Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,404 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😁 у лайве сёння ўсё +++ што ж усе КАППЕры маўчаць? граю сама😜 Бяром яшчэ Манчестер-Фейноорд у лайве 65-я хвіліна Манчестер заб’е 😁
😁 Манчэстэр забіў і 0.5 больш зайшло😜 ГОЛ! Ілкай Гюндоган атрымлівае мяч, адразу ж робіць перадачу, пасля якой Рахім Стерлінг (Манчэстэр Сіці) наносіць галявы ўдар – 1:0. 😁
Яны ўсё ж такі забілі)
Так😏
😁 Футбол + Хакей 😜
яшчэ +
Інтэр і Лацыё вырашылі засушыць
На маёй дыстанцыі гэта ніяк не адб’ецца🤨 загружаю далей☺
Поспеху, вялікія сумы ставіш?
Лью😄 Ставлю толькі столькі, колькі не шкада прайграць, галоўнае на дыстанцыі быць у + і каб яшчэ твой выйгрыш прыносіў задавальненне😜
Поль Погба (Манчестер Юнайтед) забіў гол, які адмянілі з-за офсайду!😔 Суддзю на мыла😜
МЮ канешно дзівіць,і любімая Рома сёння страціла ачкі
Букі паходу 3 разы запар рубяць бабкі на МЮ
Таварышы каперы хто што думае па матчы: Англія – Кубак футбольнай лігі? Чэлсі-Арсенал? Такі роспіс аж вочы разбягаюцца😜
я вось дакладны лік узяў, увогуле цяпер сяджу жру і надзяюсяб))
І які лік?😏
точны лік 1 тайм-1-1 матч 3-3 каэф 300
Я нават баюся спытаць суму стаўкі😮
AW дае такую стаўку:
Я ўзяў за 2.3, што абодва таймы Чэлсі заб’е. Хлопцы Кантэ павінны пакараць Арсэнал за пралічаную тыдзень таму перамогу, калі ў дададзены час забіў Беллерын, і даказаць, што Лондан усё ж такі сіні, а не чырвоны.
100 грн у рублях гэта 220р
Арсенал АРСЕНАЛ АРСЕНАЛ!!!
Лондан чырвоны і толькі Чырвоны ну або бела-чырвона-сіні
Карысна, ведаеш, часам зазірнуць у тэму Turbo22. Ён там усё распісаў і па палічках разклаў. Шкада, але здаецца, твая стаўка не зайдзе.
а ну зараз
Піпец, вось роспіс тотала – 2 няма😁
ТОТАЛЫ
Тотал Б М
0.5 1.02 10.00
1.5 1.18 4.30
3 1.95 1.75
3.5 2.50 1.47
4.5 4.60 1.15
5.5 9.00 1.05
і што ты ад мяне збіваеш з толку?)))
паглядзеў там стаіць што Арсенал не пераможа ў сухую а роспіс што зацішка Мороженка і галоў будзе ўвёдра