Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,402 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не кажы 😔 ужо да 10-й хвіліны прынамсі 1-1 павінна была быць…….. 🤨 але матч прыгожы 😏 па пенальці Чылі, канечне, магутна пераехалі партугальцаў 🙂
Калі Відаль з абаронцам партугальцаў пачаў штурхацца, думаў без Кк не абыдзецца, а ён нават жоўтай не даў =(
так, матч быў агонь, Брава зноў паказаў, як ён дакладна б’е па кропках!
шкода ОЗ не зайшло, я так зразумеў не ў мяне аднаго(
так мяне больш засмутыла, што яны аднаго аднаго навалівалі, але без КК =((
сёння думаю, галы будуць![]()
Шкада 🤨 у ўсіх не зайшло…
усе ставілі на перамогу Іспаніі,быў выбар паміж ТБ і форой 0 немцаў,кароче трэба было за 500 выпрабаваць лёс (
Прывітанне! Ты ж ведаеш Я 100р. макс ставлю 😏
я таксама пачынаў з 100 грн. Цяпер перайшоў на 1000 і імкнуся ў гэтым месяцы дабіцца банкролу для сярэдніх ставак у 1500
Сёння ўкінуў пару фрыбэтаў….вынік нульавы((![]()
![]()
Яшчэ адзін фанат Партугаліі)))) яны з Криро не маглі іх абыграць, а без яго тым больш
Прывітанне! нармальна 😏 Я яксьці раз паставіла 962р. на перамогу Барселоны з каф.1.13 і лёгла спаць, думала раніцай 1000 здымууууу… 😔 . дзе яны там дома 0-1 прайгралі прычым дну ў чм Іспаніі на дно давалі 16 або 18 дакладна ўжо не памятаю, усё больш за 100р. не стаўлю 🙂
1.13 мае сэнс ставіць, калі бярэш 2-3 падзеі ў экспрэс, а гэта чыста для памнажэння – тады гэты кэф вырасце з 1.13 да 1.70, тады норм, а так))))))) увогуле на чыстую перамогу лепш ніколі не ставіць, калі ўжо браць нізкія кэфы, то кшталту ТМ 4.5 або індывідуальны тотал каманды
+ даўно ўжо зразумела 😏 Я ж аматарка ХАКЕЯ 🥰 шкада, што ў мяне на бк даюць выпіску толькі за месяц 🤨 па стаўках, і дарэчы ў цябе ў тэме мусіць быць мой прагноз з каэф.5,6 😏 зараз напішу…
так я нешта такое памятаю, сёньня паставіў на бейсбол буду ноччу глядзець)))))))))))))))
відэаасістэнт у Егіпце ) у нагу з часам
Сёння вырашыў пабалавацца)) на ЛЧ.
чыста на халяву, відаць
бяру свае словы назад, колькі ставіў калі не сакрэт ?
Ніякіх сакрэтаў….у купоне напісана-29р. Выхад з улікам вяртання па Астане-477р. На піўусік хопіць))
Прыгожа! новы капер???😏
29 тысяч ?)))))) За тое, блін, у мяне Ліверпуль не змог забіць нават 2 галы папісанаму Уигану з чэмпіяншыпа
Суперкубак Украіны хто-небудзь глядзеў ?
якое ж жалкае кіеўскае Дынама
без бабла но мани ноу хани
Сённяшняя ЛЕ па маленькай стаўцы. Кайрат забіў экспрэс.
Але Ісландыя не падвяла.🙂