Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,400 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну нічога сабе ўжо па 50-75 грн., красава, памятаю па 5 грн пачынаў)))) С- стабільнасць)
Ага)) магу нават трохі пахваліцца апошнімі вынікамі, прэсы таксама нядрэнна заходзяць) а лік 1-1 у першым тайме на ізі увогуле)))
Віншую, пачаў павышаць і “жара” пайшла)
дзякуй) ну трэба ж расці па-трохеньку)) а там будзе бачна далей)
а пакуль прагноз на сёння, рызыкоўны, але іншага толкавага я не змог склепаць
Так… зараз выбар футбольных падзей невялікі.
не зайшоў мой прэсік. Ну буду чакаць ужо афіцыйных матчаў зборных. А гэта так шкурка пачухалася, мог сабе крыху дазволіць))
Хлопцы, дажывся)) даводзіцца глядзець чэмп Бразіліі)) балею п з д ц ))) Дзялюся прагнозамі ў перапынку. Каэфы ўжо будуць меншыя, праўда, ды і адзін заход ужо ёсць. Карацей буду цягнуць))
Але вось толькі Амерыка і засталася, у прынцыпе.
адчот за мінулы дзень. не абышлося без шанцу, бо такія моманты не былі рэалізаваны ў бразільскіх матчах, і мае тоталы маглі падгарэць, калі чувак з 1-га метра не патрапіў у пустыя вароты, або калі вартаўнік амаль сам сабе прывёў гол. Але сам футбол спадабаўся хуткасцю і тэхнікай. Але там такія грубіяны, што ў нас ужо б за такія падкаты дыскваліфікавалі гульца на 5 матчаў. А там гэта ўсяго толькі ЖК абыходзіцца
Сёння тащу хлапцы)) сімпатычныя матчы прынцэпе, асабліва Швецыя – Лягушатнікі)) Усе думаюць, што ТМ будзе нібы акуратная гульня. Але блін, Шведы дома, гэта шанц не адпусціць ад сябе далёка французаў і навязаць сваю барацьбу, Госці магчыма выйграюць, 1-2. Але ОЗ дакладна будзе. А ТБ хз, хацелася б. Хачу лавіць непоганы кэф
Учора былі напружаныя гульні. У мяне таксама Швецыя-Францыя зайшло ОЗ… Чылі х2… толькі балгары падвялі, праебаўшы Беларусь.
Я не хацеў браць балгараў, вельмі сумніўныя былі. І кэф блытаў з толку, букі беларусаў за фаварытаў лічылі
Сёння ўночы паставіў на перамогу Пінгвінаў…праўда дробязь,але прыемна!(Атрымаў асалоду ад матчу) 😁
я дарэчы таксама маніторыў гэты цуд матчу. А сёння яшчэ і Голден Стэйт перамаглі і ўзялі НБА ў гэтым сезоне))
дарэчы вось мае рэз за апошнія дзёнкі) упершыню пяцьсотку паставіў, але маніторыў у лайве, пасля 12 кутковых у першым тайме, пасля таго як другі тайм пачаўся вяло, узяў на 55-й хвіліне ТМ куткоў за добры кэф. Адрэналінчык атрымаў))
І так вырашыў даць прагноз на матч адбору ЧМ (Азія)
Катар знаходзіцца на дне, ужо можна сказаць без шанцаў на выхад, гуляюць дома і адзіная матывацыя – перад самім сабой даказаць і перад балельшчыкамі сваю прафпрыдатнасць і годнасць паказаць. Дома вельмі часта катарцы забіваюць, а ў папярэдняй асабістай сустрэчы яны здолелі на выездзе ўкласці аж 2 мячы карэйцам, таму ў голе дома не сумняваюся. Госці ж знаходзяцца на другой пазіцыі, у 4 ачках ад першага месца, і з другога могуць спакойна выйсці прама, ну узбекі, што ідуць трэцімі – усяго на 1 ачко адстаюць, таму госцям нельга гуляць у нічыю. Акрамя таго, узбекі будуць гуляць заўтра з іранцамі, якія ідуць на першым. Гэта шанец для карэйцаў. І так, ОЗ павінна гуляць на ўра, коэф даюць 2,15 – лічу нават валуйным пры ўсіх раскладах, а тое, што гасцям патрэбна перамога кроў з носу – гэта факт, так чаму б не злучыць усё ў кучу і не злавіць коэф 4,1?) Буду спрабаваць і вам раю. Усім плюсавага заносу!!
Пакуль што перапынак 1-0 вядзе Катар…думаю што ў другім тайме Карэйцы падцягнуць булкі і зробяць патрэбны вынік.
Ну і што ж. Карэйцы шмат прапусцілі ў гэтым матчы, каб выйграць.
Та гэта ппц, пры ліку 2-2 я думаў ну вось ён камбэк. Ага, у с р а л і с ь. Яшчэ і Сонг траўму атрымаў яшчэ ў першым тайме
Федэрэр сёння здзівіў, прайграўшы 302-й рэкетцы свету. Гэта быў бред. Але сегунда Іспаніі выцягнула мяне))
а вось эксперыментальны экспрэс на ноч
Эксперыментальны прэс парадаваў))
які ў цябе банкрол?
Хто-небудзь можа штосьці сказаць пра зборную Новай Зеландыі? 😏 Ці ёсць у іх у складзе гульцы, якія гуляюць у топ-лігах? 😮 Ёсць дзве думкі на матч Расія-Новая Зеландыя – п2. каэф 11 або ОЗ. каэф 2.3 🤭
ну яны з Хаасам кореша, позволіў старыку хлопнуць дзвярыма
гуляюць у сілавы футбол, шмат высокіх футбалістаў
галоўная зорка – нападнік Крыс Уд, наклепаў у чэмпіёншыпе 27 галоў, стаў лепшым нападычом гэтай лігі
з беларусамі тыдзень таму гулялі вельмі дрэнна, калі і змогуць забіць, то з якога-небудзь стандарту, але перамагчы дакладна не перамогуць