Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,406 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зараз праз 35 хвілін пачнецца, пагляджу, вазьму кутнія або тотал на карткі, у гэтым матчы можа быць усё што заўгодна😏 як выдаленне так і пенальці.
Ну і што, няхай будзе😏 узяла і выдаленне, і пенальці😜
Не была😁 у лайве гуляла Динамо Дрезден-Санкт Паули, узяла, што Динамо заб’е за 2,95, сяджу значыць гляджу, што па чым – 87-я хвіліна ўжо даюць 7.10😮 думаю, ну ўсё, праграла, а не – на 88-й Динамо забіла😜 і ў матчы Вилла-Нова-Атлетико Минейро ў перапынку ўзяла, што Атлетико заб’е за 1,7😏 На жаль, Атлетико не забіў😔 але вось Вилле-Нове на 53-й хвіліне далі пенальці😕 а што яны заб’юць, давалі 2,8…
на ноч што думаеш?
Спаць😁 на работу ўжо праз 7 гадзін уставаць😜 Так лайт экспрэс на NHL зраблю і ўсё, вось Serzzz выклаў у сябе ў блогу прагнозы на NHL паглядзі😏
Германія Бундэсліга. Айнтрахт Ф.-Боруссія М. узяла лайт 2,5 карткі больш, вось думаю, ці пройдзе стаўка “абедзве заб’юць”? за 1,75🤭
Гульняла ў лайв😜 вырашыла праверыць, колькі даюць, што Борусія заб’е? 71-я хвіліна 3.40 на Фонбет😵 і думаю пафіг. і перайшла ў ўкладку myscore, а там пенальці😁 не забілі… стаяла кут. 7,5, больш прайшло за 20 секунд да свістка😁
Аргенціна Супер Ліга. Годой Крус-Чакарита Хуниорс. Перамога Годой Круза😜 Бярыце пакуль не позна😁
Куды цябе занесла😁?) Чэмпіянат Аргентыны, ты сур’ёзна?)))) Тут можа быць поўны Хуніорс)
Калі толькі Бока Хуниорс😁
Баварыя-Хоффенхайм, тут у лайве ўзяла пры рахунку 0-1 Баварыя 1,5 больш😁 а ўжо 1-2, вось прыкол будзе, калі Баварыя прыліпне😁
Ну калі нават Боатэнг забіў, то 4-5 галоў Баварыя павінна аформіць. Валенсія – Рэал, таксама чакаю такую ж выніковую гульню.
Вось так яшчэ ўзяла, выдаленне браць за 5 – страшнавата😁 Сараў вось толькі ваньку валяе, і кутнія трэба, каб яшчэ з двух кутоў падавалі😜
Прыкольна) Першы раз бачу такое, каб была стаўка з чатырох розных кутоў) Фонбет ізгаляецца як можа, даючы такія варыянты падзей)
Самая прыкольная рэч у гэтай стаўцы што пасля 60-й хвіліны матчу даюць заўсёды больш за 2, ужо ставіла некалькі разоў у лайве толькі адзін раз не прайшло😁
Хлопцы,заяўляю,Борусія поўнае дно
адказна табе кажу што поўнае дно гэта Штутгарт не змог забіць і гола дома гэта тряпкі
Пагаджуся Боруссія хоць на 93-й зраўняла,я 1х за 3.46 браў
вось во а шлюхі не здолелі нават аднаго нарадзіць
Сара́ў козліны ўжо трэці матч не могуць забіць😔 а кутовыя падалі адусюль😜 у перарыве ўжо 1,85 на кутовыя з усіх кутоў давалі😁
Ну што я магу сказаць… Відаць, ты дзе-то моцна награшыла, раз умудрылася ўзяць стаўку на каманду, якая ў хакеі не змагла забіць у трэцяй гульні запар😜)))
Таму што любіць уставіць моцнае словечка. Вось і нябесная кара 😉 пакуль у лёгкай форме))
І зноў Аргенціна Супер Ліга😜 Ланус-Патронато, Патранато заб’е😁 узяла ў перапынку больш ставіць думаю не варта😁
можа не па тэме ну блін так абідна што з-за адной каманды так не зайшло![]()
Ізі хлопцы😜+