Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,375 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы, у сувязі з часцейшымі скаргамі і вялікай колькасцю непатрэбнага флуда ў тэмках,
у гэтай тэме абмяркоўваем усе прагнозы, якія вы запостылі ў сябе ў тэме, падзеі лайв-трансляцый і г.д.
У тэмах прагнозаў пішыце, калі ласка, па справе, то бок, прагнозы, канчатковыя вынікі гэтых прагнозаў, альбо вельмі важную інфу
тут, усё астатняе
блін краснадар псуе моманты, і олимп у большасці як лохі і бешик забівае
бешык можа бешык можа ўсё што заўгодна
тваю ж маці, адышоў што, калі пакурыць?
Ну нічога сабе, якія каэфы заходзяць)))
так па чуечцы ўсё браўся) хоць адмазаўся, яшчэ і ў плюс выйшаў, а то ўвесь вечар як на качэлях
крута мля на Ростов літаральна за 7 хвілін кэф падняўся з 11.5 да 16
Добра ,атрымліваецца фота і скрыншоты з апісаннем і г.д. і т.п. заліваю да сябе ,а каментары і абмеркаванне сюды ок прынята!
Мда Ліён, канечне, адскочыў – у пачатку столькі момантаў рома не забіла, калі б забілі ў пачатку, Ліён бы паплыў, жк не зайшла, вельмі балюча 8 ЖК, суддзя ўжо проста не паспеў даць, каб не адабраць час у ромы
У прынцыпе ідэя добрая, а то і сапраўды ” кругаварот ставак на спорт ” на форуме ўтварыўся. Але мне чамусьці здаецца, што проста на адну тэму ў ставочнікаў будзе больш ….. і ўсё 😆
зацані ўчарашнюю смуту
Усё як звычайна. Штосьці адно заўсёды б….дь не заходзіць))
але яшчэ самая печаль гэта 1 жк ад Лаланы якая перазаложыла ўсё прычым такая левая якую суддзя мог і не даць у выніку згарэў кэф 57
Вельмі добрым быў матч МЮ-РОСТАЎ.. Вельмі моцна адыгрывалі абедзве каманды, але індывідуальныя якасці гульцоў МЮ, канешне, перавышалі Ростаў. І які ж усё ж такі зрабіў сейв Ромеро пасля штрафнога ад Нобоа ў канцы матчу.. УХ я аж падскочыў.
так, менавіта так усё правільна, у тэмach можна пісаць, не без гэтага, але не ўладжваць з паведамленняў чат)
чувак, я ад сваіх незаходаў ужо афігеў, а ад твайго яшчэ больш((
Як Ліён адскочыў, так і Рома крыху адскочыла, магло быць 2-2. Калі б не выцягнуў выход 1 у 1 варатар гаспадароў, было б яшчэ непрыемней, і мне б сапсавалі экспрэс
Думаў, што Ліён не прайграе сёння, шкада толькі аднаго – я спадзяваўся на овер тайм у матчы ў нямцаў
я табе ўчора зэканоміў 2 баксы=D ,Блін у мяне быў індывідуальны тотал Борусіі больш за 2 і які ж круты быў 1-шы тайм калі 2 забілі я ўжо думаў усё ў дамках
я ўвогуле экспрэс паставіў на праход Ромы, вельмі ў яе верыў, плюс узяў стаўку на перамогу, але шкада, што не прайшлі – па гэтым матчы яны былі больш вартыя. А ў першым матчы проста Ліён плюнуў у канцы ад страху двойчы
твой экспрэс быў асуджаны на правал з-за Краснадара, які, як аказалася, без Феды 0, можна ставіць супраць іх у наступнай выездной сустрэчы ў чэмпіянаце Расіі
я блін стаўляў тб3.5 на Рому. Вельмі чакаў чацвёртага гола ў матчы, і тое самае з Аяксам
вось гэта абідна,браў проста Таронта ординаром,а чаму-то ўлезла тб яшчэ гэта,хаця браў тб1.5 у футболе да гэтага ординаром
Я нядаўна выпадкова перамогу Бернлі па жоўтых уставіў выпадкова ў 2 прэсы, у выніку кэф 15 і 57 згарэлі з-за яго
Ну ТМ 3 у Кіеве гэта ЖБ павінна быць, Чарнаморэц заўсёды быў праблематычны.
А Шахтар Олимпик, тут можа і 3-2 лік быць, хутчэй за ўсё атрымаецца выніковая гульня
Шахтар зараз таксама нестабільны і забівае мала, таму ТМ3
Сидихин, там мелкі кэф на Боруссію, вазьмі лепш ТМ2,5 у матчы Лас Пальмас – Вільяреал
там ОЗ можна ставіць смела
і Лілль – Марсэль таксама ОЗ, дарэчы