Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,401 Прагляд
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Атрымаў фрыбет у winline…паставіў на такі зыход:
мульт што, ці? ты ж нібыта атрымліваў
На КК я не атрымліваў… прыйшла смс, што маецца фрыбэт.
Зеландыя ташииии 😬
браў карткі + офсайды
суддзя ў першым тайме шмат прабачаў і не паказваў, шакал 😔
Банкрол не скажу)) але ў гэтай стаўцы крыху больш за 10% было на той момант
Не кажы, матч увогуле ні пра што 😔 да і сам турнір не надта і статусны 😏
У каго якія думкі на матч Партугалія-Мексіка? 🤭
я паспеў узяць індывідуальны тотал Партугаліі вышэй за 1.55
Узяў сёння яшчэ Германію – Чэхію тб3 ,абедзве каманды маюць сярэдні паказчык галоў у матчы 4.2 і 3.9 за матч + для экстрэмалаў можна ўзяць тб2.5+П1
каб вы разумелі да матчу на тб3.5 жк давалі 1.8 я ж узяў тб 2.5 за 2.15
Плюс ЛАЙВА ў тым, што можна дачакацца 60 хвілін, пакуль кэф вырасце, а потым паставіць на больш выгадных умовах
так, суддзя трохі падмяк, апошняя чыста за размовы, сам браў у гэтым матчы тб2 картак
праўда потым на матчы Чылі – Камерун па гэтым жа прынцыпе і зліў
Не кажы, у лайве можна выхапіць добры каэф. ☺ адзін раз каэф.18 атрымалася ўзяць 😏 ужо была каля 83-85 хвіліны матчу п.1 каэф.18 нічыя 1.2 п.2 каэф.18 🙂 ну я па 50р. на 1 і 2 паставіла, другая выйграла 0-2 😁
Мне вельмі спадабаўся Камперун, загрузіў на іх супраць Автзаложилии фора -1 даюць кэф 4
а мне вось Аўстралія спадабалася))))
хаця забілі два шаровых галы, матч паміж сабой на нічыю могуць адкатаць каб усе былі рады
Да я блін позна з працы вызваліўся =(( па майскору глядзеў цяпер засталася перамога Англіі і будзе найс. Як жыццё? я ўжо па нашых катках у покер сумаваў
l
у лайве ўзяў 0 на Англію ))) задаволены )
з валідолам канешне але зайшло![]()
![]()
Медыя ад удзельнікаДык што ты ведаеш пра боль, калі перажываеш за зб Украіны(((
У зборнай Расіі заўтра апошні шанец выйсці ў паўфінал 🤨 толькі вось мне здаецца, што Мексіку ім не абыграць 😮 але Я думаю ўзяць ОЗ 😏 хоць у трэцім матчы з удзелам зборнай Расіі павінна зайсці 😮
Я таксама думаю, можна ўзяць.
Чакаю ОЗЮ 🤭
ОЗЮ зайшла 😊 прыкольна кутавых 0! 😮
Брава, канешне, красавец, калі б якая-небудзь каманда забіла свой выхад 1на1 у першым тайме да 70-й хвіліны, дакладна КК зайшла б (. Замест гэтага забаўныя чыліянцы пачалі пасавацца паўгадзіны з варатарам.