Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,402 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
та пі***ц.. Ніца якось прысела ў другім тайме…сумна што яшчэ адзін не ляпнулі..Я так разумею твой пресс не зайшоў?
як не зайшоў канечне зайшоў)))))))))))))) вось зацані мае вынікі +33$ ізі))))))) Вінар там папярэджваў што нічия і г.д. і т.п., але сэнс браць жабрацкія каэфы 1.5?! калі бачыш што зайдзе – пафіг на каэф
прыгожа працуеш)) та дзе… я вось упершыню ўзяў каэф 4.40 на 1.5 Вердэр.. аж сам у шоку)
запомні,калі ўгадаў як будуць развівацца падзеі,то памер каэфа не мае значэння,як правіла калі каманды павінны гуляць інтэнсіўна то галоў будзе шмат,і пафіг што па статыстыцы ў іх 9 матчаў з 10 быў ТМ
эх, та як жа іх угадаеш то))
усё лёгка))))) проста трэба ведаць, як думае трэнер і якія задачы ставіць))) Вось чаму я нейкім чынам упэўнены, што нават пры тым, што МЮ патрэбныя ачкі з розніцай больш чым на 2 мячы, яны ніколі не перайграюць у гасцях Сандэрленд. Кэф форы1+2 за 1.45 павінен зайсці з 100% верагоднасцю, хаця, канечне, бываюць форс-мажоры.
та я бачыў ты ставіў, здаецца, гэтую падзею.. Я зараз таксама сяду нешта думаць на сённяшнюю велізарную колькасць матчаў.
і я зараз пачну прагназаваць. Цэнтральны тур у Германіі Баварыя – Дортмунд, вельмі хачу падумаць нешта на гэтае падзея, але гэта вельмі складана ставіць на чэмпіянат Германіі, калі два гранды сустракаюцца, бо можа здарыцца што заўгодна
а я нічога не прыдумляў і ўзяў ОЗ і ТБ2.5
Узяў жк0.5 тотэнхем але нейк пакуль не хочуць яны фоліць)
мой першы вынік за сёння. Не паспеў выкласці прагноз. субота а я працую. Але ўжо выклаў у сябе прагнозы на наступныя падзеі
субота гэта сум, вось чаму крута на дзяржаўнай службе)))))) у мяне палова зайшла толькі палова вяртанняў і палова не зайшла(((((( Але на бэт типе пакуль 2из2 засталіся яшчэ ОЗ Борнмут Чэлсі і ОЗ Баварыя Борусія
У дортмундзец сцыкло Дэмбеле, які прыгнуўся, калі стаяў у сцяне, і Роберт забіў. У мяне проста стаіць ТМ3,5 і Баварыя не прайграе
я ўзяў яшчэ толькі што ў лайве Анжы +1. І Аталанту індывідуальны больш за 1.5. Увесь час у 2 матчах фаварыты прайграюць, у ру прэм’ер-лізе я не веру гэтым ракам. Гляджу, Анжы ўсе гасцявыя матчы прайграў у 1 гол, калі паставяцца мэтай не прапусціць – могуць вытрымацца, ну а Аталанта ідэальна павінна ісці ВА-БАНК, ачкі патрэбны
узяў у лайве. Карацей каманды ў пачатку гульні перабушавалі, цяпер затышша (я не скажу, што не было небяспечных момантаў, яны ёсць, але больш уважліва гуляюць і тыя, і тыя) другі тайм не будзе галавым, магчыма 1 мяч будзе забіты. Каманды і так пераплюнулі свае магчымасці і, ведаючы на практыцы, калі ў першым тайме ў падобных матчах была заруба, то ў другіх выніковасць амаль нуль.
ох як мне патрэбны яшчэ 1 гол Аталанты. Там Анжы прыніжаюць, Зеніт быў кэф калі я на іх ставіў з тым што яны вялі 4
я таксама чакаю гол грзабавнай Аталанты
Винар, твой тм5 на мяжы зрыву дружбан((
фууух, валідольная Севілья сёння..Але зайшла. І Чэлсі маладцы -1.5 зрабілі)
ну вяртанне атрымалася. І Аталанта сёння падвяла мяне. Вынікі дня кіну праз паўгадзіны
Ды 2-ой гол аталанты вельмі патрэбны быў мог бы выйграць 287 гр шкада =(
ну я нягледзячы на гэта ўсё роўна ў добрым плюсе сёння)) а з Аталантай увогуле было б шыкардос)
што там з хакейкай на ноч?
так я ў сябе ж выклаў прагноз. Толькі я браў рызыкоўны вынік. І адзін мяч мяне падвёў. Закаталі 4 шайбы, а я стаўіў ТМ3,5 за 3.85 кэф
Вось хакей – і раніцай не ўтрымаўся, паставіў на валейбол, каб адмазаць начнік)