Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,402 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усё проста. 5 матчаў, 4 стаўкі)
Сандэрленд – МЮ. Многія скажуць, – так МЮ разрыве гаспадароў бо патрэбны любым чынам вынік, ды і ў гасцях МЮ глядзіцца лепш чым дома ў гэтым сезоне. Але Сандэрленду для выратавання таксама патрэбныя ачкі. Яны ведаюць як гуляць супраць чырвоных д’яблаў, асабістыя сустрэчы гэта пацвярджаюць, нічыя ў Манчэстэры і хатняя поперда – гэта вынік 2 апошніх асабістых. Дэфа і кампанія павінны ўжо забіць мяч. А калі не, то капітан каманды павінен у абароне кіраваць партнёрамі граматна, каб не прапусціць. Увогуле мы бачым што ў футболе як учора ў Малаге, калі Барсе патрэбныя ачкі бо ведалі што Реал страціў, прайгралі. Тут МЮ калі і выйграе, то мінімальна, але я рэкамендую тым, хто любіць добрыя каэфы, браць ФОРУ1(+1) за 2 з капейкамі каэф.
Эвертан – Лестер. Абмяняюцца галаў каманды бо абедзве зараз на добрым ходу. Эвертан дома стабільна забівае хто б гэта не быў супраць іх. А лісі зараз падняліся з дна аж да 11-й строчкі. Варди і кампанія адчулі галёвую кухню, а асабістыя былі ОЗ і з тоталам Б2,5. Так што Прэс мусіць зайсці.
Ну і астатнія матчы, паколькі цяпер вельмі спяшаюся, не магу ўсё распісаць, але вынікі самі за сябе павінны сказаць. Яно таго варта і рызыкі апраўданы! Усім удачы
Фоня, Аўгсбург зусім не заб’е, я так лічу. Так што пра “могуць” нават і гаворкі быць не можа!
што ў цябе такія 2 розныя стаўкі на Інтэр?
хто ведае што адбываецца зараз з Інтэрам?
нічога з ім не адбываецца – проста каманда кал і ўсё. Я даўно гэта казаў, калі там крычалі пасля 7-1, што тм3.5 мінусавая стаўка і г.д. і т.п.))))))
карочэ ўзяў тб1.5 другога тайма і перамогу Сандэрленда фора +2.5 і Торына ўжо ў лайве зайшло – стаўіў больш 1 калі было 1-0
Проста Інтэр – сссаная панос лысай малпы, я на месцы яго фанатаў я б саромеўся быць прыхільнікам такога прадажнага Мороженка, яны канчаныя уроды вось
Сельта гэта ўвогуле дно днавае я не разумею як так граць можна
яшчэ адзін плюсавы вынік. Шкада, у мяне не было доступу ні да тэлефона, ні да камп’ютара, ведаў, што МЮ забіў 3 мячы, хацеў паставіць ордынар на абедзве заб’юць у матчы Эвертан – Лестэр
У мяне грзабавнны ПМ адабраў 300 грн, прыкінь калі было 0-1 і я паставіў на Сандэрленд з форой +3 за 1.87, а паставілася з форой +2.5 за 2.2
як так? яно што аўтаматам на іншы зыход ставілася??
калі ставіў,пісала што ёсць змены ў каэфіцыенце але не пісала што стаўка змянілася
жах што з арсеналам творыцца
Арсенал лошкі))) мне яшчэ адзін гол патрэбен у гэтым матчы. А Сосьедад мой рве хіхонцаў з маёй форой -1))
Наплакаў я як звычайна свой гол))) 3-0 Арсенал гараць, хлопцыяя)))
што скажыце, хлопцы)? пры счэне 2-0 не сумняваўся, што будзе гол, бо ланданчане душылі гаспадароў. Але калі далі кропку, зразумеў, што Арсенал – давай, да пабачэння)) А я думаў, які зыход браць, ОЗ ці ТБ. Такі быў аднолькавы кэф і ўзяў ТБ. Значыць пранесла)
на 10-ай хвіліне ўзяў форy Крыстал Пэлас -1 за 3.25 =D
Па пасах Озіла ў зону аўта ўсё стала зразумела)
як жа добра што я быў на працы і праляцеў паставіць…Пэўна б Арсенал узяў бы)
вы гатовыя дзеці к прыёму Лігі Чэмпіёнаў ? 😁
Юве разнесе Барсу, а шмялі манегаскаў 😎
пасы Озіла – гэта было нешта)) я такога не бачыў падобнага ад такіх гульцоў топ-узроўню, у мяне на чэмпіянаце горада і то дакладней даюць))
Ацаніце сённяшнія прагнозы)
Матч адменены ў Дортмундзе, у мяне шок!! З-за выбуху
Перад аўтобусам дартмундскай “Боруссіі” адбыўся выбух. Інцыдэнт адбыўся на Віттброукер-Штрасэ, што ў 10 кіламетрах ад іх стадыёна. Пра гэта паведамляе афіцыйны Twitter каманды.
Каманда накіроўвалася на першы матч 1/4 фіналу Лігі чэмпіёнаў з “Монако”.
Паліцыя ўжо аб’явіла, што сцягнула да месца вялікія сілы. У той жа час МУС правярае, ці была атака мэтанакіраванай. Сітуацыя да канца неясная.
У бальніцу (магчыма, з параненнем) адпраўлены абаронца Марк Бартра. Паводле Marca, у іспанскага хавбека трапілі асколкі шкла.
Прадстаўнікі “Боруссіі” ў гэтыя хвіліны вырашаюць з УЕФА, што рабіць з гульнёй. Не выключана, што яе давядзецца перанесці.
Пачатак першага матчу 1/4 фіналу Лігі чэмпіёнаў “Боруссія” Д – “Монако” адкладзены на невызначаны час.
Ну на заўтра ў 18:45 перанеслі, я ўжо прачытаў па маскоўскім часе
узяў больш за 2.5 жк у Юве.. зайдзе?
Чувак, поінт з табой, цягну толькі твае ЖК) мяне не задавальняюць твае ОЗ ))
трэба яшчэ гол як думаеце будзе 3-0 ці 2-1?)))))))))))))