Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,403 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🙃
Японскі бейсбол🙂☺
вартаўнік за гэта яшчэ грошы атрымлівае )
Пачалося нядрэнна.)
not бет))) кароче тут такая тэма на матч блин – ЦСКА даюць на перамогу ЦСКА 2.45 ппц . Матч будзе не хутка але каэф дакладна ўпадзе 100% . блин увогуле поўнае г…вно з Арсеналам у іх ні аднаго небяспечнага моманту не было раю ўзяць для прэса ЦСКА+1 увогуле верняк каэф 1.37 на Parimatch
АХАХАХАХХА ну я АЛЕНЬ гэта хакей))))))))))))) зараз буду рабіць кэшбэк
Нашы зайшлі.))
І ў дагонку…😁
даўно ты стаў вучнем турбо?)))))))
Толькі калі моцна расслаблюся.))
П’янства і Жаднасць параджаюць Беднасць…..
даўно такога не было) але знаёма
апошнім часам хутчэй наадварот, бяру часта галы на апошніх хвілінах, а яны не забіваюць )))
чэмпіянат Беларусі не перастае здзіўляць
Ну што, аматарка хакея… якія прагнозы на матч СКА-ЦСКА – ?
Увечары будзе прагноз, трэба склад глянуць хто ў варотах будзе стаяць😏 С К А-а не блін😏
Гэта сістэма бліны раздае.🙂
Непрадказальны К Х Л згубіў экспрэс… але ЗЕНІТ парадаваў)
У лайве на 50-й хвіліне брала Барыс-Спартак ОЗ за 2.3 -😏
Адмазаўся за прайгрышы ў хакеі.Зайшоў начны бейсбол…сёння зноў у К Х Л)
😜
😮 Я ў а**е… дарагая рэдакцыя 😜 Зборнай Расіі відавочна далі допінгу 😏 усёй камандай галоўу фенам сушылі ў раздзявалцы😁 ужо 3-3 а ўсяго 75-я хвіліна, у мяне букі давалі на 5,5 больш кэф.11 !!! эххх😔
Не чытаў але падтрымліваю ! 😁
Хто ў прынцыпе мог пра ўсё гэта ведаць? Як мне здаецца, то зусім непрадказальна атрымліваецца. Кэф, канешне, проста шакуе!
Ну што, панове капперы, у каго якія думкі на заўтрашнюю Лігу чэмпіёнаў? Асабліва цікавіць матч Севілья- Ліверпуль😏
Што датычыць выніку, дык у прынцыпе яшчэ не зразумела. А вось што матч будзе сур’ёзным і цяжкім у сэнсе колькасці парушэнняў, таму я думаю будзе мінімум 4 жоўтыя карткі.
Галоўны футбольны каппер пакуль маўчыць… чакаем яго прагнозаў на ЛЧ.