Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,403 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мда ,мне найбольш мерзка ад перамогі Шпор ппц фартопопкія
У Реала вось голы сыпяцца як з вёдра а кеф на тб 2,5 да вечара стаў больш за 2х
я ў лайве лавіў тб 5 калі было 0-3 каэф давалі на 25-й хвіліне 1.92 халява
шо фартопопкiя, яны даціскаюць сваё. хтосьці апускае перамогі як Лівер, а яны красавцы!
а я на ЖК ТМ злавіў 2-гі
Лівер без Манэ проста 0, проста шлак – я спецыяльна ўчора не стаўіў, не ведаў, ці будзе ён гуляць, а сёння, як убачыў, што яго няма, адразу паставіў у лайве на Борнмут
і кутнія, канешне, проста ппц: у матчы Арсенал – Вэст Хэм 3 кутнія ў суме на 45-ой хвіліне, а яны даюць на ТМ9.5 у матчы 1.77 – ппцц ахахахаха гэта ўвогуле лол, звычайна ў другіх таймах менш кутніх падаюць
а я таксама бачыў што Мане не будзе, але як то мяне думка не пасяліла што гэтым можна скарыстацца( Фора да салодка чыталася
заўтра на Ніцу ставіць будзеш? ёй перамога патрэбна а Лілю пафіг
пагляджу, яшчэ нават не задумваўся, магчыма, але пасля аналізу. калі буду ставіць на іх, то вазьму сёння і тут выложу скрын, каб кэф не ўпаў
рэбята, што лічыце, Сельта заб’е 2 Валенсіі?
Эх, неяк слаба ўяўляецца ў прынцыпе. Адзінае, што схіляе да гэтага – той факт, што Валенсія прапускае шмат.
Могуць як 2 пальцы Валенсіі і я магу забіць у гэтым сезоне))))) стаў на Ніццу
а гэты ўсё з Ніццай)) шчэ хоць гляну, што там за каэф даюць) Спадзяюся, Балотэлі разруліць, калі КК не атрымае))
Фонь, усё ж такі здаровы сэнс мне кажа: альбо ўвогуле не браць гэту падзею, альбо Ніцца з форай 0. яны зусім не выйграваюць на выездзе супраць сярэднячкоў і топ‑каманд, толькі з Діжонам і апошнім Лор’янам выйграла, ды то мінімальна – з аднолькавымі счётамі 0-1
Каротка прапаную вам (у прыватнасці табе, Фоня) зрабіць такія дзве стаўкі, што абавязкова выведуць цябе ў плюс, проста матэматыка. Ставіш 300 грн на перамогу Ніццы з каэфам 3,15 – дае ПМ, і 300 грн паставіць на нічыю ў матчы з такім жа каэфам 3,15. То-бок выкатаўшы +640 грн атрымліваецца будзеце ў +340 па выніку за гэтыя дзве стаўкі. Лілль не выйграе – гэта дакладна. Правільна, матывацыя не вялікая, яны ніколі не перамагалі ў Ніццы за апошнія 5 матчаў. Рашайцеся, хлопцы, звычайная арыфметыка)
,,а потым Ніцца прайграе і вінар павінен Фоне 600грн)
якую траву ты курыш?)))))))))))))))))))
Хлопец, адчыню табе сакрэт, ёсць такая стаўка для тых, хто не можа вызначыцца – нічыя будзе ці перамога 2х з кэфам 1.5: ставіш і выйграеш 300 грн)))))))) менш рухаў сэнс той жа))))))))))
Першы заход за сёння ўжо ёсць.
добры прэс))
буду юраць гол Вердэра проста ардынаром напэўна.
Чувак я не бачыў з іксам проста які каэф)) згодзен) я зараз здохну, спаць хачу. Прагнозы не адпускаюць)
ну які)))))))у ў 2 разы менш чым П2)))) амаль заўсёды
вельмі рэдка бяру, таму не разбіраюся ў гэтым, ведаю, што моцна рэжуць, а колькі – і не задумваўся
я таксама не люблю,если ставить то только или на чистую ничью или на фору 0 ,слишком кэфы маленькие
Ізі мані бываюць толькі ў ЛАЙВЕ =D
мяне апошнім часам таксама пачынае падабацца ставіць у лайве)) можна хоць па крыху але паднімаць)
Вось я і злавіў свой першы сакавіты кэф)) Вердэр ужо 2 забіў)) зараз падумаю, што яшчэ ў лайве можна ўзяць.
Рашыў паверыць у Вердэр і ўзяў яшчэ ітб2.5..Кофф добры.
І яшчэ ўзяў Ніццу больш за 2.5… Што думаеце?
зараз 1-2 думаю Ніца ўжо не аддасць свае 3 ачкі, яны ім патрэбней. Мне, як бы, таксама патрэбна перамога, каэф амаль 5, гарэе за 7 $