20 гульняў прапусціць усяго 9 мячаў, за дзве гульні з Севільяй Атлетыка ўмудрыўся прапусціць 5😁 Думаю ў лайве што-небудзь вазьму😏
Ты блытаеш, Аліса, нешта. Учора такі кэф на матраснікаў не маглі даваць, першую гульню Севілья выйграла 2-1 у Мадрыдзе. Памоніторь лайв, нешта ж прыглянецца😏
Я, Іван, маю на ўвазе, што спачатку перад першым матчам такі кэф. быў😏
А, цяпер зразумеў, пра які кэф ты напісала. Проста ў Арсенала з Чэлсі гэта другая гульня, і любая выніковая нічыя – гэта праход Чэлсі. Плюс, дарэчы для Арсенала гэта мінус, сыход Алексіса Санчэса.
На тотал прагназаваць не рызыкну, бо могуць і налупіць адзін аднаму, і заглушыць. Прыклад таму – іх гульні ў гэтым месяцы паміж сабой (2-2, 0-0). Але калі першымі нечакана заб’е Чэлсі, то ў лайве можна браць тотал большага, бо Арсеналу давядзецца забіваць як мінімум 2 мячы, і адпаведна яны пойдуць уперад і будуць адкрывацца. А паколькі абарона ў Арсенала не найвышэйшая, то можна будзе назіраць вясёлы футбол)
А сёння Чэлсі забіў у першым тайме😜 і Арсэнал таксама забіў😜 сёння будзе цікавы матч😏
Я яшчэ і на вуглавыя зайду на больш за 12,5 пад 1,8. Абарона, як у адных, так і ў другіх, любіць пажарыць.
Сампдорыя толькі што забіла, Рома тут павінна забіць😏 І яшчэ патрэбныя тры кутнія ад Чэлсі😜
Будуць. Зараз нашаманю. Якраз бубён пад рукой 😁
Матч непаганы атрымаўся. Дарма я верыў у Чэлсі( Ну хоць кутнія, едва-едва, але прайшлі.
Проста ў самы апошні момант вуглавыя прайшлі, на 90+5 падавалі 13-ы вуглавы😏
Джэко забіў😜 Вось дзякуй шаману😁
Кубак Іспаніі Барселона-Эспаньол, ёсць у каго думкі? Вось смешна будзе, калі Барса і ў гэтым матчы прыліпне😁 і Эспаньол прайдзе😏
Я доўга не думаў, узяў на жоўтыя, больш за 6 і другую стаўку – што Эспаньол не заб’е.
У мяне перад матчам у роспісе няма ні картак, ні вуглавых, можа рызыкнуць і ўзяць пенальці😁 А так у лайт экспрэсе стаіць тотал больш за 1,5😏
У першай гульні быў пенальці, праўда Мэссі не рэалізаваў яго.
Я б рызыкнуў, што першая жоўтая картка будзе да 20-й хвіліны.